מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה.... /:שירה21/06/2010
שלום, אני בת 15 ובחצי שנה- שנה האחרונה ירדתי 10 קילו.
אך לאחרונה אני לא מצליחה לשמור על תפריט מאוזן וכל פעם שאני מתחילה לאכול אני זוללת מכל הבא ליד עד שהבטן מתנפחת ומתעוותת. כבר עליתי קילו וחצי ואני מרגישה נורא. רואים שהבטן גדלה ממה שהייתה ואני נורא מבואסת. אני נורא רוצה להוריד את הקילו וחצי האלה ולשמור על תפריט קבוע אבל אני פשוט לא מצליחה.
בנוסף, אני נוזעת עוד 10 ימים ונורא חשוב לי להפטר מהקילו וחצי האלה עד אז. אני מרגישה שמנה ומנופחת כל הזמן עד שממש אין לי חשק לקום ולעשות משהו. מה עליי לעשות ? אשמח לתשובה [:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך מורן,
קרן אור22/06/2010ידוע שאחרי תקופות צמצום הגוף הופך ליעיל יותר,שזה אומר כל תצרוכת גבוהה מעט יותר ממה שהרגלת אותו עד עכשיו(גם אם זאת עדיין כמות מינימלית),תגרום לו לעלות במשקל,מתוך התארגנות וחסכנות למקרה של צמצום חוזר...הפתרון לא טמון בצמצום נוסף(שיחריף את המצב בטווח הרחוק) כי אם שבירת המעגל הזה.
כל זאת מבלי לדעת את הנתונים שלך ואם את בכלל צריכה לרדת במשקל.
זאת תוכל לקבוע אשת מקצוע,לכן ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ דיאטני.הוא לא חייב להיות ממושך,אלא לתת לך הכוונה ולבנות תפריט שמצד אחד לא יהיה מצומצם ומצד שני,ימנע את תופעת הזלילות ממנה את כה מפחדת.
עדכני מה חשבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)