עזרה.... /:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה.... /:
    שירה
    21/06/2010

שלום, אני בת 15 ובחצי שנה- שנה האחרונה ירדתי 10 קילו.
    אך לאחרונה אני לא מצליחה לשמור על תפריט מאוזן וכל פעם שאני מתחילה לאכול אני זוללת מכל הבא ליד עד שהבטן מתנפחת ומתעוותת. כבר עליתי קילו וחצי ואני מרגישה נורא. רואים שהבטן גדלה ממה שהייתה ואני נורא מבואסת. אני נורא רוצה להוריד את הקילו וחצי האלה ולשמור על תפריט קבוע אבל אני פשוט לא מצליחה.
    בנוסף, אני נוזעת עוד 10 ימים ונורא חשוב לי להפטר מהקילו וחצי האלה עד אז. אני מרגישה שמנה ומנופחת כל הזמן עד שממש אין לי חשק לקום ולעשות משהו. מה עליי לעשות ? אשמח לתשובה [:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה.... /:

הוספת תגובה

• שלום לך מורן,

קרן אור
    22/06/2010

ידוע שאחרי תקופות צמצום הגוף הופך ליעיל יותר,שזה אומר כל תצרוכת גבוהה מעט יותר ממה שהרגלת אותו עד עכשיו(גם אם זאת עדיין כמות מינימלית),תגרום לו לעלות במשקל,מתוך התארגנות וחסכנות למקרה של צמצום חוזר...הפתרון לא טמון בצמצום נוסף(שיחריף את המצב בטווח הרחוק) כי אם שבירת המעגל הזה.
    כל זאת מבלי לדעת את הנתונים שלך ואם את בכלל צריכה לרדת במשקל.
    זאת תוכל לקבוע אשת מקצוע,לכן ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ דיאטני.הוא לא חייב להיות ממושך,אלא לתת לך הכוונה ולבנות תפריט שמצד אחד לא יהיה מצומצם ומצד שני,ימנע את תופעת הזלילות ממנה את כה מפחדת.

עדכני מה חשבת,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה