מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור ונטע היקרות!!flower120911/08/2010
קרן אור- האם כבר החלמת ממחלתך??
אני שמחה לשמוע שאת יותר טוב עכשיו ומצליחה ללכת לעבודה ושזה מיטיב עימך. תמיד אמרתי שאת אישה חזקה מאד!!!
אני יותר טוב עכשיו מבחינת תופעות הלוואי של הכדור. אפשר לומר שרובן חלפו..עדיין יש קצת חוסר תיאבון אבל אני אוכלת וממשיכה להקפיד על תזונה מלאה.
באופן כללי אני עדיין מרגישה חרדה וכבויה...חוששת מכל דבר..מבוהלת מכל דבר..מחכה שהכדור יעשה את השפעתו וארגיש טוב יותר עם עצמי ועם החיים בכלל..כי כרגע זה נראה שהכל מפחיד ומאיים עלי..
באוקטובר אתחיל לחשוב על הלימודים שלי, אני אחזור למכון הייעוץ בשביל לקבל עזרה והכוונה מה ללמוד, מה מתאים לי ואיפה..קצת לחוצה לקראת התהליך הזה..זה ידרוש ממני הרבה כוחות ומאמץ!
בינתיים אני מחזיקה בעבודה הקבועה שלי שטוב לי בה בסה"כ.
מבחינת המחלה יש זרימה כמעט חופשית מבחינת היחשפויות והתנסויות בדברים חדשים. אני מרגישה אותה נחלשת מיום ליום...
נטע יקרה- מה איתך? את כרגע עושה פסיכומטרי לפי מה שהבנתי נכון?
את טסה בחמישי לפגוש את גל?? איפה הוא שוהה?
שמחה לשמוע שאת נהנית ומתקדמת בחייך האישיים. ואני מקווה שתמשיכי להתמיד בדרך הזו כי היא הנכונה והבריאה עבורך.
מאחלת לך טיסה נעימה וטובה ושתעשי חיים עם אהובך :]
אוהבת אתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירני
נטע11/08/2010הי שירני מתוקה.
שמחה ששמת לעצמך מטרות ושאת שומרת ומקפידה על תזונה למרות החוסר תאבון- כל הכבוד יקרה שאת. אני פשוט גאה בך!!!
שמחה שטוב לך בעבודה ושאת פתוחה. זה כ"כ יפה וטוב... וטוב שיש לך עבודה שנותנת לך שיגרת חיים מסויימת זה ניקוי ראש אמיתי. נכון ? אני מאד אוהבת שיגרה וקשה לי שאין לי שיגרה נורמלית כמו בביצפר, מקווה ששנה הבאה כן יהיה לי שיגרה :-(
אני עדיין לא יודעת מה אלמד- זה תלוי בתוצאות של הפסיכו. מבינה?
לגבי הכדורים- שמחה שאת מסתגלת. לאט לאט... תעדכני איך זה .
כן , נכון אני עדיין לומדת וחורשת לפסיכומטרי שיהיה בין ראש השנה ליום הכיפורים.
וכן אנחנו טסים מחר יום חמישי לארה"ב , שם גל שוהה עם משפחתו.
ואני יכול להיות לא יהיה פה, אני כל כך אתגעגע אליכן
שירני- עשית משהו מיוחד בקיץ?
אני לא עשיתי משהו מיוחד
אוהבת ומתגעגעת כבר מעכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירני אהובה,
קרן אור14/08/2010אני קוראת כל פעם כמה את מתקדמת וכמה אני מעריכה מאוד את המאמצים שאת עושה!
ברור לי שודאי לא פשוט לך,זה הרי טיבעי בהחשפות למצבים חדשים,אבל גם ברור לי שהיום,אולי יותר מתמיד,את מסוגלת ותצליחי לעבור גם את זה!(והיני,את בעבודה קבועה כבר זמן מה,זוכרת איך בהתחלה חששת ופחדת וכמה זה היה נראה בלתי נסבל,היית מאמינה שזה יסתדר בסוף??כך בכול תחום בחיים,צריך רק להתחיל,להעז לנסות ולהתמיד,ואז מגלים שהכול מסתדר)
האם יש לך כיוון מה היית רוצה ללמוד??
נשיקות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקרות שלי
flower120915/08/2010נטע- את וודאי עכשיו בחו"ל..עושה חיים.. :] אם יוצא לך להיכנס לפה אשמח לשמוע איך את מבלה שם ואיך את מסתדרת.
כל הכבוד על המאמץ שאת משקיעה בפסיכו/ . זה באמת מבחן מאד קשה ועצם זה שאת מתמידה בו זה ראוי להערכה רבה!!!
קרן אור- חשבתי על ריפוי בעיסוק בגדול, למרות שציון הפסיכו' שלי לא תואם את הנתונים. אני אנסה להתקבל אולי דרך וודעת חריגים. מפחיד אותי מאד עצם זה שאם נאמר ואתקבל- זה יהיה רחוק מהבית ויצריך ממני נסיעות לת"א/חיפה מדי יום. מע' השעות האוניברסיטאית מאד עמוסה עד כמה שידוע לי ואני חוששת מכך מאד!
אני אפילו פוחדת להתחיל את הליך ייעוץ הלימודים שהוקדם לספטמבר. אני כולי בחרדה....
ולא רק מהבחינה הזו אלא בכל הבחינות בחיי...אני חיה בבהלה מתמדת, בהתקף חרדה מתמשך שבינתיים מכרסם אותי....
אין שינוי עם הכדורים..לא מרגישה השפעות לחיוב/לטובה. עברו כבר שבועיים בערך ואני מתחילה לאבד תקווה ..
מאד חוששת שגם הטיפול הזה לא יועיל ואיאלץ לעבור לתרופה אחרת..
כבר כ"כ מאסתי בזה...אני מרגישה חולה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)