מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהבעל מבולבל14/07/2010
שלום לכולם .אני נשוי לאישה מדהימה בת 24 הזוגיות בנינו טובה ומאושרת.כשהיכרנו עזרתי לה להחלים מהפרעת אכילה{בולמיה}השנים עברו לא רע בכלל והצל של ההפרעה לא היה מורגש כלל למעשה 7 שנים נקיים.לפני שבועות אחדים אישתי רצתה להתוודות וסיפרה לי שהקיאה כמה פעמים ושזה לא יחזור על עצמו אני בתוכי האמנתי וסגרתי עיניין למרות שמאוד היה קשה לי אם זה הרגשתי מרומה.לפני ימים אחדים שאלתי אותה נו את שומרת על עצמך אמרה לי משתדלת ושהקיאה שוב 2 פעמים לטענתה בקיצור אני מאוד כועס מבולבל ומפחד בכל זאת יש לנו ילדים ולי לא מתאים להיכנס לכל הברדק הזה .מה אני צריך לעשות איזה דרך הכי מקובלת על מנת לפתור את הבעיה יש מעידות כאלו בכלל לסובלים מההפרעה או שזאת שוב הדרך פנימה ושהדלת נסגרת ?ללחוץ ללכת לטיפול אם לא תרצה היא יכולה לבד??בקיצור מאוד מבולבל ומפחד ממש חבל אנשים הורסים לעצמם את החיים ולא רואים כמה נזק נגרם מסביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
=>16/07/2010חשוב שתבין הע"א לא נעלמת לגמרי היא תמיד איפשהו בפנים בנפש .. השאלה כמה מתייחסים אלייה וכמה היא משפיע על אורך החיים שלנו .. לדעתי חשוב שתיהיה בטיפול פסיכולוגי ותזונאי לאורך הדרך דבר שמאפשר להדחיק את ההפערה .. גם אצלי משהו דומה כשטוב לי ההפרעה לא מופיע אבל כשמשהו משתבש היא חוזרת ובגדול בגלל זה אין צורך להפסיק את הטיפול ולבקר אצל התזונאית ע"פ החמירות של הע"א ... חשוב שתתמוך ותבין למרות שנורא קשה להבין ולא להפגין פחד וכו' לידה ..
אני מקווה שהמצב ישתפר ..
מקווה בנוסף שעזרתי מעט ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
מוטי16/07/2010מחפש המלצה לפסיכולוג או פסיכולוגית מאיזור עכו נהריה קריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מוטי
אפרת לוי17/07/2010מצטרפת לנאמר על ידי הגולשות.
בנוסף, אם היא ממש תתנגד ללכת לטיפול אישי יתכן וכדאי שתתחילו בטיפול זוגי שם אתה יכול להעלות באופן ישיר ומולה את הדאגות שלך ביחס להפרעת האכילה שלה.
הרבה פעמים דרך טיפול זוגי נסללת הדרך לטיפול אישי והבנה בצורך בו.
אברר לך על פסיכולוג/ית טוב באזור שציינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
מוטי17/07/2010אישתי הסכימה לטיפול אני מחכה להמלצה על פסיכולוג או פסיכולוגית שתעזור בהפרעת אכילה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מוטי
אפרת לוי18/07/2010אנא צור איתי קשר במייל, יש לי המלצה על פסיכולוג מקרית חיים, שמטפל בהפרעות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)