הצילווווווווווו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילווווווווווו
    נטע
    06/06/2010

אני מתמוטטטטתתתתתת
    אין לי כוח לשרוד. נפלתי שוב לקרקע ואני כבר מסויידת אין לי כוח לחזור אחורה אין לי חיים נורמלים מיום שלישי הכל חזר לי ככה בבום!
    מה אני עושה???
    יקרות שלי. מחכה לשמוע ממכן עצות ורעיונות איך לקום מהנפילה הזו איך לחיות נורמלי איך לאהוב את הגוף שלך את התדמית שלך כשאת הולכת ומשמינה מיום ליום ופתאום את מגלה ייצור שהיה כמעט בלתי נראה לייצור בעל ענקות ומימדים עצומים...
    אוהבת אותכן
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילווווווווווו

הוספת תגובה

• נטע היקרה:

תקווה
    07/06/2010

היתי רוצה להתחיל במה שלומך? אבל מתוך מה שקראתי התשובה האמיתית די מובנת מעליה..
    קשה לי לשמוע אותך ככה במיוחד שאני יודעת בדיוק מה זה אומר להיות במקום הזה..
    אני לא אומרת את זה סתם אני יודעת עד כמה זה לא פשוט ועד כמה שזה קשה אבל באמת שכל מה שאת רואה על עצמך הוא לא גדול ממדים הוא נורמלי לחלוטין!! פשוט מתוך העיוות של ה"א הוא נראה משהו שהוא ממש לא.. אני יודעת שזו תשובה שלא ממש עוזרת יותר מדי אבל החזיקי חזק והמשיכי בטיפול, באמת שרק שם נמצא התשובה- רק שם את מגלה עד כמה את באמת שווה ועד כמה את שווה את כל המאמצים שבעולם..ועד כמה מגיע לך לחיות את החיים שלך במלואם שזה אומר לנטוש את הנוחות שנמצאת בה"א. זה אומר לעלות במשקל ולא להשמין, זה אומר לראות את עצמך במשקל תקין ולהבין שאת נמצאת במקום הזה לא מתוך חובה והכרח אלא מתוך מקום של שמחה שזה המצב עם חיוך על הפנים וידיעה שאלו בעצם רק 2 מספרים, מס' שהם הכרחים ללא ספק אבל רק מס'.מס' שבעזרתם תוכלי לחיות את החיים במלואם ולאהוב את עצמך למרות ועם כל הקושי שנמצאים בחיים כתקנם..
    אני מקווה שכל מה שאני אומרת עוזר לך ואם לא לפחות מחזק את ידייך בחלק מהדרך..
    אני יודעת שאני די חיה בעולם אחר,ג ם עכשיו אני כותבת אליך מתוך ערימות דפים ורשימות שלא ממש מתקצרות של "עלי לעשות.." אבל בכל זאת את חשובה לי לא פחות ודווקא יותר ככה שאשמח לשמוע תמיד מה קורה,
    מתגעגעת וחושבת עליך,
    תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע היקרה:

תקווה
    07/06/2010

היתי רוצה להתחיל במה שלומך? אבל מתוך מה שקראתי התשובה האמיתית די מובנת מעליה..
    קשה לי לשמוע אותך ככה במיוחד שאני יודעת בדיוק מה זה אומר להיות במקום הזה..
    אני לא אומרת את זה סתם אני יודעת עד כמה זה לא פשוט ועד כמה שזה קשה אבל באמת שכל מה שאת רואה על עצמך הוא לא גדול ממדים הוא נורמלי לחלוטין!! פשוט מתוך העיוות של ה"א הוא נראה משהו שהוא ממש לא.. אני יודעת שזו תשובה שלא ממש עוזרת יותר מדי אבל החזיקי חזק והמשיכי בטיפול, באמת שרק שם נמצא התשובה- רק שם את מגלה עד כמה את באמת שווה ועד כמה את שווה את כל המאמצים שבעולם..ועד כמה מגיע לך לחיות את החיים שלך במלואם שזה אומר לנטוש את הנוחות שנמצאת בה"א. זה אומר לעלות במשקל ולא להשמין, זה אומר לראות את עצמך במשקל תקין ולהבין שאת נמצאת במקום הזה לא מתוך חובה והכרח אלא מתוך מקום של שמחה שזה המצב עם חיוך על הפנים וידיעה שאלו בעצם רק 2 מספרים, מס' שהם הכרחים ללא ספק אבל רק מס'.מס' שבעזרתם תוכלי לחיות את החיים במלואם ולאהוב את עצמך למרות ועם כל הקושי שנמצאים בחיים כתקנם..
    אני מקווה שכל מה שאני אומרת עוזר לך ואם לא לפחות מחזק את ידייך בחלק מהדרך..
    אני יודעת שאני די חיה בעולם אחר,ג ם עכשיו אני כותבת אליך מתוך ערימות דפים ורשימות שלא ממש מתקצרות של "עלי לעשות.." אבל בכל זאת את חשובה לי לא פחות ודווקא יותר ככה שאשמח לשמוע תמיד מה קורה,
    מתגעגעת וחושבת עליך,
    תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה שלי

נטע
    08/06/2010

תודה נשמה על העידוד והתמיכה אין עלייך....
    אני לא יודעת מה נפל עלי באותו יום שכתבתי פה, היתי שיכורה ומסוממת לחלוטין...
    עכשיו אני קצת יותר טוב אבל עדיין אני פחות טוב ממה שהיתי עד לפני שלישי שעבר..
    פתאום הכל חזר לי ככה התפרץ עלי ... זה פשוט צורםםםםםם לי אני לא סובלת את המראה שמשקפת אותי באמת שונאת את המראה הזו שלא משקרת לי אלא מוכיחה לי את האמת הכואבת....
    פשוט שונאת לצאת מהבית אבל אני עושה את זה כי אין לי בררה ואני לא יכולה לכבול גם את הגוף, מספיק שהנשמה כבולה בין אלפי חבלים וחוטים מסורבלים.
    אבל גם כשאני יוצאת מהבית( וזה קורה כל יום) אני די שקועה בתוך עצמי כבולה בתוך הגוף שלי בבגדים שלי...לעזזזזזאל! קשה להסיט את הנושא הזה מהראש שלי....
    יהיה טוב אני בטוחה, מקווה לחזור למצב הסטטי שבו הייתי תקופה לא קטנה - תקופה די יפה שהצלחתי להוכיח לעצמי כמה אני מסוגלת :-)
    אגב- תקווה שלחתי לך email :-)
    אוהבת
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה שאת,

קרן אור
    08/06/2010

צר לי שאני רואה את ההודעה רק עכשיו.
    לא ממש סיפרת מה קרה,כך שקשה לי לייעץ מה לעשות.אשמח לשמוע יותר,אבל עד אז אני רוצה להזכיר לך איזה דרך מדהימה עשית עד עכשיו,ושבחיים מידי פעם לכולנו יש משברים,אני מעדיפה להתייחס לזה כאל מעידות ולא דווקא נפילות.וזה לא זמן להשבר עכשיו!
    זיכרי את גל ואת המשפחה האוהבת והמחבקת שלך,וכמה את חשובה ואהובה לכולם.
    מהמקום הזה אני מקווה שתוכלי לראות ולהבין ששום קושי לא באמת היסטריה,והוא עוד יחלוף.

מחכה לשמוע ממך,
    שלך ואיתך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר אור

נטע
    08/06/2010

תודה קרן אור מהממת שלי!!!
    תודה על העידוד ותודה על הכל, עשית לי טוב בלב...
    עכשיו החלטתי שאני יוצאת מהבית ומפנה מהראש שלי כמה צברי תאים משובשים ופגומים...
    מקווה שכבר היום אצליח לעשות את זה, אני מודעת לבעיה שלי.הקושי שלי הוא ברמה של חוסר קבלה עצמית. אני לא מוכנה לקבל את העליה הזו פתאום זה נראה לי כל כך דרסטי כל הצעד הקיצוני שעשיתי במשך התקופה הזו בה הקפדתי בקפדנות על 3 ארוחות כולל ביניים סיבים ויטמינים וכל מה שלא יהיה....רק עכשיו אני בעצם רואה את התוצאות שכל כך חכתי להן... ועכשיו שזה מגיע אני לא רוצה לקבל את זה!
    יש לי פגישה רק בשבוע הבא- לכן אבא שלי התקשר לפסיכו לשאול מה היא אומרת על המצב החדש הזה והיא אמרה שהיא ציפתה שזה יקרה ושזה לגיטימי ביותר וזה מראה שאני מודעת לתהליך שעשיתי וזה מבחינתה צעד קדימה ולא אחורה...
    תודה על התמיכה - אכן עושה לי טוב לחשוב על המשפחה שלי ועל גל זה סיבה טובה בשבילי לעשות הכל בשבילם (שזה אומר למעני...)
    אוהבתותך
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה,

קרן אור
    15/06/2010

ואיך את מרגישה היום??
    תהליך של קבלה עצמית לוקח זמן,לפעמים הרבה אחרי הייצוב המשקלי.רק להזכירך שעם כל הקושי,חישבי על כמה טוב את מרגישה,כמה את פחות חולה,כמה התפנה אצלך מקום לאהוב,לתכנן תוכניות לעתיד..וברור לי שלפעמים השינוי הזה מרגיש מפחיד.פתאום צריך לקבל החלטות,ואת מרגישה שאין לך את הכוחות לקבל אותם.נראה לי שזה מה שאני שומעת ממך לאחרונה,האם זה באמת משקף את הרגשתך??
    נשמע לי שחשוב לעבוד בטיפול על הפחד שלך מפני הבראה??מה זה אומר עבורך??האם את מפחדת שאולי כבר לא ידאגו לך כ"כ ??
    אשמח לשמוע מה את חושבת על מה שכתבתי,ומה שלומך בימים האחרונים.
    תחזיקי מעמד,
    איתך בליבי,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור שלי

נטע
    17/06/2010

קרן אור שלי!
    מה שלומך יקירתי?
    לגבי מה ששאלת אותי- ולא אני לא חושבת שאם אני אהיה בריאה אני אקבל פחות "צומי" אני יודעת שההורים שלי תמיד יהיו לצידי כי אני זה כל החיים שלהם. כך שמבחינתי אני תמיד אהיה הפרוייקטית שלהם וברור שהיתי מעדיפה שיטפלו לי בתור בריאה ולא בתור חולה.
    היום היתי בטיפול, היה שיחה ממש טובה הרגשתי פשוט שאני פורשת מהמחלה ושאני מספיק חזקה אך עד שהגעתי הביתה הכל קרס לי בעינים!!!
    מכירה את זה?
    אוהבת אותך
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה,

קרן אור
    22/06/2010

בוודאי שאני מכירה את זה.יש ימים שהכול נראה כה שחור ועגום,עד כי היכולת לראות רחוק יותר מצטמצמת,אבל חשוב לזכור שגם במקומות האלו זה לא מבטל את מה שהשגת עד כה!
    יקרה,את במלחמה הכי חשובה כרגע.במלחמה על החיים שלך,על איך שיראו,על עצמך קודם כל ואח"כ בשביל ההורים שלך,סבתך והעתיד המשותף עם גל,שאני יודעת כמה את רוצה בו.
    זה בסדר לעיתים לעצור הכול,לאפשר לעצמך להרפות,להתפרק,לבכות,ואפילו לכתוב כאן מבלי לפחד מאיך שזה ישמע או מה יחשבו,אבל לא לשכוח לקום משם ולהמשיך,כי יש לך בשביל ועבור מה.
    מחבקת אותך בתוך כל הקושי.
    ומזכירה לך שאני כאן אם תירצי לשתף יותר.
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע שלא תלכי לטפיול הומאופתי?

דר אדית דניאל
    08/06/2010

הומאופתיה מטפלת בצורה מלאה בכול בעיות האכילה. אנורקסיה בולמיה אובססיה
    ואני מדברת מניסיון - הן כמי שסבלה מכך לפני 30 שנה והשאירה את הסבל מאחורי
    והן כמי שמטפלת היום

תלכו על טיפול באמצעות הומאופתיה ותסיימו עם הנפילות -כי הן באמת לא חובה

בברכה
    ד''ר אדית דניאל
    מומחית ברפואה משלימה
    מנהלת פורום הומאופתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ד"ר אדית דניאל

נטע
    08/06/2010

תודה על התגובה.
    את יכולה לפרט קצת מה זה אומר?
    מה הגישה של הטיפול ההומופאטי? מה זה בכלל? זה טיפול בשמנים שיאצו מסג'ים רפלקסולוגיות וכל זה??? או מה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטע יקרה

flower1209
    10/06/2010

קראתי את ההודעה שלך ונזכרתי באיך שאני הרגשתי כשעליתי במשקל.. נזכרתי באותה חרדה עצומה, באותה תחושה שהעולם חרב עלייך ורק הק"ג הזה שעליתי או החצי קילו הם אלו עכשיו שינתבו ויקבעו את המשך חיי.. את התחושה שזה קטלני ושום דבר לא יכול לעזור במצב כזה.. שלא יהיה לזה סוף, שזה ימשיך כך לנצח העלייה הזו, שאני אתנפח ואתפוצץ עוד יום אחד- נטע יקרה שלי- אני בכוונה כותבת לך את זה כך בצורה הכי ישירה שיש ואני יודעת שזה קשה לקרוא כזה דבר אבל הסיבה שאני כותבת לך את זה ככה חד וחלק זה משום שהמסר שלי אלייך הוא -שאלו הן אך ורק מחשבות!!!!!

מחשבות שרצות לך בראש כמו סרט נע ואין להן שום בסיס מציאותי!! הן שם כדי להפחיד אותך, לגרום לך להתערער עוד יותר..אלו מחשבות המחלה ואף אחת מהתחושות שכתבתי לך למעלה- לא רציונלית!!! ומעולם לא התגשמה גם!!
    זה לפחות מה שקרה במקרה שלי וזה ידוע שההעצמה הרגשית הזו אופיינית למחלה.. נסי לקבל את זה- לומר לעצמך שאלו הן רק מחשבות ואת לא באמת הולכת לעלות במשקל לנצח, שאת לא הולכת להתפוצץ!! שלהיפך- העוד כמה קג' האלה שנחוצים לך (את עדיין לא במשקל תקין אגב??) רק יעשו את נטע יותר יפה ונשית!!!! כי זה באמת כך!!

אני יכולה לספר לך שהגוף שלי היה נראה פשוט זוועה כשהייתי בתת משקל.. הייתי כולי עצמות.. ממש גועל!! ועכשיו כשהמשקל שלי תקין סוף סוף - רואים גוף!! רואים משהו בריא!! אנושי!
    ולא חולה ומפחיד!!!

תחשבי על זה מותק. דברים לא כאלה נוראיים כמו שאת חושבת כרגע.

אוהבת המון. ובטוחה ביכולת שלך לעבור את התחושה הקשה הזו!!!
    זכרי- זו רק התחושה שלך בלבד..זה לא באמת מה שקורה בפועל.!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירני אהובתי

נטע
    13/06/2010

שירני שלי.
    אין לך מושג כמה נתת לי במילותיך.
    פשוט נתת לי לראות עולם. את מדהימה יקרה שאת... אין לי מילים!
    תודה על הכל הכל...!!! !!! !!!
    ניחמת אותי חיזקת אותי ונתת לי כוח להמשיך להלחם במלחמת החיים .
    אוהבת אותך כל כך
    מה שלומך יקרה? איך את מרגישה?
    נטע
    סליחה על הקיצור- פשוט לא מרגישה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני,

קרן אור
    15/06/2010

כמה כיף לקרוא את מה שכתבת!! רואים את התהליך שאת עברת ועוברת.
    מה שלומך בכלל??

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן אור ונטע יקרות

flower34
    18/06/2010

נטע, אני שמחה לשמוע שעזרתי לך!!
    אני באמת מאמינה בך שאת יכולה להחלים ולעשות את הסוויץ' הזה בחשיבה עם הרבה עבודה וכוח רצון! ויש לך את שניהם!!

קרן אור - לצערי עברה עלי תקופה גיהנום אני לא בטוחה שהסתיימה. בכל אופן זה לא לכאן אוכל לשלוח לך מייל.
    מה שלומך אגב? איך את מרגישה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירניייייי

נטע
    20/06/2010

מתוקה שלי.
    אני לא יכולה לשמוע שקשה לך ושעברת תקופה גיהנום!די די די די מגיע לך רק טוב יקרה שלי!
    תעדכני...
    אוהבת אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירני,

קרן אור
    22/06/2010

בוודאי שאת יכולה לשלוח לי מייל,הוא כתוב למעלה בפורום.

מצפה לשמוע ממך,
    שלך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר על טיפול הומאופתי

דר אדית דניאל
    21/06/2010

שלום ומצטערת על האיחור בתגובה

טיפול הומאופתי, הוא טיפול מאוד מדוייק ומאוד אפקטיבי. שמשיג תוצאות לרוב בזמן מהיר.
    תלוי כמובן בניסיון של ההומאופת.

ההתייחסות בהומאופתיה היא לכול קשת הבעיות עימה מגיע האדם מרגע העוברות שלו ועד הגיעו לטיפול התחקרי על כול קשת הבעיות מדוייק ומעמיק.

המטרה היא לאתר את השורשים של המחלות והסימטומים שנוצרו במשך השנים- ולהחזיר את הסדר והאיזון לאדם -שהיה לו מלידה

זמן התהליך משתנה מאדם לאדם ומבעיה לבעיה. אין צורך בכלל להאמין בשיטה. יש צורך לתת מידע מדוייק ככול הניתן- זה תלוי גם במיומנות של ההומאופת לדעת להוציא מידע מדוייק מהלקוח

אם יש שאלות נוספות אשמח להתייחס וגם בפניה למייל האישי

בברכה דר אדית דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדית,

קרן אור
    22/06/2010

תודה רבה על האינפורמציה.
    מי יתן ונוכל לעזור לכמה שיותר נשים לצאת מהגיהנום הזה.

קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה