היי יקרות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יקרות!!
    קרן אור
    13/11/2007

אני עוברת תקופה קצת לחוצה,אז גם אם אני לא כותבת באריכות,אני תמיד איתכן במחשבותיי.
    כרגע קורים שינויים במקום העבודה שלי,ואני די בפוקוס,וצריכה להתמודד עם תפקיד חדש,ולתוך כל זה נוספת העייפות הנוראית והכאבי ראש,מקווה שבקרוב יעברו...
    שלי-הצעות לחטיפים בדרך??אני כבר שנים בדרכים ופרט לכריכים לא מצאתי משהו מועיל אחר(במיוחד בקיץ,שהכול מתקלקל בשניות).ושתביני שאני חולה על אוכל חם,אז אני משנה פשוט את זמני הארוחות ובערב אוכלת את האוכל החם והבשרי.
    מקווה שהשינויים והאירגונים יסתיימו בקרוב,ואיתם תבוא המנוחה.
    אהבתי את מה שכתבת לליאן,אין מה להוסיף יקרה,כשדברים באים מהלב,יש להם עוצמה אדירה.
    כרונית נשמתי-שולחת לך חיזוקים למה שנשאר מהיום.מקווה שעברת את היום בנעימים,וללא חולשה או מיחושים אחרים.
    פרפרה-כמו שכתבתי אשמח אם תוסיפי לכתוב ותעדכני מה שלומך יקרה.ומה עלה בגורל ראיון העבודה.מחזיקה לך אצבעות.
    ולכל מי ששכחתי שולחת נשיקות וחיבוקים,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי יקרות!!

הוספת תגובה

• תודה מתוקה!

שלי
    14/11/2007

מאחלת לך שכל השינויים וההסתגלות לתפקיד החדש יעברו בקלות!
    ברור שזו תקופה מלחיצה ועמוסה, אך מקווה שאת מספיקה להנות מההתרגשות שבשינוי ושאת מלאת אמביציה ואנרגיות חיוביות!
    כאן הכל בסדר, השבועיים הקרובים יהיו מלאים בבלאגן אך זה ישתלם בסופו של דבר...
    לילה טוב וחלומות פז!
    אוהבת, שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב, פרפרה מתוקה!

שלי
    14/11/2007

ממש שמחתי לשמוע...כיף לקבל חדשות טובות על הבוקר!
    מקווה שההצלחה בשלבים אלו גורמת לך להרגשה טובה, גם אם תחליטי שלא לקחת את העבודה.
    ומה שלומך חוץ מזה?
    יום נפלא,
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה