בוקר טוב בנות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב בנות!
    קרן אור
    12/11/2007

לא הייתי כאן אתמול,כי עבר עליי יום עמוס וגם הסתיים לו בפקקים..אבל היני אני היום ביום של עבודה מהבית,מנקה קצת את הראש...
    שלינקה-מה שלומך יקירה???אני שמחה לקרוא על האופטימיות שלך וההתרגשות מהשינוי.לפעמים שינוי אווירה הוא בדיוק מה שאנחנו צריכות.אני מקווה שעובר עליך יום נעים,ותעדכני כשיוצא לך.
    כרונית יקרה-אכן מה שכתבת מעורר בי מחשבות,לגביי עצמי.מהי בריאות אמיתית?האם השנים שעברו גם לאחר זמן מה,כן יותירו בנו איזשהי רגישות או חותם??ואחרי שחשבתי על זה הבנתי שתמיד יהיה בנו צד שמושך לכיוונים לא בריאים(בדיוק כמו שנרקומנים תמיד יהיה להם "טריגר" תמיד),אבל המונח בריא לטעמי הוא לחיות עם העבר,אבל לדעת שהוא לא משתלט לך על העתיד.וכך אני מרגישה כלפיי עצמי.אז תודה על המחשבות,כי זה עזר לי לברר דברים חשובים.
    בלונדי-נו כבר תחזרי אלינו!!!אני תכף באה להביא מחשב חדש!!!אני מקווה שאת בסדר איפה שלא תהיי,ושהזמן עובר לך בנעימים.
    יום נעים לכולנו,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב בנות!

הוספת תגובה

• מחפשת פורום תמיכה לבנים (בוגרים)

בת שבע
    12/11/2007

אני מחפשת פורום תמיכה לבן בשנות ה 20 בשלבי החלמה
    מ"הפרעת אכילה ". מעונין בקשר עם בנים במצב דומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בת שבע

קרן אור
    12/11/2007

הפורום מקבל בזרועות פתוחות גם בנים.ה"א תוקפת את כולם,לא משנה מאיזה מין הם.ההתמודדות היא אותה התמודדות,ואנחנו נשמח אם הוא יצטרף אלינו.
    לא מכירה פורומי תמיכה שהם ספציפיים לבנים,אבל זה גם לא משנה.
    אשמח לעזור אם יש עוד שאלות.
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה