מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לתמיכה..שירה20/07/2010
שלום, כתבתי כאן לא מזמן אך המעגל הזה פשוט לא נפסק..
לאור התגובה הקודמת שהגבתם לי בכך שאתן לא יודעת את מידותיי ומשקלי אני אציין אותו עכשיו : גובה: 1.62 משקל: המינימום שהגעתי אליו היה 46, , בפעם שאחרונה שבדקתי שקלתי 47.5 ועכשיו אני פשוט מפוחדת מידיי לעלות על המשקל כדי לא לראות את הנזק שגרמתי לעצמי אך אני משערת שבסביבות ה-48, אולי קצת יותר...
לאחר תקופה ממושכת של בולמוסים הצלחתי להשתלט על עצמי וכרגע התפריט השבוע שלי נראה כך- יומיים שלושה שאני אוכלת עד 600- 800 קלוריות ליום וביום שלאחר מכן טורפת כל אוכל אפשרי שיש אצלי בבית, מתחרטת, ומתחילה כל הזמן מחדש במטרה שעכשיו אני אצליח.
הבנתי שזה לא עובד, ולכן אני די מיואשת, אני כבר ממש רוצה לשתף מישהו אבל אין לי את מי- המשפחה ממש לא באה בחשבון ואני ממש לא מתכוונת ללכת לטיפול אצל מומחה.
מה עליי לעות עכשיו ? חשבתי להתחיל דיאטה יותר נורמלית של עד 1000 קלוריות ליום,
האם זה ימנע את ההתקפים ? ואם לא- אז מה כן ימנע אותם ? אני מודעת שאולי לאור הנתונים הפיסיים שלי אני לא צריכה לרדת במשקל אך אני רק רוצה להגיע למה שהייתי פעם- 46, כי עכשיו אני פשוט מרגישה כבדה ושמנה. אשמח לייעוץ, עידוד, תגובה, או כל דבר שיתן לי מושג איך להמשיך ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =>
=>22/07/2010היי מורן מה שלומך .. סורי שאני מגיבה מאוחר אבל מה שאני חושבת בגלל שקיצצת יותר מידי ואכלת מעט מאד הגוף מנסה לחפר את זה ולהשלים את מה שהיה חסר לו בגלל זה התקפי הזלילה מניסיון .. לאחר ע"א תמיד עולים מעט במשקל אבל אז זה מתאזן .. תשתפי את קרוביך.. חשוב שתעי אפשר לצאת מזה שמעי אני כבר כמה ימים בלי מטהרים[לאקעדין] אני לא אשקר עליתי מעט במישקל אבל זה יפה יותר .. אני מבינהה לליבך ולכן מזדהה איתך .. את תמיד יכולה לשאול הכל ואני כאן ותומכת בך
בהצלחה מתוקה
נ.ב טיפול תזונאתי ופסיכולוגי שילוב טוב .. וגם כל מיני טיפולים כגון עיסויים , רפואה טבעית,דיקור סיני תמיד עוזר ..
אוהבבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
=>22/07/2010אגב .. שוב אומר מה שימנע מימך בהמשך התקפי זלילה [בולמסי] תזונה מאוזנת 1200 קלוריות וכל שבועיים לעלות ב 100 קלוריות .. עד 1500-1700 קלוריות תלוי בפעילות שלך ובחילוף חומרים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן,
קרן אור24/07/2010אני קוראת את מה שאת כותבת ואני חושבת שאת מתארת בבהירות מצב של הפרעת אכילה שאיבדה שליטה.מבחינת לוגית ברור לך שאת לא צריכה לרדת במשקל,ושהBMI שלך נמוך,אך יחד עם זאת את רוצה לרדת במשקל.מה את חושבת שיקרה אם תשקלי שוב 46??האם תהיי מאושרת יותר??האם תאהבי את עצמך??ולמה העיסוק הזה בקילוגרם וחצי הופך להיות כל עולמך,כאילו שהכול תלוי בו??
אני יודעת שכתבת שאת לא רוצה ללכת לטיפול,אבל אני מציעה שתשקלי את החלטתך שוב.כי אם את רוצה שהמעגל הזה יפסק באמת,את צריכה לגרום לו להיפסק! וחשוב לעבד רגשות כה עמוקים ולברר אותם בטיפול.אל תסגרי לעצמך את האופציות.
הגוף שלנו הוא מכונה יעילה מאוד.כפי ששמת לב,צמצום גורם בסופו של דבר לבולמוסי רעב(הגוף מנסה לפצות את עצמו),שגוררים בתורם שוב צמצום,וכפי שאת מתארת זאת נכון,המעגל הזה ימשיך להתגלגל כל עוד שלא תמצאי פתח מילוט ממנו.
מה לגביי פניה לדיאטנית,אם את עוד לא ממש רוצה טיפול,ע"מ שתרכיב לך תפריט מאוזן שימנע את ההתקפים האלו??
אשמח לשמוע מה את חושבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)