מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקרן אור ואפרת שלום=>04/08/2010
רציתי לשתף אותכם במה שעובר עלי בשבועות האחרונים היו לי בולמסים של אכילה מטורפת עלית 10 קילו אני שוקלת 70 על 1.74 -1.73 עכשיו נרשמתי לחדר כושר ואני מתכננת לאכול נכן ובריא והתאמן 3 שעות שזה כולל ספינינג , מכשירים ,ועיצוב אני בת 17 התפריט שלי יהיה עד 1500 ואני ישרוף משהו כמו 700 קלוריות ויותר אני אתמן 5 פעמים בשבוע אימון אינטנסיבי האםם זה בסדר ?
מקווה שלא יהיו יותר בולומסים ואני ירזה מהר ..חייבת להוריד את ה 10 קילו האם זה אפשרי בעזרת האימונים והתזונה שבחרתי ללרדת 10 קילו בחודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך למעלה..
קרן אור08/08/2010משהו נוסף,אני לא מכירה שום דיאטה שאפשר להוריד באמצעותה 10 ק"ג בחודש,כולל הרעבה שיכולה להיות בריאה או שלא תתמוטטי ממנה.
נשמע גם שאת מנסה להחליף היטהרות אחת באחרת(או שמא להוסיף להרס),וזה מתכון לאותו מעגל של צומות,בולמוסים,היטהרות שאת כ"כ מפחדת ממנו.
טיפול,כבר אמרתי?.!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אביבית (?)
אפרת לוי09/08/2010אני בטוחה שללמד אותך איך להוריד במשקל אני לא יכולה ( אם כבר את יכולה ללמד אותי).
מה שאני כן יכולה להציע לך היא ההסתכלות שלי עלייך, מה אני רואה בך לאור מה שאת כותבת על עצמך.
קודם כל נשמע שאת לבד עם הקשיים שלך. את במצוקה גדולה ואת לא מרגישה אותה אלא חיה אותה דרך העסוק הבלתי פוסק שלך במשקל/ ספורט/אוכל.
אני חוזרת שוב על דבריה של קרן אור אליך, מדוע אינך פונה לטיפול? הטיפול לא יגרום לך להשמין.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אין לי אפשרות כספית בכלל !
=>09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אביבית
אפרת לוי10/08/2010דרך קופת חולים זה ללא תשלום.
נדמה לי שאת גם מתחת לגיל 18 נכון?
כדאי לעצור את זה עכשיו, אחרת זאת הפרעה שיכולה להיגרר במשך שנים. חבל.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם את זה ניסיתי
=>12/08/2010אפילו שיש לי כרטיס משלים זה 120 ש"ח לכל פגישה דרך הקופת חולים אז זה לא מתאפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)