חייבת להרזות בכל מחיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת להרזות בכל מחיר
    מקווה לטוב
    06/10/2010

שלום אני די מתביישת לבקש עזרה אבל באמת הרמתי ידיים.
    אני לוקחת גלולות לסידור המחזור ואקנה ואכן אני רואה תוצאות מעולות הבעיה העיקרית שקרתה בדרך זה עלייה במשקל.
    זה הגיע למצב שעליתי 3-4 קילו ואני לא יודעת ממה. אם זה מאוכל אז זה ממש לא הגיוני אני אוכלת בממוצע 1200 קלוריות ליום ואני עובדת במסעדה אז העבודה שלי היא דיי פיזית ואני עדיין מרגישה כבדה מלאה שמנה .
    אני אפילו לא מוסגלת להסתכל במראה אני מחפשת אנשים שרק יוכיחו לי את העובדה הזו.
    אני בת 18 בערך 1.60 וכיום אני שוקלת 55 (כן אני מודעת שאני שמנה בהתאם לגובה שלי) אני אשמח אם תתנו לי עצות להרזיה לא אכפת לי כבר מה יקרה בדרך כי על הגלולות אני לא יכולה לוותר כי האקנה יחזור ועם השומנים האלה אני לא מסוגלת להשאר .
    אני לא מסוגלת להסתכל במראה כל הזמן אני מסתכלת על בנות כמה שהן רזות ואני שמנה זה כבר הגיע למצב של דכאון אני חייבת שתעזרו לי. אני לא רוצה להתחיל לנסות להקיא בכוח זה לא טוב ואני גם לא מסוגלת להקיא
    אני לא רוצה לערב בזה את הוריי כי לטענתם זה שטויות מה שאני מדברת אבל אני לא מסוגלת לחיות עם עצמי יותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת להרזות בכל מחיר

הוספת תגובה

• אני חושבת על פי מה שאת מציינת

אביביתוששש
    11/10/2010

לפי מה שאת מציינת את לא משמינה בגלל המזון שאת אוכלת הגב תפריט של 1200 הוא תפריט דיאטה .. אני גם השתמשתי בגלולות למען סידור הווסת וכבר לא ואכן גם כן עליתי במשקל עקב רצון עז למתוק ..
    אני ממליצה לך לפנות לרופא/ת נשים שלך כדי שימליצו לך על גלולה אחרת .. כנראה הגלולות שאת נוטלת לא מתאימות לך ואכן את עולה במשקל ..
    בדר"כ בנות שמשתמשות בגלולות עולות מעט במשקל .. אל תידאגי הגוף יתאזן .. וגם את עלית אולי מהצטברות נוזלים לפני מחזור .. אני גם עולה עד 3 קילו לפני מחזור זה טיבעי
    השמך שתשתפי אותנו בהמשך ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת להרזות בכל מחיר - תגובה

אפרת לוי
    11/10/2010

אני לא יכולה לתת לך עצות כיצד לרזות, (סביר להניח שאת יודעת כיצד)

מה שעולה מתוך מה שכתבת הן העוצמות של המצוקה סביב המראה החיצוני (האקנה

המשקל, השומנים ותחושת הכבדות).

אני דואגת שמא תפתחי הפרעת אכילה ( אם אכן תתחיל להקיא ) , עוצמות המצוקה

שלך הן לא בפורופורציה למשקל אותו העלית נשאלת השאלה למה? מדוע זה כה בלתי נסבל?

ממליצה לך לפנות לקבל עזרה מקצועית.

אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מקווה לטוב
    19/10/2010

התגובה שלי נובעת שתמיד הייתי באובססיה לגביי המשקל שלי
    כשהייתי ילדה בערך עד גיל 10 הייתי ילדה שמנה ומגיל 11 בערך רזיתי מלא ומאז אני באובססיה אם אני שמנה או רזה
    אם אני מעלה קילו או יותר אני חוטפת דכאון ואני מסוגלת לא לצאת בגלל זה ולכן גם הבטחון העצמי שלי נורא נמוך

אני בטוחה שאני חופרת ושאני מדברת המון שטויות אבל באמת זה דברים שמפריעים לי ויפריעו לי תמיד אני תמיד ארדוף אחרי המשקל שלי
    לפעמיים זה מגיע למצב שאחרי שאני אוכלת אני חוטפת התקף של "למה אכלתי ולמה את לא יודעת לשלוט בעצמך" אני רוצה להשתחרר מזה אבל לא נראה לי זה יקרה אף פעם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

קרן אור
    27/10/2010

יקרה,
    אני מאמינה בכל מאודי בכך שתמיד יכול להיות טוב יותר,השאלה שאני שואלת את עצמי לאחר קריאת דברייך-מה את עושה עמ"נ לשנות את מצבך ולקדם הרגשה יותר טובה?
    את כותבת שהעיסוק האובססיבי עם האוכל מאפיין את התנהגותך לאורך שנים ושהתנהגות זאת מרגישה כאילו נשזרה בזהות שלך ואת תוהה האם אפשר לצאת מזה.
    האמביולנטיות הזאת מאפיינת את כל החולים בה"א.מצד אחד,ישנו רצון לצאת מזה מתוך הבנה שהחיים לצד ה"א לא מאפשרים באמת חיים במלוא מובן המילה והם גם בלתי אפשריים לאורך זמן,ומצד שני קיים הפחד לוותר על משהו שעדיין יושב על רבדים נפשיים עמוקים יותר והנחת הסימפטום בצד תחייב התבוננות והתמודדות עם הרגשות האמיתיים שהם הבסיס לה"א שלך.
    אני מאמינה שקיים בך צד חזק מאוד של רצון לצאת מזה,והצד הזה(למרות מה שאת כותבת על חוסר האמונה שלך בעצמך להחלים) הוא זה שבתקשורת איתנו כרגע,ואותי זה מעודד.
    לא כתבת כלום על טיפול-האם את נמצאת בטיפול??האם היית בטיפול??

אשמח לשמוע יותר,כי יש מה לעשות,ברגע שתרצי באמת.
    מחזקת אותך,
    קרן אור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה