מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייאושמעיין01/12/2007
לו רק היה לי את הכח להמשיך, להרים את הראש ולא ליפול.
לו רק היה לי את מי לשתף ולא להיות בעולם השחור הזה לבד.
לו רק היה לי את הכח לראות את הצד הטוב של החיים ולא את העצב והרצון העז למות.
לו רק היה לי מה לתת מעצמי אפילו רק לעצמי אבל כבר אין לי.
לו רק יכולתי להסכים עם העצות של הסובבים אותי אבל אני לא מסוגלת לשמוע אותם עוד.
אני עייפה וכואבת, אין לי יותר כוחות.
מחפשת את השקט ולא מוצאת אותו, אוכלת את עצמי ומשמינה מהאוויר שאותו אני נושמת, מכניסה לריאותיי.
מתי זה יגמר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין!
קרן אור01/12/2007מקריאת מה שכתבת מרגישים את הכאב והמצוקה.את שואלת מתי זה יגמר.זה יגמר כשתחליטי שאת מסיימת את זה.אני יודעת שזה לא פשוט כמו שזה נשמע,אני מבינה שבטח את שנים נמצאת בתוך המחלה,אבל גם כך זה לא משרת אצלך כלום,כי ניכר שאת סובלת.אפשר לנצח את ה"א,צריך באמת לרצות.החלטה על טיפול ושינויי צריכה לבוא מהמקום שמבינים שהגיע הזמן להתמודד עם הפחד,לא לפחד לראות את השחור,ולדעת שיש עוד צבעים בפלטה,שיש לך את מי לשתף וזאת בחירה שלך,של לאפשר לעצמך את השקט האמיתי שבא לאחר ההתמודדות...
ואני כאן,כדי להקשיב,וזה כבר מישהו אחד לשתף.
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)