איך לגרש מחשבות על בולמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לגרש מחשבות על בולמוס
    שירלי
    18/10/2010

שלום לכולם,
    בת 35 1.70 מ, 83 ק"ג. שום בעיה בריאותית עד כה (בולימית בעברי, עליתי כ-18 ק"ג ב-10 שנים אחרונות). בהשראת "לרדת בגדול" ובגלל מודעות לבריאות ואחרי אינספור דיאטות (שכמובן נכשלו) לקחתי עצמי בידיים, אימצתי תפריט שבנתה לי במיוחד תזונאית (מתאים לשגרת יומי ולהעדפותי האישיות) ויצאתי לדרך לפני שבוע בדיוק.
    עבדתי לפי הספר ואפילו הצלחתי לעשות 3 צעדות בנות שעה כל אחת 5.6 ק"מ, הרגשתי מעולה ואז:

עליתי הבוקר על המשקל (לאחר שבוע) וכלום!!!!!! עדיין אותו משקל בדיוק שום דבר לא זז.
    מאז אני מתוסכלת מאוד ורק מנסה להחזיק את עצמי לא ל"רדת" על איזו עוגה. קראתי בהרבה מקומות שכאשר יש דחף לאכול בעיקר למתוק צריך הסחת דעת ובד"כ זה עובר אחרי כמה דקות.
    אני סוחבת את זה כבר יום שלללללםםםםם!!!! מה עושים? למה לא ירדתי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לגרש מחשבות על בולמוס

הוספת תגובה

• איך לגרש מחשבות על בולמוס - תגובה

אפרת לוי
    19/10/2010

שלום ,

אני חושבת שעשית נכון בכך שפנית לתזונאית אשר יצרה עבורך תפריט מתאים.
    אני מבינה את התסכול הרב אותו חשת כאשר גילית שלא ירדת במשקל.
    איני יודעת מה הסיבה לכך, יתכן וישנה ירידה בהקפים אך היא אינה מתבטאת מספרית במשקל. הזכרת את התוכנית 'לרדת בגדול' שדירבנה אותך להתחיל בדיאטה. יתכן שגם את ( כמותם) צריכה להיות במסגרת ( למשל שומרי משקל, אכלנים אנונימיים וכו')
    המסגרת נותנת תמיכה רגשית, אפשרות להשוות את עצמך לאחרים וגם מידע מקצועי בנוגע לתהליך.

בהצלחה

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה