היי פורום יקר..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי פורום יקר..
    ילדונת אבודה
    24/08/2010

קוראת כאן כבר זמן מה..
    לא היה לי אומץ ואת האמת גם לא את הכוחות (פיזית ונפשית..) לכתוב בעצמי..
    אני במצוקה נורא, נורא גדולה........ לא כלכך מאמינה שמישהו יכול לעזור... אך הייאוש הוא זה שמניע את אצבעותיי על המקלדת עתה.

אין לי,
    אין בי, כוחות לשרוד ככה יותר, זה בלתי אפשרי, זה לא אנושי. זה קשה מדי.
    אני מרגישה שהכל סוגר עליי,
    אין לי אוויר, אין לי תקווה, אין במה להאחז, אין... אין אף אחד, אין כלום......

אני שבורה. מיואשת וחלשה כל כך...
    אבודה יותר מאי פעם.
    אני זקוקה לעזרה אך מתביישת לספר ולפרט.. וגם חשש לאאוטינג... למרות שגם זה כבר לא מעניין כלכך..... כבר לא אכפת לי מכלום... לא יודעת כלום... רק שקשה מדי ורע מדי ואני סובלת. כל כך..

בבקשה, עיזרו לי... מיואשת. אין לי כוח לבכות עוד.
    רוצה למות יותר מתמיד. (ולא, אני לא אמות. כבר הבנתי אחרי אינספור נסיונות בעבר, אז הפסקתי לנסות. רק מתפללת ומחכה בסבל ושתיקה)
    באמת שאני לא עומדת בזה....זה בלתי אפשרי ככה. באמת.....

כלכך רוצה וזקוקה שיושיטו לי יד.......
    וכלכך מצטערת- כי בד"כ אני היא זו שמושיטה את היד והעזרה... ועכשיו, מה נותר ממני... שבר כלי....

:'(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי פורום יקר..

הוספת תגובה

• הי חמודה

=>
    24/08/2010

קשה לי כ"כ לקרוא את דברייך,ליבי ניקרה .. קצת קשה לי להגיב כי איני מבינה ממה את סובלת מאיזה הפרעת אכילה .. אבל אין ברירה עצם העובדה שכתבת וניסית למצוא עזרה ותמיכה מוכיחה שאת רוצה להשתנות ולכן לכי לטיפול תטפלי בעצמך כן זה אפשרי הכל תלוי רק בך וכמובן עם סביבה תומכת העניין יותר קל ...
    מחכה לשמוע ממך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה,

קרן אור
    05/09/2010

אני קוראת את מה שאת כותבת וליבי יוצא אלייך.אני יודעת כמה זה כואב וקשה לחיות בצל מחלה שהפכה להיות חלק ממי שאנחנו.ודווקא מהמקום הזה אני רוצה להושיט אלייך את ידיי,ולקוות שתאפשרי לעצמך לאחוז בהם,ושמתוך כך תצליחי לראות שיש דרך גם אם כרגע במקום השחור שאת נמצאת בו לא רואים קצה של אור..יש דרך ואני כאן לספר עליה.זה אפשרי,אני מאמינה בכך בכל ליבי!
    אני לא יודעת בת כמה את או מה עברת והאם היית בטיפול או מה מצבך,אבל נשמע שאת זועקת לעזרה ,אני שומעת את קולך,גם אם הוא חרישי.
    האם תוכלי את לפחות לתת לקול הזה מקום להשמע??ולא לפחד מאיך שזה מרגיש.
    החיים יקרים,ואנחנו כאן כדי לחיות אותם.וזאת באמת בחירה שלנו איך לחיות.אני לא אומרת שזה קל,ממש לא.יודעת כמה זה קשה,אבל גם יודעת שהמלחמה הזאת,כמה שהיא מתישה ורוצים לעיתים להניח את כלי המלחמה בצד,כשעוברים אותה מגלים שהיא המלחמה המתגמלת ביותר.
    אל תתני לחיים להמשיך לחלוף על ידך,היאחזי בהם.את צעירה,כל החיים באמת עוד לפנייך,אפשר שתחיי אותם מאושרת.
    המחלה שלנו רק מבודדת אותנו מהחיים,מהחברה,ובדיעבד אנו מגלות שהיא רק מכרה לנו שקרים ואשליות,שאין מאחוריהם כלום.ומצד שני,אם המדיניות שלנו הוכחה עד היום כשגויה,לא הגיע הזמן לנסות דווקא לשנות אותה??
    ישנו משפט שנצרב בתודעתי שנאמר לי ע"י אחד מרופאיי,ולמרות המצב הקשה בו הייתי כשהוא נאמר,אני זוכרת אותו כי הוא היחיד שהצליח לחלחל לתוכי:"כ"כ הרבה שנים ניסית למות,ותמיד תוכלי למות,אבל אולי פעם אחת תנסי לחיות??".

יקרה,אני כאן ואשמח לשמוע את מה שתרצי להשמיע,
    את לא לבד.
    יותר מאשמח לחשוב איתך על אפשרויות טיפוליות שיתאימו לך.
    בבקשה עדכני,
    חיבוק,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה