מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעעעעעששווותת?!=>26/06/2010
קרןןןןן אווווווור ..
את לא מבינה מאנורקסית הפכתי לבולמית .... אני הוכלת בכמויות ענקיות ומשתמשת בפעמיים ביום אחרי ארוחה במשלשלים .. בהתחלה שתיתי יובילקס 4-6 פעמים ביום 16-20 טיפות כל פעם היום עברתי ללקסעדין כדור אחד אחרי האוכל וכדור שני גם אחרי אוכל ..
אני אוכלת המוןןןןןןןן ... חצי עוגה שוקולד ביתית גדולה 3 קעריות של דליפקאן ללא חלב 2 כריכים עם שוקולד 3 כוסות נס עם כפית וחצי סוכר 3 קעריות מרק 2 פרוסות שוקולד וקוטג' ובנוסף 250 גרם בוטנייייםם מצופים [אמריקאים] .. ו2 מאפה שעויית ...
אני לא מבינה מה קורה איתייייייי ..?!?!
אני במשקל תקין לבינתייםם ושאני ימשיך ככה אני יהיה בטטטה ענקיתת ... באליייייייייייי ל........ אני נואשששששתתתתת כברררררררררר כבר אין לי כח לבקשששששש עזרההההההה נימאסס לי לשקרררררררר ואני כבר לא מסוגלת להפסיק ליטול משלשלים כי אני ישמיןןן בילעדהםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אפרת לוי28/06/2010
ראשית, אני מתנצלת על העיכוב בתגובה.
אכן נשמע שאת במצב לא טוב, האם משהו מהקרובים לך יודע על מצבך?
אם לא, את חייבת לשבור את מעגל השקרים שבו את חיה. את מכירה שיש לך בעיה, את סובלת ממנה. תני לקרובים לך לעזור לך להגיע למסגרת טיפולית, האם תרצי שאפנה אותך?
אנא כתבי ,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
=>29/06/2010חברותי הקרובות יודעות ..
ההורים יודעים שאני משתמשת אבל הם לא מבינים למה.. אני אומרת שיש לי עצירות קשה .. ושזה גם עוזר להרזות ..
הייתי במסגרת של טיפול עם דיאטנית ובבצפר שיחות עם סוג של פסיכולוגית ..
זה לא עזר!! בראש אני תמיד יחשוב שאני שמנה .. כיום אני שוקלת 61.5 על גובה 174 .. הפסיק לי המחזור .. ואני מקבלת רק כשאני שותה גלולות הרוופא אמר שאני חייבת להגיע ל 65 מינימום ..!!
ואיןןןן מצבב שאני ישמיןןןןןןןןןן.. עד שהורדתי ממשקל 135 שנה וחצי סבלתייי אני לא יעלהה גרם אחד .. מיצידי אני ישתה משלשלים או יקיא או לא יוכאל בכלל .. לעלות אני לא יעלה כרגע אני אוכלת ל 1200 קלוריות שאני יודעת שאני צריכה 1700 !!
אני שואפת להגיע ל55-58 !! ואני יגיע ויתהפך העולםם .. איזה כיף למי שרזה ולא משמינה...
להיות רזה זהה יפה להתלבש ולשים חולצות צמודות ויש לך בטןן שטוחההה .. למי יש טיפים לעזוורר ליי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך,
קרן אור04/07/2010מאוד עצוב לקרוא את מה שאת כותבת.אני תוהה למה את מגמדת את עצמך לכדי משקל וספרות??אני בטוחה שמאחוריי זה יש מישהי ששווה הרבה הרבה יותר.
ואני תוהה מה לענות לך.מה את בעצם מבקשת מאיתנו כאן,בפנייה שלך לפורום.
אני מרגישה שאיפשהו בתוך תוכך את יודעת שמה שאת עושה לא נכון.רק שברור לי שהפחד שמנהל אותך כרגע חזק מכל קוגניציה קיימת.
עצתי לך היא לפנות לטיפול דינמי.לא רק בשביל להגיד שהיית בטיפול ובכך לנסות להרגיע את כולם שהכול בסדר(ההורים יודעים,יש לי עצירות קשה),אלא אך ורק בשביל עצמך.בשביל לנסות לפרק את מה שקשה כרגע לפרק לבד והוא מה עומד בבסיס ההרגשה שלך שאת שמנה(במנותק מנהתונים המציאותיים).אילו רגשות מייצגים את זה עבורך??מאילו רגשות את נמנעת כדי להגן על עצמך כרגע<??
אין דרך קצרה או קלה.אבל חשוב שתזכרי שיש דרך כזאת.ושמגיע לך לחיות ,לחוות ולהיות מאושרת מבלי למדוד את ערכך ע"ג המאזניים.
עדכני מה חשבת.\
שבוע טוב,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
=>05/07/2010אני חושבת שאת צודקת במיליוןןןןןן אחוזז ..
אבל מה אני כבר יכולה לעשותת?? כשאני לא מפסיקה לאכולל כמויות ענקיות זו הדרך היחידה שמשקל שלי לא יעלה .. אני אוכללללתת המווווןןןן בבית ועם זה מספיק כשאני יוצאת עם חברות אני גם שםםםם טוחנננתת במסעדהה איזההה וופל בלגי עם קצפת שוקולד וגלידההה ואיסס קפה ביחדד או פסטה ברוטבב שמנתתת
איך אפשר לאכול ולשבוע למשך הרבה זמןןןןן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך,
קרן אור12/07/2010את שואלת מה אפשר לעשות כדי להשביע את הרעב שבתוכך,ואני שוב אענה לך,שכדי לפתור את הבעיה הזאת,חשוב להבין מה הרעב הזה בעצם מייצג.הרבה פעמים אנחנו נגלה שהרעב הזה הוא לאו דווקא רעב פיזי,אלא רעב שאינו יודע שובע לצרכים שלא מולאו ע"י האנשים הקרובים לנו ביותר,רצון למלא את אותה תחושת ריקנות נפשית שאנחנו מנסות לא להרגיש,כי היא בלתי נסבלת.
כפי שכבר כתבתי לך,אין באמת אפשרות להקיא או להוציא באמצעות משלשלים את כל האוכל ובטווח הרחוק את רק תעלי במשקל.
כך שאני עדיין חושבת שהדרך הנכונה ביותר להתגבר על ה"א,היא באמצעות פניה לטיפול,כזה שיתן מענה ומקום לצרכים האמיתיים בחיינו,כי נשמע שהגוף מאותת לנו את מה שאנחנו מסרבות לשמוע,והגיע הזמן להקשיב לו.
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שלי,
קרן אור12/07/2010על אף כוונותייך הכנות נאלצתי למחוק את הודעתך,כיוון שלא מקובל להמליץ בפורום על מטפלת כזאת או אחרת.כן ניתן להשאיר את כתובת המייל שלך ולאפשר למי שרוצה לפנות אלייך,אם עדיין תרצי.
שמחה לשמוע על החלמתך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)