נגמרים הכוחות!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמרים הכוחות!!!!!
    Neta
    11/06/2010

לא יודעת מה לעשות יותר!!!!

באותה שניה שאני חושבת שמחיל להיות בסדר...הכל שוב מתחיל להיות רע!!!!
    חזרתי להקיא!!! ולא פעם ביום,אלא, ארבע פעמים ביום!!!!!!
    פעם הייתי מקיאה רק שרע לי ועכשיו אני מקיאה גם שהמצב רוח בסדר...
    הכל בסדר עם החבר,מצאתי עבודה חדשה-הרבה יותר טובה!!!!
    אז למה אני צריכה להקיא???
    מה יש לי להקיא כל הזמן???
    לא נשקלתי כבר שלושה שבועות...אין לי מושג מה המשקל וגם לא רוצה להתעסק בזה!!! כל עוד אין לי בעיה עם הבגדים והם עולים עליי אני לא מכניסה את עצמי לזה!!!!
    אני לא יוצאת לשום מקום?? רק עבודה,בית וחבר... זה מתסכל אותו כי הוא כן רוצה לצאת!!!
    אני קובעת עם חברות ומאוד רוצה ללכת ואחרי 10 דקות מבטלת ואומרת שיש לי משהו אחר או שפשוט לא בא לי לצאת מהבית-תלוי איזו חברה זאת!!!

אז בכל זאת עושים????? איך יוצאים מהלופ הזה שנכנסתי אליו שוב בחודשיים האחרונים????

בנות...אני מקווה לעצות...אני חייבת להצליח!!!!!

שלכן, Neta

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמרים הכוחות!!!!!

הוספת תגובה

• נגמרים הכוחות

אפרת לוי
    11/06/2010

שלום Neta

את שואלת שאלות נכונות, 'את מה יש לי להקיא'?
    התשובות עליהן יכולות להיות מפחידות. את עסוקה רק סביב הסבל שההקאות גורמות לך ( אין לי ספק שהן גורמות לסבל רב) את מתארת גם צמצום רב בחייך: עבודה, בית, חבר. ומורגש שאת רוצה יותר מזה. רק אם תביני לעומק מה את רוצה להקיא ממך ותוכלי אז'לוותר' על ההקאה. לצורך כך את חייבת לפנות לקבלת עזרה מקצועית, ( משום מה יש לי הרושם שאת לא בטיפול, על פי תכתובות קודמות עם קרן אור? ) אני מזמינ ה אותך לפתוח ספקות וחששות (אם יש) ביחס לטיפול.

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אפרת

Neta
    12/06/2010

היי אפרת

אין לי מושג מה אני רוצה להקיא מתוכי כל הזמן וזה כבר נמאס לי וקשה לי!!!!
    אני כבר לא מחזיקה את הגוף שלי יותר
    זה לוקח ממני את כל האנרגיה!!!

בכל מקרה הייתי צריכה לחזור לטיפול דרך קופ"ח שאני לא מרגישה שזה עוזר לי כ"כ-שיחות סתם עם פסיכולוגית באמת לא עוזרות לי...לדיאטנית אני לא מקשיבה... וביום רביעי יש לי תור לפסיכיאטרית.
    נראה לי שאני צריכה יותר מזה!!!
    משהו יותר אינטנסיבי...אבל אני לא מסוגלת לחזור לאשפוז!!!!
    אני מרגישה שאני צריכה מישהו שיהיה צמוד אליי 24 שעות שיבין את המצבי רוח שלי וישמור עליי שאני לא אקיא!! שידאג לארוחות-איך,איפה,מתי וכמה לאכול...שאני לא אצטרך להתעסק בזה בכלל!!!!!

אפרת באמת שאני לא יודעת מה לעשות יותר...איפה מוצאים עזרה????????
    אני באמת רוצה להביא!!!!
    לא מסוגלת להמשיך ככה עוד יום אחד.

נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום Neta

אפרת לוי
    13/06/2010

את צודקת ומזהה נכון מה שאת צריכה, השגחה צמודה. באמת במקרה שלך שיחות לבד לא יעזרו, זה טיפה בים.

איפה התאשפזת בעבר, בתל השומר? יתכן ואת צריכה אשפוז לצורך איזון . זה למעשה מה שאת מבקשת.
    האם בנוגע למסגרות פרטיות אחרות בררת?
    האםתרצי שאפנה אותך ?
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת המקסימה

Neta
    14/06/2010

היי אפרת...
    קודם כל רציתי להגיד תודה על ההקשבה והייעוץ
    ומה שאני יכולה להגיד זה שאני לא יודעת לאן אני כן יכולה ללכת!!!!
    אני עובדת משעה 13.00 בצהריים ועד הלילה...(אל תשאלי אותי מאיפה הכוחות!!!!)
    אני לא יודעת איזו מסגרת תתאים לי...ולאשפוז אני לא יכולה ולא מסוגלת לחזור!!!! פשוט לא מסוגלת-זה ישבור אותי נפשית כרגע!
    הייתי מאושפזת ב-12/08 חודשיים וחזרתי לאשפוז ב-12/09 וברחתי אחרי 3 ימים!!!! פשוט לא יכולתי להישאר שם,נחנקתי!!!!

אין לי כסף לטיפולים פרטיים כרגע!!!
    אין לי מושג מה עוד אני יכולה לעשותתתתתתתת ולאן לפנות!!!

בבקשה תעזרי לי למצוא פיתרון.
    נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    15/06/2010

צר לי שנבצר ממני להגיב קודם.רק לומר לך שהמצוקה והכאב שלך זועקים מבין השורות שלך,ושאני שומעת אותם.
    סיפרת לי שהתחלת טיפול במסגרת קופ"ח.טיפול משולב.ומיהרת אחרי מספר פגישות בודדות לקבוע שהוא לא עוזר.באותה נשימה כתבת שאת צריכה טיפול מחזיק יותר,24 שעות שיהיו איתך,אבל מיהרת לחרוץ שאת לא מסוגלת להתאשפז.ואני תוהה ביני לבין עצמי-מה מפחיד אותך כ"כ בלקבל טיפול??מה סוג העזרה שאת מבקשת??האם את באמת מוכנה לקבל עזרה??

אני רוצה לחזק את הקול הבריא שלך,ולבקש ממך להקשיב לו,לקום ולעשות את המעשה הנכון.
    ואת הרי יודעת מה הוא.
    בחירת המסגרת תעשה לאחר שתקבלי את ההחלטה ללכת עם הטיפול.
    כשתבואי מתוך נכונות,תהיי נכונה להוריד את המגננות,להשיר מבט אל האמת ולעבוד,תגלי כמה הרגשתך תשתפר.אל תשאירי עצמך לבד,תני למישהו ללוות אותך.אני באמת מאמינה בכוחו של טיפול לעזור.
    אם תרצי להתלבט לגביי מסגרות,עדכני אותי.אבל נשמע שאם התחלת טיפול לא מזמן,לפחות תתני לו צ'אנס.תספרי לדיאטנית את האמת,אל תשקרי לעצמך.את צריכה לדבוק בחוזה הטיפולי,ולאפשר לעצמך את השינוי.

עדכני מה חשבת,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה