מתוסכלת! צריכה תמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת! צריכה תמיכה
    מתוסכלת
    16/11/2010

הי,
    חייבת עזרה דחוף לא יודעת מה לעשות...
    שותפי לחיים וכן בעלי לעתיד סובל מבעיה חמורה בזמן השינה כשאני ישנה (ואני ישנה טוב מאוד) נוהג חברי לנשנש מכל טוב ולסיים חפיסות שלמות של דברי מתיקה.
    כמו כן משקלו אינו מהרזה ביותר ניתן לומר שממוצע והינו בן 30 עם עבר משפחתי של סוכרת חמורה (אביו חולה בסכרת)הנני מודאגת מאוד ממצב זה מיכיוון שזה קורה כל לילה! ניסיתי לדבר להסביר לתמוך(אפילו לשאול אם הוא רוצה שאקנה לו משהו מתוק ללילה בתקווה שיגיד לי לא) אני לא יודעת מה לעשות ואיך לגרום לו להבין שזה לא תקין
    אשמח לעזרה...אם אוכל לדעת מה לעשות איך להתמודד איך לגשת לנושא ושאלת השאלות איך לגרום לו להפסיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת! צריכה תמיכה

הוספת תגובה

• מתוסכלת! צריכה תמיכה - תגובה

אפרת לוי
    17/11/2010

יתכן ובעלך סובל מאכילה כפייתית. ( אולי גם במהלך היום הוא אוכל כמויות של דברי מתיקה שאינך יודעת עליהן, כי אינך איתו).
    הבסיס לאכילה הזאת ,שכנראה הוא אינו מצליח לשלוט בה ,הוא בסיס רגשי.
    הוא טורף אוכל, בסתר, ויתכן שאינו מודע לכך שמדובר בבעיה רגשית.
    ברמה המיידית הוא יכול לפנות לקבוצת תמיכה של אכלנים אנונימיים על מנת לקבל תמיכה וללמוד על דרכי התמודדות של אחרים שסובלים מבעיה דומה. אם הוא רוצה לטפל בעומק הבעיה עליו לפנות לקבל עזרה מקצועית , קרי, טיפול פסיכולוגי, על מנת לברר מדוע הוא צריך כמויות גדולות של אוכל מתוק, מה הבסיס הרגשי לכך.

את שואלת איך להתמודד מולו, ראשית לדבר אתו באופן ישיר על כך שיש לו בעיה , שהוא מסכן את עצמו לאור ההסטוריה המשפחתית שלו, שהוא חייב לטפל בעצמו.
    את יכולה להראות לו את תגובתי וגם להפנות אותו לפורום.

את מוזמנת לעדכן,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה