לילה טוב לכולן ושבוע טוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילה טוב לכולן ושבוע טוב!
    שלי
    10/11/2007

מה שלומכן חברות יקרות?
    כאן הכל בסדר, רק חבל שסוף השבוע נגמר מהר כל כך... היום ממש טס לי ולא הספקתי כלום, אך נקודת האור היא שבהחלט היה סוף שבוע נחמד וחופשי ממחויבויות משפחתיות וחברתיות.
    לא שיש לי טענה כלשהי למשפחה או לחברים, פשוט זקוקה לפעמים לזמן לעצמי בסוף השבוע, או זמן זוגי, או זמן לחברים הפחות מחייבים, ובסוף השבוע הזה כל זאת התאפשר.

בלונדי יקרה - איפה את? מתגעגעת!

קרן אור - השינוי עדיין לא יצא לפועל, אך יש התקדמות רצינית והרבה יותר סידורים והכנות ממה שציפיתי... אך לשם שינוי אני מלאה אנרגיה חיובית בנושא זה, ומנסה לקדם את העניינים כמה שאפשר.
    איך את מרגישה? מקווה שהספקת לנוח ושתפתחי בשבוע חדש במצב בריאותי יציב יותר.

כרונית - שוב תודה על המחמאות והעידודים ששווים המון. אוהבת מאד את התגובות שלך, ובכלל, נדמה לי שפרפרה הובילה את כולנו לחשוב באופן קצת יותר בהיר על המחלה ועל החלמה. וטוב שכך!

פרפרה - מקווה שהיה לך סוף שבוע רגוע ובריא יחסית ושאינך סובלת מכאבים שונים... ובעיקר, מקווה שגם תגובותנו עוררו אצלך מחשבות חדשות על כל מה שעובר עלייך עכשיו.

לילה טוב לכולן, שיהיה שבוע נפלא.
    נשיקות,
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לילה טוב לכולן ושבוע טוב!

הוספת תגובה

• לילה טוב, שלי!

אני
    11/11/2007

אני מבינה שעברה עלייך שבת מתוכננת כמו שרצית, אז זה כבר טוב. רציתי לומר תודה על מה שכתבת לי. בסך הכל אני כותבת את מה שעל לבי כאשר אני קוראת פניות כאלו ואחרות. ו-כן, פרפרה גרמה גם לי לחשוב על מה אני כ"כ נלחמת אם בעצם אני מרגישה כ"כ זיפת עם עצמי. זה גרם לי בהחלט לחשוב, אבל בסופו של סשן המחשבות הזה אני פשוט הבנתי שעד כמה שחרא לי, אני לא מוכנה לתת שוב להפרעת האכילה שלי להשתלט על החיים שלי. אני רוצה להילחם על הנורמליות שלי ועל היציבות הנפשית שלי ועל הבריאות שלי ואני לא רוצה לסכן את כל זה במילימטר, ובייחוד לאור כל מה שעברתי. וחוץ מזה, אני חושבת שכבר התחדדה בי ההבנה שאין לה מקום יותר בחיי (לפחות כך אני מקווה).

טוב, ועכשיו אני אלך לנסות לישון סוף-סוף...

צרור חיזוקים, לילה טוב ושבוע טוב!

כרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה כרונית מתוקה!

שלי
    12/11/2007

באמת אוהבת לקרוא את תגובותייך.
    אצלי, ללא ספק, ההכרה בעובדה ש99% מהסבל והכאב בחיי נובעים מהבולימיה, ושלמעשה היא אינה משרתת דבר מלבד המשך התבוססות בגועל, תסכול מתמשך ותרוץ שלא להתקדם בחיי, הובילה לתהליך החלמה.
    בטוחה שהמלחמה על יציבות נפשית ובריאות פיזית תשתלם בסופו של דבר, ומאמינה שדברים טובים מגיעים לחיינו רק כשאנו פותחים להם דלת, ובכלל, מסוגלים להבחין בהם.
    וכדי להבחין בדברים הטובים צריך להסיר את המסך הזה של הפרעות אכילה שמסתיר כל כך הרבה.
    ונראה שאת כל כך מתאמצת לעשות זאת, כך שדברים טובים וודאי בדרכם אלייך...
    יום טוב יקירתי!
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שלי

פרפרה
    11/11/2007

תודה על ההתענינות שלי, אני מקווה שגם את חשה בטוב,
    עברה עלי שבת בהחלט נעימה והכאב בגרון התפוגג לו...
    כן, הרבה מחשבות מעורר בי הפורום הזה והתכנים שלו... היום למשל הלכתי שוב לראיון עבודה, במחשבה שהפעם לא אדחה עבודה (כמו בכל הפעמים הקודמות) בגלל שיצא לי להתאמן קצת פחות או בערב ולא בבוקר כפי שאני אוהבת.. נראה אם אני אצליח לעמוד בזה...
    שיהיה לכולכן רק טוב,
    פרפרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה יקירה!

שלי
    12/11/2007

יודעת שכבר כתבו זאת, אך את חייבת לחשוב על הנקודה הזו:
    האם יש סיכוי שעבודה מעניינת ומספקת יותר, תסייע לך להרגיש טוב יותר עם עצמך? האם עבודה טובה יותר תוכל לעזור לך לבנות מעט הערכה עצמית על בסיס הישגים מקצועיים ופחות על בסיס משקל הגוף?

והאם את באמת אוהבת את האימונים היומיומיים הארוכים כל כך, או שאלו הם בעיקר אמצעי לשליטה במשקל ובגוף?

בטוחה שאת יכולה לעמוד בזה!
    דווחי על התפתחויות!

יום נפלא יקירה.
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פרפרה!

קרן אור
    12/11/2007

אני שמחה שהפורום מעלה בך מחשבות,תתפלאי אבל גם בי.הוא מזכיר לי הרבה פעמים היכן הייתי.אני מזדהה כאן עם כולכן,כל פעם באספקט אחר.ואני יותר משמחה לדעת שאת מתחילה ליזום דברים למען עצמך וההגשמה שלך,שדוחקים הצידה טיפה את ה"א.את יודעת לפעמים כשמסתכלים על העולם דרך עיניים משוחחרות מה"א,אז מבינים מה מפסידים,ואיך החיים עוברים לנו מהר בידיים,בלי שממש חשנו אותם,בלי שחיינו באמת.
    אני מאחלת לך הצלחה בראיון העבודה,ואני מקווה שעם הזמן תוכלי להבין על מה אני מדברת.אני יודעת שזה יבוא,רק שלכל אחת לוקח את הזמן שלה.
    מאחלת לך המשך שבוע נעים,זה אפשרי..
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה