מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אביביתוווונטע17/10/2010
מה שלומך יקירתי???
ואו כמה זמן לא שוחחנו...
איך את מרגישה?
אני ככה ככה....
מה חדש אצלך?
אצלי אני ממש לא בפוקוס בשבועות האחרונים אני לא מרגישה ממש טוב... וירוס מטורף כזה
איך התחלת את השנה? מה עושה?
אוהבת ומחכה לשמוע אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטוששששששש
אביביתוששש19/10/2010אני מבואסססססססססת =/ שמנתייי ... אני כמעט 70 קילו על 175 .. אני מרגישה זוועה ..
עכשיו הבעיה שקשה לי לחזור לדיאטה בגלל הפחד שאני יפול שוב לבול העמוק .. עד שיצאתי מימנוו ..מצב בריאותי אצלי הכל אבל הכל תקין בי עין הרע -555-
אני לומדת עד שעות הערב אני לומדת בתיכון .. ועוד כמהדברים קורים אבל זה לא ניתן לפרסם =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמהההה
נטע20/10/2010מה למשל מאמי???
שלחי לי מייל מה עם לאקסההה
מבינה אותך שאת בדיכי מהדיאטה
תאמת שאני גם במגמת עליה עכשיו בגלל לחץ כזה וישיבה על הכיסא ללא הרףףף
חלשה קצת עצבנית עייפה הכל ביחד,
מקווה לקחת את עצמי לידים
יש לי פגישה בביטוח לאומי במחלקת שיקום
מקווה לראות ימים ורודים יותר
מתגעגעגת אלייך ולגל. הוא ממש חסר לי
מחכה לשמוע ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי
אביביתוששש23/10/2010אני לא משתמשת כבר בלאקסה מאז שטסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)