מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת אכילה ?בלה31/07/2010
המטפלת שלי אומרת שיש לי הפרעת אכילה
אך אני לא מבינה מה היא רוצה ממני
היא תמיד שואלת אותי מתי אני אוכלת
אני עונה כל הזמן את אותו תשובה כשאני רעבה
ואז היא חיבית לשאול מתי את רעבה
ואז יש לי בעייה קשה לי למצוא רגעים שאני מרגישה רעבה
ואז אני בדרך כלל יוצאת מהטיפול אחרי חצי שעה של שקט והולכת הבייתה
בן אדם לא חייב להיות רעב כל יום לא?
היא חושבת שנעלמת לי תחושת רעב זה הגיוני בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלה יקרה,
קרן אור08/08/2010היעדר תיאבון לא בהכרח מעיד על הפרעת אכילה.אלא יכול להעיד על מצבים רפואיים שונים ולכן הבירור הראשוני צריך להיות אצל רופא המשפחה.רק אם לא ימצאו סיבות פתולוגיות לחוסר תיאבון שלך כדאי לפנות לבירור נפשי.חוסר תיאבון יכול להעיד על דיכאון או כל הפרעה אחרת.את כותבת שהמטפלת שלך חושבת שיש לך הפרעת אכילה,ומן הסתם יש לה מידע רב יותר שעליו היא מבססת את המחשבה שלה,ניסית לשאול אותה למה היא חושבת שיש לך ה"א??
לא ציינת כמה זמן המצב נמשך,האם תמיד זה היה כך או שאת יכולה לקשר בין החוסר תיאבון שלך למשהו שאולי קרה לך בתקופה האחרונה?? והאם יש לך מחשבות על שאת שמנה או שאת צריכה לרדת במשקל??ומהם הנתונים שלך?
מה שכן,זה דורש מענה ובירור ,כי היעדר תיאבון הוא אף פעם לא דבר "רגיל".
אשמח אם תוכלי לענות על השאלות ששאלתי ע"מ שנוכל להמשיך לחשוב ביחד היכן הבעיה..
עדכני מה חשבת,קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)