בוקר טוב לכל היפות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לכל היפות!!
    בלונדי
    02/11/2007

מה שלומכן היום?
    אני מקווה שכולן חשות בטוב.

כרונית יקרה- קיבלתי את שתי הפנינות! תודה. אני מבינה שהלילה לא ישנת הרבה, אך מקווה שהסופ"ש יטיב עימך ויגרום לך לקצת מנוחה ורגיעה.

קרן אור- מקווה שהכל בסדר אצלך. ו-כן, אני תמיד נזכרת בך כאשר עולות הצרות עם גיסתי הגיהנומית!! אני יודעת שאת מבינה בדיוק מה אני עוברת, ואני איאלץ להתחיל להפנים את השיטות כדי לא לרתוח מעצבים כל פעם מחדש. אני, חלילה, לא "מקיפה" את עצמי בה, אבל היא דואגת להרים את הראש בכל פעם, ולשלוח איזה "מסר" נוראי, שרק מקפיץ לי את הפיוזים. אבל שתיחנק שם עם המרמור שלה ותמשיך לחיות כמו כלב עזוב... עם בעל פרימיטיבי!!!

וכעת, נעבור לנושאים יותר יפים, חבל לנו להרוס את יום שישי בגיסות נבלות. אז שיהיה לכן סופ"ש נעים ומוצלח, ותעשו חיים.

אוהבת,

בלונדי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב לכל היפות!!

הוספת תגובה

• לילה טוב ליפה בנכר!

אני
    02/11/2007

היי בלונדה, מה שלומך?? מקווה שאת חשה יותר טוב היום. לגבי גיסתך - אני חושבת שאת כתבת זאת בצורה הטובה ביותר. אין לי ממש מה להוסיף על מה שאת בעצמך אמרת. אין ספק שהם העונש הכי טוב לעצמם! הם מגיעים אחד לשניה! שני מטומטמים וחצופים... בכל אופן, אני מקווה שהביקור המשפחתי ממשיך להנעים את זמנך עד כמה שניתן, ושאת מתמקדת באספקטים החיוביים שלו. מתוקה, אני אתך!

אני שמחה שקיבלת את שתי הפנינים שלי, והייתי שולחת לך עוד אחת לו היה לי במה למלאה. אך אין לי, יקירה, אז אשלח לך רק חיבוק אוהב!

אני עייפה, והפעם ללא סיבה מוצדקת ממש. אני סתם... עייפה מהחיים...

לילה טוב, מקסימונת!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה