מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לגרש מחשבות על בולמוסשירלי18/10/2010
שלום לכולם,
בת 35 1.70 מ, 83 ק"ג. שום בעיה בריאותית עד כה (בולימית בעברי, עליתי כ-18 ק"ג ב-10 שנים אחרונות). בהשראת "לרדת בגדול" ובגלל מודעות לבריאות ואחרי אינספור דיאטות (שכמובן נכשלו) לקחתי עצמי בידיים, אימצתי תפריט שבנתה לי במיוחד תזונאית (מתאים לשגרת יומי ולהעדפותי האישיות) ויצאתי לדרך לפני שבוע בדיוק.
עבדתי לפי הספר ואפילו הצלחתי לעשות 3 צעדות בנות שעה כל אחת 5.6 ק"מ, הרגשתי מעולה ואז:
עליתי הבוקר על המשקל (לאחר שבוע) וכלום!!!!!! עדיין אותו משקל בדיוק שום דבר לא זז.
מאז אני מתוסכלת מאוד ורק מנסה להחזיק את עצמי לא ל"רדת" על איזו עוגה. קראתי בהרבה מקומות שכאשר יש דחף לאכול בעיקר למתוק צריך הסחת דעת ובד"כ זה עובר אחרי כמה דקות.
אני סוחבת את זה כבר יום שלללללםםםםם!!!! מה עושים? למה לא ירדתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לגרש מחשבות על בולמוס - תגובה
אפרת לוי19/10/2010שלום ,
אני חושבת שעשית נכון בכך שפנית לתזונאית אשר יצרה עבורך תפריט מתאים.
אני מבינה את התסכול הרב אותו חשת כאשר גילית שלא ירדת במשקל.
איני יודעת מה הסיבה לכך, יתכן וישנה ירידה בהקפים אך היא אינה מתבטאת מספרית במשקל. הזכרת את התוכנית 'לרדת בגדול' שדירבנה אותך להתחיל בדיאטה. יתכן שגם את ( כמותם) צריכה להיות במסגרת ( למשל שומרי משקל, אכלנים אנונימיים וכו')
המסגרת נותנת תמיכה רגשית, אפשרות להשוות את עצמך לאחרים וגם מידע מקצועי בנוגע לתהליך.
בהצלחה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)