היי לכולן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכולן
    האופטימית
    23/09/2010

הייתי חלק מהפורום הזה לפני 8 חודשים. לא זוכרת באיזה שם השתמשתי אבל זוכרת את התגובות החמות שלכן. הייתי\עודני בולמית. לא הקאתי כבר חצי שנה. וזה אחרי 6 שנות מחלה אז אני במצב דיי טוב. פשוט עכשיו עובר עליי רגע נורא קשה. ורציתי לשתף אותכן כי בטוח שתבינו לליבי. מקווה:) ידעתי שחלק מהמשמעות של להפסיק להקיא זה להשמין. הייתי ועדיין מוכנה ומקבלת את זה כי רק ככה אוכל להבריא.
    הגובה שלי הוא 1.65 ובתקופת "הזהב", שהכי אהבתי איך שנראתי שקלתי 47. אני לא נשקלת עכשיו כדי לא להכאיב לעצמי וגם כדי לא לגרות את מנגנון הביקורת וההרס שתמיד הביא אותי למקומות לא טובים עם עצמי, ובסופו של דבר גם להקאה.
    ההשמנה הזו (מניחה שעכשיו עומדת על 57) לקחה מחיר: התרחקתי מהרבה אנשים, ובכלל מגברים שרוצים במחיצתי. מאחר ואני לא מרגישה נחשקת. כל הזמן אומרת לעצמי.. כשארזה, כשאחזור לעצמי- לא דרך הקאה אלא בדרך בריאה אצא שוב ואכיר אנשים. כבר כמה חודשים זה לא קורה. אני לומדת כרגע אז קל לי להישאר מנותקת ללמוד ללמוד. וכשצריך וחייבים לצאת אז יוצאת. חזרתי לבית הוריי (בת 22) ורוב שעות היום איתם. הייתי דוגמנית ועכשיו לא רק שלא הולכת לאודישנים גם לא רוצה שהסוכנות תראה אותי. אני יפה. אבל מרגישה בטטה. ועכשיו זה רגע קשה כי אכלתי המון בחג הזה והיום בכלל. המון= 1500-2100 קל' ביום. פעם לחרוג בביס מ1200 לא היה בא בחשבון.
    ויתרתי גם על הרעב הזה, שפעם היה מניע אותי. נותן לי כוח וביטחון. כשהייתי מרגישה רעב הייתי מרגישה חיה. ובכן, עכשיו אני חיה. לא רעבה. לא מושלמת. לא רזונת. ולא יודעת מהיכן להטעין את עצמי מחדש..
    הייתי מתאמנת הרבה (ריצה של 30 דק ביום או אימון בחדר כושר 1 ליום) ובימים, שבועות האחרונים גם לא מוצאת את המשאבים האנרגטיים לזה.
    לבנות היקרות פה- אני מתארת לעצמי שכמו שהמחלה של כל 1 שונה- כך גם הדרך. אבל יש כאן מישהי שמזדהה עם חלק מהדברים?
    לפסיכולוגית הקלינית- היי. אשמח גם לתגובתך.

תודה. וגם אם זה היה חופר מדיי ומרוכז בעצמי, מגיע לי לפעמים:)
    מקווה שלא שעממתי
    שתיהיה לנו שנה מלאה באושר ואהבה, ואור (קרן אור יקרה ואמיצה. חשבתי עלייך לא אחת בחודשים האחרונים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכולן

הוספת תגובה

• היי-אופטימית שלא יודעת את שמה:)

נטע
    24/09/2010

מה שלומך?
    שמחה שחזרת- רק חבל שאת לא יודעת את שמך...:-)
    את השם שלי את לפחות זוכרת?
    כמובן שהדברים שלך מאד מאד מאד מוכרים .
    מאד הזדהיתי עם מה שכתבת.... נראה שעברת בחודשים האחרונים שינוי לטובה, לא?
    איך הצלחת לעלות 10 קילו ? עברת אישפוז?
    בת כמה את?
    האם את הולכת לטיפול?
    אשמח לשמוע ממך
    אוהבת
    נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטימית יקרה,

קרן אור
    24/09/2010

יש משהו מאוד מעודד ומנחם בכינוי שהשתמשת בו עכשיו(לא הצלחתי לקשר עדיין באיזה כינוי אז השתמשת),ואולי זה מצביע יותר מכל על הדרך אשר עברת.
    את מתארת מצב של חזרה לחיים במשמעויות הפיזיות של העניין,את סלחנית יותר כלפיי עצמך,מבינה היום שאת היא יותר מסך שני ספרות ע"ג הצד,אך יחד עם זאת,ישנה ריקנות בפנים ,שתרשי לי להניח שהיא לא חדשה ושהיא עומדת גם בבסיס הפרעת האכילה "הפעילה" שלך .רובנו משלים את עצמנו שאם רק נהיה רזים יותר..יפים יותר..עשירים יותר..חיינו יהיו מלאים ומאושרים יותר,האשליה הזאת גורמת לנו לעשות דברים שאף פעם לא באמת יספיקו,כי תמיד כשאנו מגיעים למשקל שרצינו(כדוג'),אנחנו מגלים שכלום בפנים לא השתנה(אולי רק יצאנו יותר,התלבשנו יותר טוב,אבל אלו לא באמת הדברים האמיתיים),כי אי אפשר להיות מושלם,שום דבר אף פעם לא יספיק,אבל כן אפשר ללמוד להיות שלם.
    חשוב להתחקות אחר שורשי הריקנות שלך,וזה תהליך( ואני מניחה שאת כבר יודעת) שצריך להעשות פנים מול פנים עם איש מקצוע.אני לא יודעת אם היית בעברך בטיפול כלשהו,אבל נראה לי שחשוב דווקא עכשיו כן לפנות לטיפול כזה,זאת הדרך היחידה בה תצליחי להחיות את עצמך מבפנים.

ואני כאן,תרגישי חופשי להמשיך לשתף(ולא,את ממש לא חופרת או קרובה לזה!),
    שלך,
    קרן אור.

נ.ב. סתם מעניין אותי,למה חשבת עליי לא אחת בחודשים האחרונים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכולן - תגובה

קרן אור
    15/11/2010

אופטימית יקרה,

רק עכשיו נפל לי האסימון..(עדיף מאוחר..כמו שאומרים..) והצלחתי לקשר.
    אשמח לשמוע ממך יותר ואני מניחה שאת עדיין שומרת את כתובת המייל הפרטית שלי.

נ.ב.אני עדיין שומרת את התמונות.

נשיקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה