מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי יקרות!!קרן אור01/11/2007
שלינקה-הבנתי שיש לך בעיה עם המייל,מקווה שתשובי אלינו בקרוב,והיני עוד שבוע עבר לו,ובן זוגך חוזר..
בלונדי-לא שמעתי ממך,את בטח עמוסה בחופשה כרגיל,ואני ממתינה לך בסבלנות.מקווה שבתוך כל ההתרוצצויות את מוצאת זמן לעצמך ושטוב לך.
כרונית-אין מה להגיד.מלאך שאת.אני מקווה שהלילה תנוחי לך ותצברי כוחות.
לא הייתי כאן ביומיים האחרונים באופן שוטף,כיוון שהיו לי יומיים ארוכים עם כנסים וארועים.אבל אני מקווה שאתן יודעות שאתן במחשבותיי תמיד,גם כשאני לא כאן.
מחר סופשבוע,איזה כיף!!!!
נשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן אור, יקרה!
בלונדי01/11/2007מה שלומך?
באמת לא "דיברנו" כבר מזמן... התגעגעתי!
אני אכן עמוסה בחופשה... ולכן לא מגיעה כמעט למחשב.
היום התחיל לי על רגל שמאל, אך עצרתי הכל ונכנסתי למיטה. ישנתי כמה שעות וקמתי כמו חדשה. הייתי פשוט עייפה ונזקקתי לקצת מנוחה. וכך עבר לו מצב רוחי העכור.
גיסתי הנבלה מקנאה ומנסה לפזר את הארס שלה, וזה ממש הרתיח אותי היום, אבל היא סה"כ בחורה אומללה וממורמרת חסרת כל, אז אני רק צריכה לזכור זאת... ולא להתעצבן, אלא לרחם עליה!
זהו, יש עוד הרבה לפניי...
ומה איתך? עסוקה עד מעל הראש, אה? מקווה שגם מספיקה לנשום קצת ולבלות, או לפחות לנוח...
שיהיה לך ליל מנוחה!!
נשיקות,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלונדי אהובה שלי!
אני02/11/2007
מה שלומך? נהגת נכון מאד מוקדם יותר כאשר עצרת הכל ונכנסת למיטה, וגם החשיבה שלך נכונה - אין לך בעצם מה להתעצבן מסוג של אשה אווילית, רעה ותככנית שמשמיעה קולות וצלילים של קנאה. אני מקווה שאת חשה הרבה יותר טוב ושאת ישנה לך בנעימים. שיגרתי לך אבן-חן חדשה לבוקר...
המון אהבה ונשיקות!!!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב בלונדי!
קרן אור02/11/2007אני מצטרפת לכרונית ושמחה שכשהרגשת לא טוב עזבת הכול והלכת לנוח,גם לי יצא לעשות זאת בתחילת השבוע וזה קצת החזיק אותי.והגישה שלך לגביי גיסתך אכן צריכה להיות כזאת,את הרי יודעת שאני מבינה את הכעס שלך ואת העצבים,אני פשוט למדתי לנטרל את עצמי,וזה לקח לי זמן.זה לא קל אני יודעת,אבל תצטרכי ללמוד לעשות את זה,אין סיבה שאנשים רעים יגרמו לך להעניש את עצמך...פשוט תתנתקי ותקיפי את עצמך רק באנשים שעושים לך טוב.
ואני כרגיל קצת עמוסה,קצת לא חשה בטוב,הבת שלי חולה שוב-אבל אני מקווה לטוב.
טוב יפה שלי,מקווה שסופהשבוע יעבור לו בנעימים ואשמח לשמוע ממך עוד עידכונים.
אוהבת,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור מקסימה וקסומה!
אני02/11/2007
אני מודה לך על הכל ואני מקווה שעובר עלייך לילה שקט ורגוע. או-הו, את רואה איך אני נחה וצוברת כוחות הלילה... אבל לא נורא, העיקר שמחר אינני מחויבת לקימה מוקדמת מעלפת למדי... כתבתי לך מיילון.
לילה טוב ונשיקות!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב יפה שלי!!!
קרן אור02/11/2007קיבלתי את המיילון שלך,המון תודה,כתבתי לך גם אחד קטן.
אני רואה שבסוף ישנת מאוחר אתמול,תגידי מה עושים בכלל עד שעה מאוחרת כזאת??למרות שלא היה מזיק לי להישאר ערה כמה ימים כדי לסיים עם כל הררי הכביסות,הניקיון,הבישולים...אבל אני נוחתת מוקדם.את רואה,גם אני קצת "הפוכה".
טוב יפה שלי,
אוהבת מאוד,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)