מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייבת 2526/11/2007
פעם ראשונה שמדברת על הבעיה שלי בפורום.
אני בולימית מגיל 16.
היו שנים שהייתי מקיאה כל יום, כמה פעמים ביום.
בשנים האחרונות.. מה שקורה זה שיש לי תקופות שהתאבון שלי פוחת משמעותית. ואני מרזה ומרגישה טוב עם זה. וכשהתאבון חוזר פוחדת להעלות את המשקל בחזרה. ומתפתה להקיא...
מודעת לזה שההקאות משרתות עוד דברים חוץ מהמטרה של לשמור על המשקל..
יש נפילת מתח אחריהם. הרגשה שנפטרת מכמות גדולה של חרדה.. וההקאה עצמה. יש בה משהו חזק שמבטא משהו שקשה לנסח במילים. כאב וכעס ותסכול...
גם אצלכם בחיים יש אנשים שאתם זקוקים להם אבל ההרגשה איתם היא של אכזבה וריקנות... אז מצד שני רוצים לדחות אותם מהחיים שלכם. ואולי לדחות את הרגשות שלכם כלפיהם שנראים לכם כפויי טובה ורעים. בלבול.
רציתי לשאול אם מוכרת למישהו ההפכפכות הזאת בתאבון כל כמה זמן. ואיך מתמודדים עם הפחד לעלות במשקל. זה סוג של נחמה..משהו שאני מתמקדת בו ועוזר לי לשכוח דברים אחרים שמפריעים וקשה לוותר על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה
קרן אור26/11/2007שאלת איך מתמודדים עם הפחד לעלות במשקל-ההתמודדות הנכונה ביותר תהיה להתמודד עם הריקנות שבתוכך,ולהבין בדיוק מה שאת יודעת-מה ההרעבה\הקאות משרתים אצלך.ברור שהן נועדו כדי לכפות על רובדים עמוקים יותר.
ה"א לא נעלמת לבד,ויש לה "תכונה" להחמיר עם השנים,כפי שנוכחת.למה לא לשקול קבלת טיפול??האם בעבר פנית לטיפול??בת כמה את היום והאם יש מישהו שיודע על מה שאת עוברת??
את בעצם שואלת שאלות,אבל גם עונה לעצמך.ברור לך מה צריך לעשות,אז למה לא לטפל ולעשות טיפול שורש??את יודעת אם לא מטפלים בחור,אלא רק סותמים אותו המצב מחמיר...
אשמח לעזור,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)