מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדשהמישהי18/11/2007
פעם ראשונה שאני כותבת בפורום כזה כי אני מיואשת והמצב שלי רק מחמיר..
אני לא מבינה איך לכל הבנות שיצאו מבולמיה היה את האומץ ללכת לטיפול ולחשוף את עצמם. לי אין אומץ אבל אני רוצה לצאת מזה. אוף אני מיואשת איך אני אבריא? אני לא מצליחה לבד! ואף אחד לא יודע עליי ואין סיכוי שיידע.. אז מה? להתרגל לחיות ככה? נמאס לי כבר מהשיעבוד הזה לאוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לך,מישהי
קרן אור19/11/2007אז קודם כל ברוכה הבאה לרשת התמיכה הוירטואלית...
זה ישמע לך מוזר ואולי קצת תלוש מהמציאות,אבל אפשר להחלים מבולימיה.זאת אומנם דרך ארוכה,רצופה בעליות וירידות,אבל ברגע שמחליטים על המטרה הסופית והיא נמצאת מול העיניים,זה כבר התחלה טובה.
יש כאן בנות שיצאו מבולימיה,חלקן עם טיפול אחרות פחות,ואני בטוחה שבהמשך הן תכתובנה לך כאן,אבל הנקודה היא שאסור לך אף פעם להתייאש,אסור לך לוותר על האושר שלך.הכאב שמסבה המחלה הוא עצום.אשמח לשמוע יותר פרטים עלייך,כמה זמן יש לך ה"א,האם אף אחד לא יודע,האם עברת פעם טיפול,בת כמה את.
ואני כאן אם את צריכה אוזן קשבת.
שולחת לך חיבוקים ונשיקות,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה תגובה...
עברתי כבר הכל19/11/2007דבר ראשון מאמי שאת צריכה לעשות זה לספר אולי אפילו בדרך עקיפית כמו למשל לכתוב יומן סודי ולחכות שיקראו או משו כזה אבל זה הדבר הראשון ....כמה שזה קשה יואו איך אני מבינה אותך עברתי את התקופה הזו לפני שנה עכשיו אני אכילה כפיתית שזה פחות נורא...אני מקווא בשבילך שתאזרי אומץ כי אם לא תבקשי עזרה את תסבלי כל החיים שלך בלי טיפול זה לא עובר לבד....בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)