שלום לכולכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולכן
    פרפרה
    19/11/2007

לא יודעת מה עובר עלי - מרגישה כמו פרפרה אמיתית - מרחפת מעל ולא נוגעת בכלום, רואה הכל מלמעלה... מין ריקנות תהומית כזו.. המון מחשבות .. געגועים, עצב לא יודעת לומר... תיפקוד רובוטי של היומיום בוקר: - אימון סוחט, עבודה, ערב: הביתה - מקלחת, טלוויזיה ספר ולישון... ריטואל אינסופי מחזורי משמים..
    האם כך אצל כולם? מה זה בעצם חשוב, כך זה אצלי...
    מחר יום חדש
    לילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולכן

הוספת תגובה

• היי פרפרה

קרן אור
    21/11/2007

מכירה את התחושה שהימים עוברים להם,ואנחנו מתפקדות כמו רובוט,אפילו התחושות נעשות מעומעמות,מן תחושה כזאת שבעצם אני מסתכלת מלמעלה והגוף שזז הוא לא שלי בכלל...חייתי בסרט הזה,כדי להגיד לך שהיום אני מבינה שה"חוסר תחושה" היא מנגנון הגנה שלנו,לאחר שהכאב נעשה בלתי נסבל.התחושה היא שאפילו לחוש את לא מצליחה נכון??
    ואת יודעת מה אגיד לך עכשיו ואת ההמשך,והוא שאם את רוצה לחוש,אם את רוצה שליטה אמיתית על חייך,תני לרגשות הללו לעלות,וטפלי בהם,כי הם הגרעין,הליבה של מה שאנחנו מנסות לקבור עמוק,וללא הצלחה.
    אל תכסי טיפול שורש בסתימה ותניחי שזה יפתור את הבעיה,גי "המוגלה" ממשיכה להסתתר למטה...
    נשיקות,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקות גם לך

פרפרה
    21/11/2007

את באמת משהו מיוחד... רגישות שכל כך אופינית לנו "החולות" (או החולות לשעבר) חבל שלא כל העולם ככה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקסימה!

קרן אור
    21/11/2007

ואני כאן כדי להקשיב אם משהו "מהמעומעמות" האלו עולה.
    ערב נעים,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה