מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת. שונאת את עצמי.מישהי09/08/2010
אני מידה 40. כן זאת רק מידה אבל היא לא מאפשרת לי לחיות. אני לא מסוגלת להשלים עם זה,אני כל היום חושבת רק איך אני אצליח להיות רזה ממש,אני חושבת על זה 24 שעות ביממה,תסכול יום יומי כשאני מתבוננת בצער במראה,אני בוחנת את הגוף שלי כל הזמן,אני משווה ומסתכלת על בנות אחרות שהרבה יותר רזות ממני בקנאה,אני פשוט לא יכולה יותר! יש לי עבר של הפרעות אכילה,כפייתיות בנושא,קצת הקאות,הפרעות בדימוי גוף,שנאה עצמית....קשה לי..באמת..אני צריכה עזרה,אולי שיחות אולי סוג של טיפול כי זה לא מאפשר לי לחיות... =(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישהי
אפרת לוי10/08/2010
את צודקת, העיסוק הכפייתי באוכל ובגוף שלך לא מאפשר לך לחיות את החיים ולהנות מהם.
קצה החוט היא האמירה הקשה של השנאה העצמית שלך. למעשה ההתקפה על הגוף שלך ( על כך שהוא לא יפה , לא מספיק רזה וכו') הוא למעשה התקפה שלך את עצמך. על מנת להשתחרר
כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי . אם תטפלי בשורש הבעיה ( הבסיס הרגשי שעומד מתחת לעיסוק באוכל ובגוף) יש סיכוי שתוכלי לחיות חיים מלאים. מגיע לך. לא?
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)