מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי בנות!!!!!!!!!!!!בלונדי30/11/2007
שלום לכולן ולילה טוב.
חזרתי לאחר היעדרות ארוכה!
וואו, שנים שלא הייתי פה...
מה נשמע? מה שלום כולן?
כרונית- אם את מציצה לפה, שלחתי לך כמה מיילים, אני מקווה שאת בסדר...
לילה.. אני רעבה, ואני הולכת להכין לי משהו מזין לאכול.
ליל מנוחה לכולן,
נשיקות
,בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב!!
קרן אור30/11/2007שמחה שחזרת,איך התגעגעתי......
יש לך השלמות לעשות,אני מניחה שכבר הספקת אותם.
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב, קרן אור... (וגם כרונית)
בלונדי30/11/2007מה נשמע?
שלחתי לך כעת מיילון.
השלמות?? איזה השלמות? אוי לא.. אני מקווה שלא יהיה לי מבחן עכשיו..חחחח!
אני עם הקפה של הבוקר. נרדמתי רק בסביבות 06:00 בבוקר. לא יודעת למה, פשוט לא הרגשתי עייפה. והייתי צריכה לקום כי יום ארוך לפניי, ויש מטלות להספיק.
אז אני מקווה שאת נהנית לך אי שם עם בעלך... ומרגישה טוב לאחר כל האירועים...
ואני בטח איכנס שוב מאוחר יותר, ואולי גם כרונית תצוץ פה.. סתם לקשקש קצת...(מקווה שאת בסדר.. שולחת נשיקה)!
מאחלת לשתיכן יום נפלא ונעים, וסופ"ש רגוע.
אוהבת,
בלונדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב!!
בלונדי30/11/2007קצת מוזר לי לכתוב כי כאילו אתן בכלל לא פה...
אבל אכתוב בכל מקרה.
הכנתי היום מטעמים למחר.. ואני מקווה מאוד שייצא טעים..ממממ!
פה יורד מבול היום, כבר מהבוקר, אבל בסדר...
מקווה לשמוע משתיכן מאוחר יותר...
כרונית- לא שמעתי ממך עדיין, אני יודעת שאת לבטח עסוקה, אשמח לכמה מילים לעת ליל...
נשיקות ובתיאבון (אתם בטח אוכלים את ארוחת שישי)!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום!!
קרן אור30/11/2007אז את לא לבד כאן,היני גם אני משוטטת בליל שישי זה..
היה לי יום מטורף,יצאתי לסידורים,ואת יודעת איך יום שישי תמיד הוא בורח לי מבין הידיים...
אנחנו כבר אחרי ארוחת ערב,הכנתי לכולנו מגשי פיצה(יש לי מתכון של בצק מעולה)-כי את הבשרי אנחנו אוכלים בכללי בצהריים....
מה שלומך??כתבתי לך כמה מילים.שמחה שאהבת את התמונות.
אני מתה משעמום,אז אם את כאן עכשיו אשמח "לפטפט"
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה, בלונדי יקרה!
אני30/11/2007
חסרת לנו מאד, וטוב לראות אותך כאן! אני בסדר גמור, תודה. תוהה לאן נעלמו כולן ביום בהיר אחד...
בכל אופן, אני מכינה לי שתייה, מדליקה את החימום ומיד יושבת "לדבר" אתך.
שיהיה לך רק טוב!
אוהבת מאד ומאחלת לילה טוב!
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה כרונית, מקסימה!!!
בלונדי01/12/2007הנה את פה ואני כבר תהיתי היכן את מתחבאת...
מה שלומך?
אז את בוודאי במהלך כתיבה ברגע זה...
אחלה, אני מחכה בסבלנות!
מתפוצץ לי הראש, כנראה בגלל שלא ישנתי היטב בלילה. אולי אלך בקרוב לנסות להירדם. לא יודעת מה יש לי, חזרתי לנדודי שינה. ולא, לא העליתי שוב את כמות הקפאין. לא ברור למה...
קרן אור- פיצה? ממממ רק בלי גבינה בשבילי בבקשה, חחח!!! כייף לכם. ו-כן, אני זוכרת מה זה יום שישי בארץ, כשהכל נסגר מוקדם ובקושי יש זמן לנשום. ובוודאי שזה קשה יותר כשיש ילדים.
בגלל שאין לי את הפורום בתפריט המהיר, אני מתעצלת להכנס כל פעם...חחח, אבל יהיה בסדר, נסדר את המחשב ואני אעשה זאת. וגם חשבתי שאין פה אף אחת בכלל...
טוב המוח שלי עומד על סף פיצוץ. נראה לי שזה האות לפרוש ולעבור למצב מאוזן...
יאללה יקרות שלי, שמחה מאוד לחזור לשגרת-מחשב נורמלית! ושיהיה לכן ליל מנוחה. (כרונית- לא לשתות יותר מדי קפה...)
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)