לקרן אור ואפרת שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן אור ואפרת שלום
    =>
    04/08/2010

רציתי לשתף אותכם במה שעובר עלי בשבועות האחרונים היו לי בולמסים של אכילה מטורפת עלית 10 קילו אני שוקלת 70 על 1.74 -1.73 עכשיו נרשמתי לחדר כושר ואני מתכננת לאכול נכן ובריא והתאמן 3 שעות שזה כולל ספינינג , מכשירים ,ועיצוב אני בת 17 התפריט שלי יהיה עד 1500 ואני ישרוף משהו כמו 700 קלוריות ויותר אני אתמן 5 פעמים בשבוע אימון אינטנסיבי האםם זה בסדר ?
    מקווה שלא יהיו יותר בולומסים ואני ירזה מהר ..חייבת להוריד את ה 10 קילו האם זה אפשרי בעזרת האימונים והתזונה שבחרתי ללרדת 10 קילו בחודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקרן אור ואפרת שלום

הוספת תגובה

• עניתי לך למעלה..

קרן אור
    08/08/2010

משהו נוסף,אני לא מכירה שום דיאטה שאפשר להוריד באמצעותה 10 ק"ג בחודש,כולל הרעבה שיכולה להיות בריאה או שלא תתמוטטי ממנה.
    נשמע גם שאת מנסה להחליף היטהרות אחת באחרת(או שמא להוסיף להרס),וזה מתכון לאותו מעגל של צומות,בולמוסים,היטהרות שאת כ"כ מפחדת ממנו.
    טיפול,כבר אמרתי?.!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביבית (?)

אפרת לוי
    09/08/2010

אני בטוחה שללמד אותך איך להוריד במשקל אני לא יכולה ( אם כבר את יכולה ללמד אותי).

מה שאני כן יכולה להציע לך היא ההסתכלות שלי עלייך, מה אני רואה בך לאור מה שאת כותבת על עצמך.
    קודם כל נשמע שאת לבד עם הקשיים שלך. את במצוקה גדולה ואת לא מרגישה אותה אלא חיה אותה דרך העסוק הבלתי פוסק שלך במשקל/ ספורט/אוכל.
    אני חוזרת שוב על דבריה של קרן אור אליך, מדוע אינך פונה לטיפול? הטיפול לא יגרום לך להשמין.

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי אין לי אפשרות כספית בכלל !

=>
    09/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אביבית

אפרת לוי
    10/08/2010

דרך קופת חולים זה ללא תשלום.
    נדמה לי שאת גם מתחת לגיל 18 נכון?

כדאי לעצור את זה עכשיו, אחרת זאת הפרעה שיכולה להיגרר במשך שנים. חבל.

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם את זה ניסיתי

=>
    12/08/2010

אפילו שיש לי כרטיס משלים זה 120 ש"ח לכל פגישה דרך הקופת חולים אז זה לא מתאפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה