מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבת שלום !קרן אור01/12/2007
אני אעדר מהפורום בשבוע הקרוב עקב פטירתה של סבתי....
מאחלת לכולכן שבוע נעים ומחוזק.
שלכן ואיתכן,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולנו אתך בכאבך, קרן אור.
אני01/12/2007
הצטערתי מאד-מאד לשמוע, וברצוני לשגר לך ולמשפחתך תנחומים כנים! כואב, כואב לאבד סבתא אהובה, גם אם זו דרכו של עולם. לפחות תם סבלה הפיזי הקשה מנשוא והטרמינלי, ונשמתה עברה לעולם שכולו טוב.
שלא תדעו עוד צער.
אוהבת מאד מאד ומחבקת אותך חזק!!!
אל תהססי לפנות אלי בכל דבר ועניין.
אתך ושלך תמיד,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור- משתתפת בצערך!!
בלונדי01/12/2007אני משתתפת בצערך, יקרה שלי, ומחבקת אותך מכאן.
זה בוודאי קשה, אני מתארת לעצמי, אך לפחות היא פסקה מלסבול...
היי חזקה, יקירה, ואנחנו כאן, תמיד בשבילך, עם כל דבר... טוב או רע.
מחבקת חזק..
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקרות שלי!!!
קרן אור01/12/2007חזרתי עכשיו מבי"ח,ראיתי איך היא שוכבת בשלווה במיטה,ואולי לראשונה מזה תקופה.
ניסיתי להיות חזקה בשביל אבי,אבל נשברתי.רק נכנסתי לחדר וכל הזכרונות הציפו אותי.היא עד הרגע האחרון היתה צלולה,ידעה מה קורה לה,אני זוכרת שהיא תמיד אמרה לי:"תבואי יום אחד מהבוקר רק תודיעי לי שאכין לך אוכל"-והיום הזה לצערי לא הגיע.
וכן,היא נגאלה מיסוריה ולנו נותר רק ללקט את השברים בלכתה.
תודה חברות יקרות,אכנס לקראת ערב לראות מה קורה,פשוט עכשיו יש לי מיגרנה איומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתך בכאבך מכל ליבי!
פרפרה01/12/2007אני מקווה שתמצאי נחמה...אין לי כל כך מילים אחרות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרפרה!
קרן אור01/12/2007תודה מקסימה,שמחה לראות שאת עדיין כאן..אשמח לשמוע מה שלומך.
שיהיה לנו שבוע נעים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההו מתוקה.. קרן אור!
בלונדי01/12/2007אין מילים, רק חיבוקים... ותהיי חזקה..!
נשיקות ואהבה...
ממני,
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)