שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לאה
    03/11/2010

הגעתי למצוקה קשה מאוד כתוצאה מהפרעת האכילה..
    יש לי מחשבות אובדניות שמטרידות אותי יום יום
    התחלתי טיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי במקביל
    וביקשו ממני להתחייב שלא אפגע בעצמי,היה לי קשה מאוד,היא ראתה את הקושי בעיינים שלי כשביקשה ממני לענות לה על כל מיני שאלות שקשורות לאובדנות..
    הייתה אופציה שעלתה אבל היא ממש אופציה האחרונה שהיא רצתה לגעת בה..לאשפז אותי.
    מה ההשלכות שיכולות להיות לנערה בגילי[בת 17] שמתאפשזת בבי"ח פסיכיאטרי עד שהאובדנות תרגע..
    מה קורה עם הבית ספר? צבא? החיים שאחרי?
    זה לא יכול להרוס לי את החיים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

אפרת לוי
    03/11/2010

שלום לאה,

אני כבר אופטימית אם את חוששת לגבי העתיד.

כמובן שראוי שתבדקי מה יהיו ההשלכות על חייך במידה ותתאשפזי. חשוב שתבדקי עם הפסיכולוגית שלך מה רמת הסיכון שלך, אם התחלת טיפול תרופתי בד"כ התרופות מתחילות להשפיע לאחר 3 שבועות ואז הן גם יכולות להקל על המחשבות האובדניות.
    האשפוז צריך להיות מוצא אחרון מדובר במצב חרום שבו החיים נעצרים ושמים הכל בצד כאשר מה שחשוב הוא למנוע את ההתאבדות. בדרך כלל לא מדובר בתקופות ארוכות בממוצע חודשיים ( תלוי במקרה). במחלקות נוער בדרך כלל יש גם בית ספר.
    הצבא יעשה יותר בעיות אם תנסי להתאבד,בלי קשר אם אושפזת או לא.
    באופן אישי אני ממליצה על מחלקת הנוער בבית החולים נס ציונה יש שם צוות נהדר.

אשמח להתעדכן מה קורה איתך

אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי לאה

נטע
    03/11/2010

הי לאה חמודה
    אני היתי במצב שלך בדיוק!
    הענין הזה מסובך מאד,
    מבינה אותך ואת חששותייך...
    אני רוצה להגיד לך שככל תתאשפזי יותר מהר יש סיכוי שתצאי מיזה יותר מהר..
    אם את רוצה תדברי איתי יש לי המוןןןן מה להגיד לך ומציעה לך לא לפתח ציפיות גבוהות לגבי הצבא כי זה לא פשוט!!!
    שולחת לך המון אנרגיה וכוחותתתת
    אוהבת נטע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה