מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לכלללללל הבנות המתוקות שלי!!נטע06/11/2010
קרן אור תקווה שירן אביבית
וסליחה אם פיספסתי.
מאחלת לכן שבוע טוב ונעים!
לא היתי פה הרבה זמן כי לא הרגשתי טוב... כן נמאס לי לכתוב את זה אבל זה המציאות!
אני בינתיים לומדת במסגרת של האונברסיטה הפתוחה זה הפיתרון הכי הגיוני לאחת כמוני
אז זה לבינתיים.. מתגעגעגעת אלייכם
אוהבתותכןןן חזק!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכלללללל הבנות המתוקות שלי!! - תגובה
קרן אור15/11/2010יקרה,
אנחנו איתך תמיד,איך,מתי ובכמה שתרצי לשתף...
חיבוק,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוווודה נשמה
נטע21/11/2010אני פשוט בתקופה קשה כרגע:-(
מקווה להשתפר ולשתף בקרוב
מה שלומך ככה קרן אור מדהימה שלי?
דש ונשיקות לכל המתוקות שלי
קרן אור תקווה שירן ואביבית.. אוהבתותכןןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוווודה נשמה - תגובה
קרן אור30/11/2010יקרה,
אני לא ממש יודעת מה עובר עלייך בימים טרופים אלו,
אבל אני רוצה לומר לך שאני מחזקת אותך ומחבקת אותך מכאן...
קחי את הזמן שאת זקוקה לו,וכשתרגישי שזה נכון עבורך,את יותר ממוזמנת לשתף.
נשיקות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפוות שלי ..נטעעע וקרן אור
אביביתוששש18/01/2011נטעעעעעעעעעעע יקירתיייייייייי...
מה קורהה איתךךךך ?@? כמה זמןןןן לא דיברנוווווו איך את ?! ואי אני עובר עלי מלאאאאא שמנתיי בטירוףף חחח אני שוקלת 75 עם לא יותררר... אבל מה אוכלתת ואוכלתת טוב... די סוף סוף יצאתי מיזה לא לגמרי כי עדיין יש לי תחושות חרטה ותסכולים בגללל מראה הגוף החדש אני כל כך רוצה להתחיל דיאטה אבל מאד מפחדת .. אני גם רעבה מלאאא כאילו הגוף מנסה למלא את כל מה שהחסרתי לווו אבל יהיה בסדר אני מקוה עוד מעט יש לי ירוע שאספר לך עליו בפרטי במייל ואני חייבת להוריד 15 קילווו ולא יודעתתת איךך אני מבואסתתתתתתת אבל עדיין תוחנת בגטיםם באסה =[
רעע לי בתחום הזה .. אבל יש אנשים שתומכים בי החברות איתי ושומרות עליי לפני כמה ימים ראיתי תמונות שלי שהיתי רזה מאד .. ואמרתי אימא זה ממש מפללצת מזההה הרזוןןן הזוועתי הזה !! אבל בראש שלי אני מתה לחזור לגוף הזה רק להיותת בריאה כמו שאני עכשיו אבל זה לא מתאפשררר ...1!
מה את ממליצה לי לעשותתת ?!!?
טוב בטחחח שגעתיי אותךךך ...אבל התגעגעתי אלייךך המוןן וגם לקרןן אוררר חחח עם היא זוכרת אותי ... כי איזה חצי שנה בערך לא ביקרתי בפורום =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפוות שלי ..נטעעע וקרן אור - תגובה
קרן אור22/01/2011אביבית יקרה,
נשמע שאת יותר קלה עם עצמך היום בכול מה שקשור לנושא האכילה(האם את מצליחה עדיין להחזיק ולא להשתמש במשלשלים??),אך יחד עם זאת,חשוב שהשינוי יתבצע תוך בקרה ומעקב תזונתיים,בדיוק כדי למנוע את אותם מצבים מהם את כ"כ מפחדת.
אין דרך קלה ומהירה(את הרי כבר יודעת שמה שיורד מהר,חוזר עם ריבית...),אבל חשוב לזכור שיש דרך ,צריך רק לרצות לצעוד בה,ולהעזר בצוות מקצועי,כי לבד זה מאוד קשה!.
את מוזמנת לכאן תמיד כדי לשתף ולעדכן.
שבת שלום,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור המדהימה
אביביתוששש28/01/2011כן לשמחתי הרבה הפסקתי עם המשלשלים ...
אני אוכלת מלא מלא איזה 2500 קלוריות ליום אני פשוט כל הזמןןןן רעבה ללחם ולמתוק אבל שטויות אני יהיה בסדר אני מתחילה להתאמן מיום א' ולעשות תפריט מאוזן ולרדת במשקל ...
אני כ"כ מאושרת שיצאתי מזה ..לקום כל בוקר בלי סחרחורות כאבי ראש למרות שהמחזור עדיין לא מסודר כללל וכלל מקבלת כל חודששים שלוש אבל מה הוא מגיע לבד ללא תרופות מקלגי בוהה מעט ..כולם אומרים לי ששמנתי וחבל אחרי כל הסבל שלי למרות שהמילים כואבות וההפרעה מדברת אלי ואומרת לי לא תמשכי לעשות דיאטה היית רזה ויפה הכל עלה עלייך ..עכשיו את שמנה ומה את בטח רוה להיכנס שוב לבגדים שלך וכל מיני כאלה .. מי שלאא עבר את ההפרעה חושב שאני משוגעת שאני אומרת שהיא מדברת אלי אך כך המצב ואני מדחיקה אותה וסוגרת אותה בתוך המגירה עמוק עמוק בתוכי אך שוב המילים האלה הם יותר כואבות ממכות בשביל מישהי שהייתה רזה ושמנה אבל הבריאות שווה יותר ולכן אני מנסה להבליג ..
מה דעתך קרן אור ??? ועם אני יוריד 15 תוך חצי שנה בצורה מבוקרת של כושר ותוזנה נכונה אני לא יפגע באצמי ?!
המשח לקבל ממך תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביביתווווש
נטע28/01/2011ואי איביביתושש חמודהההה
מה שלומך יקרה???? איך התגעגעעגעגעתי אלייך
היית חסרה לי
אני נזכרת בהתכתבויות שלנו על האקס כל לילה :-)
מה חדש אצלך חוץ מהעליה במשקל? איך את מרגישה מבחינה נפשית?
את יודעת למה עלית כל כך במשקל? משהו קשה עבר עלייך?
אצלי עברו הרבה דבריםםםם אני לא יודעת למה קשה לי לשתף בפורום פתאום
זה מין תחושה מוזרה כזו שאני נעולה נעולה בתוך עצמי !
מתפקרת ובוכה על מישהו קרוב ולא יכולה לשפוך יותר!
מוזר?............
אוהבתותךךךךךךךךךךךךךך יקרה
שיהיה לך שבת שלום וסופ שבוע נעים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבית-דרך אגב
נטע28/01/2011בטעות מחקתי מהאנשי קשר שלי אותך אז שלחי לי מייל .סבבה???
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך מייל
אביביתוששש29/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן אור המדהימה - תגובה
קרן אור03/02/2011אביבית,
אני שמחה לקרוא שאת מגייסת את כוחותייך לשמירה על בריאותך,גם אם ברור לשתינו כמה זה ודאי קשה.
יחד עם זאת,קיימת אצלך משאלה להוריד 15 ק"ג.מבלי להתייחס כרגע לשאלה האם את צריכה בכלל,אומר לך שאין ירידה של 15 ק"ג בצורה בריאה תוך חצי שנה!!על כן חשוב לי לסמן לך שהרצון שלך הזה הוא לא בריא בכלל.קצב הירידה הנכון הוא כק"ג בחודש.
אבל לא נשמע לי שכדאי כרגע בכלל לחשוב על זה לפני שאת מגיעה לאיזון וויסות בהפרעת האכילה שלך.גם מאוד חשוב לא כמה אוכלים,אלא מה ,מתי ולמה אוכלים.זאת תוכלי רק לעשות במסגרת מקצועית פרטנית.
ממליצה לך להתחיל בטיפול תזונתי ויחד עם הדיאטנית לחשוב על תוספת של טיפול נפשי.
אין קיצורי דרך,אביבית,הלוואי שהיו,אבל זאת הדרך וחשוב לעשות אותה נכון.
עדכני מה חשבת,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)