מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקה:תקווה18/06/2010
מה שלומך? איך עבר עליך התקופה האחרונה?
קראתי את ההודעה שלך כבר מלפני כמה זמן אבל מתוך העומס לא הספקתי להגיב אז עכשיו כשאני קצת יותר פנויה אשיב לך מה בדיוק אני חושבת:
קודם כל אני רוצה להגיד לך תודה על כל התמיכה וההכוונה אני כותבת פה בפורום לדעתי לפחות שנתיים ותמיד היית לי לעזר, אז תודה!
לגבי הקב"ן -הפגישה שלי איתו בוטלה משום מה אז אראה אותו רק ביום רביעי הזה ואשאל אותו מה הוא חושב בעניין, אני לא יודעת עם לצבא יש מימון לחיילים למרפאות חוץ של ה"א..
התחלתי גם לראות דיאטנית (שוב..) היא היתה מומחית להפרעות אכילה בשניידר אז אפשר להגיד שנפלתי לתוך ידיים טובות..התפריט שהיא נתנה לי הוא מאוד בסיסי, ברובו כדי להחזיר אותי לנורמה-זה לא פשוט אבל אני משתדלת לעשות לפחות חלק ממה שהיא אומרת למרות שאני לא תמיד מרגישה שזה מספיק..
אחרי התלבטות ממש לא פשוטה החלטתי להגיש בקשה למעבר מהמושבים לקרית גת, מה שאני מקווה שיקל עלי מבחינת יציאה לטיפולים והרגשה כללית יותר טובה ופחות לחוץ מהמקום הנוכחי שאני משרתת בו..
העניין הוא לא פשוט בכלל אבל יש לי תמיכה ממישהי מדהימה שאני ממש מעריכה אותה מה שעם כל הקושי עוזר למצב, אני פשוט מקווה שאני אצליח הפעם לצאת מזה ולא ליפול לתוך העניין שוב.
אשמח לשמוע מה את חושבת, תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקרה,
קרן אור22/06/2010נשמע שעם כל הקושי,את עושה את מה שאת יודעת שנכון עבורך.
מעבר לתפקיד פחות לוחץ(ששתינו יודעות כמה הוא יכול להחמיר בעיית אכילה קיימת),העובדה שאת מאפשרת לעצמך להיעזר ולהיתמך,וכן הפנייה לדיאטנית.בעניין הזה יש לי להוסיף כי היתרון של דיאטנית המומחית בה"א היא העבודה המשותפת שלכן ביחד,כשהכול פתוח למשא ומתן,ולפעמים צריך לשנות את התפריט כמה פעמים כדי להתאים אותו למה שנכון עבורך.אני יודעת שקשה לעמוד בתפריט מגוון,ויהיו לך ימים שתעמדי בו וימים שתאכלי רק 50% ממנו,וזה בסדר כל עוד שהמגמה והשאיפה היא להיצמד לתפריט מרבית השבוע.הדבר הכי חשוב הוא כנות.לא משנה מה קרה(הקאות,משלשלים,הרעבה וכדו')ספרי ע"כ לדיאטנית שלך.
ובעניין הזה,כדי לאפשר את השינוי התזונתי כדאי שתגבי אותו בעבודה נפשית.אל תוותרי לקב"ן,קיבעי איתו פגישה חדשה,בקשי לקבל טיפול.הצבא ערוך לזה וכל מקרה לגופו.לפעמים מטפלים תוך כדי השירות ולפעמים מפנים למרפאות חוץ של בי"ח,כשהיציאות מסודרות ,קבועות ומובנות.הכי חשוב,אל תשארי בלי טיפול!
ואין על מה,יקרה! שמחה שאני יכולה לעזור,זה כבוד גדול עבורי.
עדכני,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)