מצבי כעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצבי כעת
    =>
    16/08/2010

הי קרן אור ואפרת היקרות
    רציתי לשתף אותכן במה שעובר עלי ..
    אני רוצה להגיד ו=ג=א=ה להגיד שזהוווו.. הפסקתי לקחת משלשלים .. לפעמים יש לי אכילה חסרת מעצורים ויודעות מה אני אוכלת רק מה שבריא כמו ירקות פרות ויוגורטים דלי שומן .. אני מתאמנת כ 3-4 פעמים בשבוע משהו כמו שעתיים ..
    נירא לי שאני כבר לא שקוע עמוק בהפרעה שלי בגלל שאני אוכלת ואוכלת טוב כשאני יוצאת נהנת אני לא אגיד שאני לא רוצה לרדת במשקל אבל אומר לעצמי שוב שאסור לי לעשות דיאטה בגלל שאז אני הרגיש מסוחררת ויתעלף ויהיה לי רע וזה לא משהו שאני רוצה .. בעבר אני הייתי מכינה למשפחתי ארוחות מלאות שומן שהם יואכלו ולא אני .. אבל זהו זה נגמר לא משנה לי כמה מבני משפחתי צורך בכמות הקלוריות .. אני מקפידה רק על הארוחות שלי ומנסה לחשוב רק דברים חיובים היה לי משברים בנוגע לתחום האישי [החיים הפרטים שלי] אבל לא נפלתי למרות הקושי .. הרמתי תראש ואמרתי זה לא מה שיפיל אותי שוב .. כי הע"א אכילה פשוט גולזת את החיים רק אוכל והרעבה וספורט וכו' בראש ואני סה"כ רוצה להצליח רוצה ללמוד בעתיד ולהיות מישהו חשוב אני רוצה להיות תזונאית או כתבת ובעתיד רוצה להביע תמיכה לאלו שסובלות מהע"א ולעזור כמה שיותר ..ואני כבר ממש מתרגשת לחזור ללמוד בתיכון .. שנה אחרונה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצבי כעת

הוספת תגובה

• מצבך כעת

אפרת לוי
    24/08/2010

הי,

שמחה שאת מעדכנת. הגמילה מהמשלשלים היא צעד חשוב.

המעורבות שלך בפורום חשובה גם היא. אני קוראת את התשובות שאת כותבת לגולשות האחרות.

תמשיכי לעדכן, ותחילת שנת לימודים מוצלחת

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אפרת

=>
    27/08/2010

תודה רבה אפרת .
    כן גם אני חושבת שהגמילה ממשלשלים זהו צעד חשוב ואכן לא השתמשתי בהם עד עכשיו והתזונה שלי נכונה ועושה פעילות גופנית בינתיים הכל טוב איתי ומחכה לתחילת הלימודים ,למרות שאני יודעת יהיה לי קשה לשמור על תזונה כי לא יהיה לי הרבה זמן לאכול כי מצפה לי לימודים בעלי ימים ארוכים ושעות מאוחרות אבל אני יעשה הכל כדי להקפיד !!
    ואכן אני מגיבה לגולשות כי אני מזדהה עם מה שהם עברו וחושבת שאני יכולה לעזור במעט מיכון זה גם כן מה שאני עברתי
    אז אפרת וקרן אור שתיהיה לכם שישי-שבת מדהימה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי,

קרן אור
    05/09/2010

כמה משמח לקרוא על העבודה העצמית שאת עושה עם עצמך,וכל הכבוד על הפסקת השימוש במשלשלים!(יודעת כמה זה קשה..)
    יחד עם זאת,אני מקווה שתצליחי לשמור על מה שהשגת ולהמשיך לדאוג לעצמך גם בלו"ז הלימודים הארוך,ע"י התארגנות מראש.
    המשיכי לשתף אותנו ואת הקוראות!
    שתהיה שנה טובה ובריאה!
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קרן אור

אביביתוששש
    07/09/2010

אני סוף סוף מתחילה להנות .. אני אוכלת מסודר אבל מסודר ממש.. כבר לא מפחדת לאכול .. מתאמנת בערך 3-4 פעמים בשבוע שעה אחת .. אני כבר לא לוקחת משלשלים ונהנת מכל רגע ..
    רציתי לשאול אותך האם הכל טוב אצלך ..כי הרבה זמן לא הגבת בפורום ?
    והאם שמעת מנטע ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאפו יקירה!

קרן אור
    08/09/2010

מאו'ד מאוד שמחה לשמוע!
    לגביי מצבי-הגבתי ע"כ בהודעתי מהיום לשירן.
    לגביי נטע-אני יודעת שהיא בחו"ל עדיין,וכנראה שלא נמצאת ליד מחשב.אבל בטוחה שעוד תחזור לעדכן.

חג שמח,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה