סובלת. שונאת את עצמי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת. שונאת את עצמי.
    מישהי
    09/08/2010

אני מידה 40. כן זאת רק מידה אבל היא לא מאפשרת לי לחיות. אני לא מסוגלת להשלים עם זה,אני כל היום חושבת רק איך אני אצליח להיות רזה ממש,אני חושבת על זה 24 שעות ביממה,תסכול יום יומי כשאני מתבוננת בצער במראה,אני בוחנת את הגוף שלי כל הזמן,אני משווה ומסתכלת על בנות אחרות שהרבה יותר רזות ממני בקנאה,אני פשוט לא יכולה יותר! יש לי עבר של הפרעות אכילה,כפייתיות בנושא,קצת הקאות,הפרעות בדימוי גוף,שנאה עצמית....קשה לי..באמת..אני צריכה עזרה,אולי שיחות אולי סוג של טיפול כי זה לא מאפשר לי לחיות... =(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת. שונאת את עצמי.

הוספת תגובה

• שלום מישהי

אפרת לוי
    10/08/2010

את צודקת, העיסוק הכפייתי באוכל ובגוף שלך לא מאפשר לך לחיות את החיים ולהנות מהם.

קצה החוט היא האמירה הקשה של השנאה העצמית שלך. למעשה ההתקפה על הגוף שלך ( על כך שהוא לא יפה , לא מספיק רזה וכו') הוא למעשה התקפה שלך את עצמך. על מנת להשתחרר
    כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי . אם תטפלי בשורש הבעיה ( הבסיס הרגשי שעומד מתחת לעיסוק באוכל ובגוף) יש סיכוי שתוכלי לחיות חיים מלאים. מגיע לך. לא?

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה