מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור היקרה:תקווה02/07/2010
מה שלומך? איך את מרגישה? מה את עושה בזמן האחרון?
רציתי לספר לך קצת מה קורה ולשמוע מה את חושבת אבל אני לא בדיוק בטוחה מאיפה להתחיל...
הייתי אצל הקבן שבוע שעבר אני לא יודעת מאיפה זה נבע אבל איכשהו הרשתי לעצמי להיות ממש כנה איתו משו שעד עכשיו לא הצלחתי לעשות,הוא נתן לי אישור לעבור מהמושבים כמה שיותר מהר כי הוא רואה עד כמה זה פוגע בי אבל זה אפילו לא הגיע לבירוקרטיה הצבאית אז אני לא יודעת מה יהיה עם זה- אני אמורה לראות אותו שוב ביום רביעי הזה אז אשאל אותו מה קורה ...
כשדיברתי השבוע עם המנחה שלי על לעבוד בקיץ בקרית גת ולא במושבים היא ממש כעסה עלי והתחילה להטיף לי מוסר על זה שהצרכים של המערכת באים לפני הרצונות של החיילות שמשרתות בתוכה, לא ידעתי איפה להתחפר שהיא אמרה לי את זה- לא נראה לי שהיא הבינה עד כמה היה לי קשה השנה ובכלל עד כמה היה לי קשה להבין וגם לבקש שהפעם אני אבוא קודם...
הייתי גם אצל הדיאטנית שלי ביום ראשון- אני לא חושבת שברמת התקשורת הבינאישית אנחנו מסתדרות יותר מדי, היא צינית מדי בשבילי והיא אפילו אמרה לי שבצבא כל החיילים נדפקים אז אני לא צריכה לקחת את זה כ"כ קשה, זה ממש עצבן אותי ופשוט אמרתי שאחרי שנה שלמה שהתחשבתי בצרכי המערכת שבתמורה פשוט לא שם עלי יש לי את הזכות להגיב איך שאני רוצה..
אני לא יודעת מה לעשות יש לי עוד זמן לשרת במושבים אבל זה מתחיל לגבות מחיר אישי שאני לא בטוחה שאני מוכנה לשלם..
אשמח לשמוע מה את חושבת,תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקוה יקרה,
קרן אור04/07/2010צר לי על העיכוב בתשובתי.יש לי שבועות קצת עמוסים בעבודה ואני לא נכנסת לכאן באותה תדירות שנהגתי או שהייתי רוצה.
אבל כן קראתי את דברייך בתשומת רב ואני חושבת שההמלצה הכי נכונה היא לומר לך שתעשי מה שאת מרגישה שנכון עבורך.הגיע הזמן להפסיק להתחשב בצורכי המערכת,הסביבה והמשפחה,בייחוד כשעבורנו זה בא לכדי חוסר איזון עד כדי התעלמות מעצמנו.
ואני חושבת שלאט לאט את מרשה לעצמך לעמוד על שלך,להביע את דעתך גם אם את יודעת שיהיו כאלו שלא יהיו מרוצים מזה(ובינינו,תמיד יהיו כאלו לא רק בצבא.אנחנו לא צריכות למצוא חן בעיניי כולם,תמיד יהיה מישהו שיהיה לו מה להגיד) ואני לא יודעת כמה את שמה לב,אבל אלו צעדים מאוד משמעותיים שהתחלת לעשות לאחרונה והם מבורכים בעיניי מאוד.
לענייננו-אם את מרגישה שלמען הבריאות הפיזית והנפשית שלך זה נכון לעבור מהמושבים למקום אחר,לכי על זה.ואני יודעת כמה הקצינה הזאת חשובה לך אבל בשורה התחתונה נשמע שהיא לא רואה את הצרכים שלך.והם ,ורק הם, צריכים לעמוד במוקד כרגע.
שילמת מחיר יקר מעצמך לאורך כל השנים,הגיע הזמן להיות קשובה למה שהגוף מנסה לספר לך.
איתך בכול שתבחרי,
מקווה שהצלחתי לעזור,
עדכני,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)