פושט נמאס.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פושט נמאס.
    שירה
    05/08/2010

די, נמאס.
    כל פעם זה חוזר על עצמו
    אני מנסה להסתכל במראה, מנסה לאהוב את הגוף שלי
    ואני פשוט לא יכולה !!
    אני מוכנה לתת הכל, ה-כל כדי להוריד את ה-3 קילו הארורים האלה שהורסים לי את החיים !!
    אולי אפילו 4, אני פשוט מפחדת לדעת..
    מבפנים אני שלמה על עצמי- אומרת שזה הגוף שלי, וככה אני אוהבת אותו ואחרי הכל- צריך לקחת הכל בפרופורציות, כי אני לא שמנה, אני יודעת את זה. ואז אחרי שאני משכנעת את עצמי שהכל טוב ויפה ואני מסתכלת במראה וחוזרת למציאות הארורה הזאת !!
    אני פשוט אוכלת ואוכלת, ואפילו לא אכפת לי.
    כמה שאני מוכנה לתת בשביל להיות שוב 46... אני מודדת את הג'ינסים הארוכים הישנים שלי שפעם הייתי נראת בהם טוב, אבל עכשיו זה פשוט נראה כל כך שונה !! כלכך נורא !! ואיך אני יכולה להרגיש טוב עם עצמי כשכל מי שסובב סביבי הוא כלכך יפה ורזה,
    מישהי חושבת שאפשרי לרדת 3 קילו עד ל-1 בספטמבר מבלי ליצור בולמוסים אחר כך ?
    דיאטה מאוזנת, וספורט, אני כבר פשוט יודעת הכל על זה, וזה נראה כל כך קל, אבל זה כל כך לא...
    ואין מישהו שאני רוצה לשתף, לא רוצה עזרה של אף אחד מהקרובים שלי ! אני רוצה לעשות את זה בעצמי, וחוץ מזה אני גם לא חושבת שליידע אותם כל כך יעזור.
    אני מחפשת תמיכה ובינתיים האינטרנט הוא פשוט מקום הבריחה שלי,
    מצטערת אם יצא לי מעט ארוך, הייתי צריכה להתפרק קצת :/
    אשמח לתגובות, הצעות- כל תמיכה בעניין תתקבל בברכה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פושט נמאס.

הוספת תגובה

• אני כ"כ מבינה אותך

=>
    07/08/2010

אני במצבך אני יודעת שמשקלי תקין וכו' והייתי יותר רזה בגלל האנורקסיה ויש לי מלא בגדים שאני מתה להיכנס אליהם.. היו לי בולומסים ענקיים.. שבהם אכלתי ללא הפסקה מששהו כמו 3000 קלוריות .. היום אני מתאמנת צורכת 1500 קלוריות אוכלת בריא והבולומסים פסו מתאמנת לפחות שעתיים וככה אני יודעת שאני ירזה זוהי הדרך היחידה .. גם לי קשה לקבל תגוף שלי אבל יהיה טוב ומחזיקה לך אצבעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שירה,

קרן אור
    08/08/2010

אני שומעת את הכאב שנגרם לך מתוך חוסר הקבלה העצמית.ואני שואלת את עצמי היפוטתית מה היה קורה אם עכשיו היית שוקלת 46,כמו אז,בדיוק כמו שאת רוצה כרגע.נסי לחזור בחוויה אחורה-האם זה עשה אותך מאושרת יותר??האם זה גרם לך לקבל את עצמך יותר?האם את באמת מאמינה שאת,כל מי שאת,זה רק פונקציה של מספרים ולבישת גינס כזה או אחר??
    האם אי פעם זה יהיה מספיק??האם תמיד לא יהיו כאלו שיהיו רזים יותר,מצליחים יותר,עשירים יותר??אז מה בעצם הפתרון??ולמה יש הרבה אנשים שהם מאושרים בלי קשר למידת הבגדים שהם לובשים??
    את כותבת שאת לא רוצה עזרה ולא רוצה לשתף את הקרובים אלייך,ואני תוהה איזו הקלה ומענה את מצפה לקבל ממני??הרי באינטרנט,במיילים אפשר ליצור עולם שלם,אבל הוא לא ממשי,ולכן חשוב כן להיות בטיפול,פנים מול פנים,ושם לקבל את המענה האינטנסיבי שנשמע שאת צריכה כרגע.
    את תמיד מוזמנת לכאן כדי לשתף ולפרוק,אבל חשוב לי שתדעי שזה לא תחליף לטיפול שצריך להיות.
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה