מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיבוי אורות!אני31/10/2007
היי בננות (ובננים גם)! מה שלומכן הלילה? מקווה שכולכן נוחרות בהנאה...
קרן אור - רשמת לי הברזה על אתמול?? אין בעיה, ממוש! מחר אולי תרשמי לי עוד אחת... יקירה שלי, אני מקווה שתקומי עם כוחות מחודשים לצלוח את היום העמוס כשכוחותייך במותנייך (הצרים!). אני אחכה לך בפינתי הקטנה באהבה רבה. גם לי יש יום עמוס למדי לעבור, יו נואו...
בלונדה! מה שלומך? ומדוע המחסור בנוזלים? לי חסרים נוזלים רק ביוכ"פ... שיהיה לך יום קל ומחשבות מתארגנות כמו חיילים! כולי אתך, בלונדינית!
שלי - ארוחת בוקר חגיגית זה תמיד טוב. אומרים שאופי הבוקר קובע את מזגו של כל היום, אז אם זה נכון אני מאחלת לך יום חגיגי ומיוחד! ואת בהחלט ראויה לגוון במאכלים עשירים וטעימים. אני כנראה אמשיך רק לפנטז על זה, ולאו דווקא ממניעה עצמית המוחלטת מראש, אלא פשוט מעצלות לשמה ומחוסר כוחות.
אפרופו חוסר כוחות... זה מה שעובר עלי בימים האחרונים, וזו הסיבה לדילול הופעותיי פה. אז כן, קרן אור. זה נובע מתחושה פיזית לא טובה... אני מחפשת כוח. אז אם מישהי מוצאת משהו כזה - בבקשה שתביא לי. תודה.
מאחלת לכולנו ימים חזקים ושמחים!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב!!!!
קרן אור31/10/2007כרונית יקרה-כן רשמתי לך הברזה,אבל יותר חשוב לי שתנוחי ותתחזקי.ולגביי הכוחות-זהו שאולי נתחלף מעט ותביאי לי עירנות,ואני אביא לך שינת דוב.מה את אומרת נעשה עסק???מקווה שהיום יעבור לך עם מנוחה ושמה שאת מתכננת יצא אל הפועל..שלחתי לך שוב את המייל שלא הגיע אתמול,נקווה שהפעם זה יגיע כי זה דרך אתר מסוים...ומהיכן את יודעת שמותניי צרות??אל תצפי יותר מידי אולי תתאכזבי....חחח...
שלי ובלונדי-מאחלת לכן יום נעים,גדוש בפעילויות חברתיות ואולי פעם תסחפו אותי כי אני "כבדה"(בהגדרה),ואצלי הוא גדוש רק בלחץ מעבודה....
טוב אני זזה החוצה,מחכה לי יום ארוך,ואני כבר עייפה.................
נשתמע לנו בשעות אחה"צ-ערב.
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)