אני נקראת בולמית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נקראת בולמית?
    אור
    04/07/2010

אני בת 14 . ואני לא ממש יודעת אם אני נקראת בולמית.
    אני אספר איך הכל התחיל .. אף פעם לא הייתי ילדה שמנה פשוט 4-5 קילו מיותרים מהגוף וזהו.
    משאני זוכרת את עצמי אני כל הזמן בדיאטות אבל לא רציניות יום אוכלת יום שומרת..
    הגעתי למצב שאני ממש רוצה לרדת במשקל. והחלטתי לנסות להקיא בהתחלה זה היה ממש ממש קשה ואז הפסקתי אני עושה הליכות ואוכלת בריא הגעתי למצב שאני מתוסכלת שומרת ולא רואה שום תוצאות . כל סופ שבוע הייתי שואלת את אחותי אם זה נראה שרזיתי שבוע אחד היא אמרה לא, נשארת אותו דבר ואמרתי אינמממצב! אין סיכוי שאני שומרת ונשארת אותו משקל.. התחלתי להקיא שוב כל השבוע הקאאתי 1-2 בסוף שבוע אחותי באה אליי לבד ואמרה ואיי' איך ירדת..
    עכשיו אני אוכלת בכמויות עוגות,ממתקים ולא דואגת למה כי אני יודעת שאני הולכת אחרי זה להקיא..
    הגעתי למצב שאני מקיאה ביום אחד 4-5 פעמים את הדבר הכי קטן שנכנס לי לפה אני מוציאה דרך ההקאה. אני ככה כבר כמה שבועות .. איןן מצב שאני לא מקיאה זה שיגרה בשבילי! לפעמים אני אוכלת ופשוט באמצע הארוחה אני מרגישה שהאוכל עולה לי לבד..אני מרגישה שאי אפשר להפסיק להקיא.אם אני אוכלת ולא מקיאה זה כיאלו עברתי עברה, חטא, לא יודעת מה..
    לפעמים יש לי התקפים רציניים לאוכל זה פשוט מפחיד אני מתחילה לפתוח תארונות אם יש משו מתוק לאכול.. זה נקרא בולמיה? והמצב שלי עד כדי כך חמור,?

תמייד חשבתי לעצמי איזה מפגרות האנורקסיות,אלו שמקיאות מה הן חושבות לעצמן.. פשוט ריחמתי עליהן. והיום??? לא שופטת אותן! אני פשוט מבינה אותן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני נקראת בולמית?

הוספת תגובה

• אור יקרה

קרן אור
    04/07/2010

זה לא נכון לערוך אבחונים דרך האינטרנט אני גם חושבת שההגדרה לא משנה כ"כ לכרגע,אבל נשמע שיש לך הפרעת אכילה שיצאה לגמריי מפרופורציות.
    ברמה הקונקרטית-רוצה לספר לך שהמסלול הזה של בולמוס-הקאה בטווח הרחוק רק יגרום לגוף שלך להיות יעיל ולנצל כל קלוריה שנכנסת אליו(ואי אפשר אף פעם להקיא את הכול! יש דברים שנספגים לדם כבר דרך הרצפטורים בפה),ויש כאלו שאפילו עולות במשקל.כך "שהפתרון" שמצאת לעצמך רק מרחיק אותך מהמטרה שרצית(וזאת מבלי להתייחס לאם את צריכה בכלל)
    חשוב שתקבלי טיפול.אל תחכי עם זה,כי ככול שמטפלים יותר מוקדם קל יותר להחלים.אך בשל גילך הצעיר את צריכה לערב את הורייך .האם מישהו יודע מה עובר עלייך??האם זה אפשרי ליזום שיחה עם אחד ההורים ולספר על מה שקורה איתך??יועצת??מורה??אולי אפילו יקל עלייך להראות למישהו את ההתכתבות בינינו??
    יקרה,את צעירה.כל החיים עוד לפנייך.אפשר שתוכלי לחיות אותם מאושרת.אל תחכי עם זה,זה לא יעלם לבד אלא יחמיר בלי טיפול.

אשמח לעזור.ספרי לי מה חשבת על מה שכתבתי ונמשיך משם.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן אור היקרה..

אור
    05/07/2010

את לא מבינה איזה כיף שיש מישהו שרוצה לעזור ולתמוך בך .תוודה!

ובקשר לזה שלערב הורים לא נראה לי אני לא רוצה.
    הבנתי את מה שכתבת, וזה נשמע לי הגיוני..
    יש עוד דרכים שאפשר להרזות מהר? כי לאכול בריא וכושר כבר לא כ'כ עוזר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור יקרה,

קרן אור
    12/07/2010

אור,אני מציעה לך את עזרתי,כי אני באמת חושבת שחשוב שתהיי בטיפול.
    נשמע לי שאת מחפשת כרגע דרכים דווקא להאחז בהפרעת האכילה שלך ולרדת במשקל בדרך שמסכנת אותך.
    צר לי לאכזב אותך,אבל בפורום הזה לא תקבלי תמיכה כדי להמשיך להרוס את עצמך.
    אני אעמוד לרשותך,אם תחליטי לעשות שימוש במה שאני מציעה,והוא למצוא מסגרת טיפולית שתתן לך מענה אמיתי,לו את זקוקה מאוד כרגע.
    אבל נראה לי שבשלב הזה את לא בשלה לקחת אחריות על חייך.וחבל.כי ככל שתעשי זאת מוקדם יותר,תחסכי לעצמך אח"כ שנים בהתנהלות בתוך גיהנום פרטי,כי זאת המשמעות של לחיות עם הפרעת אכילה.

מקווה שתמצאי בתוכך את הכוחות לעשות מה שנכון עבורך.
    ואני כאן,אחרי שתקבלי את ההחלטה הזאת.
    איחולי בריאות,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה