מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב, בנות!!בלונדי02/12/2007
ישנתי בקושי 4 שעות, ואני כבר פה על הרגליים. לא יודעת למה, לא מצליחה לישון!
קרן אור- יקירה, אני מקווה שהצלחת לישון הלילה ושאת מחזיקה מעמד. שולחת לך אלפי חיבוקים מנחמים..
כרוניתוש- אני יודעת שבוקר יום ראשון הוא לא חוויה בשבילך ואני רק מקווה שתעברי את תחילת השבוע בשלום ובנעימים.
ואני פה עם הקפה... ונשתמע בהמשך.
יום קל ונעים לכולן...
אוהבת,
בלונדי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי יקרה!
קרן אור02/12/2007טוב אני כבר אחרי ההלוויה,היה מאוד עצוב,אבל זה טיבו של עולם,והיא נגאלה מייסוריה.
עליי הוטל לקרוא לה הספד,ונפרדתי ממנה.
לא קל,אבל צריך להמשיך.
כואב לי הראש מאוד,עדיין,מקווה לטוב.
שלך,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילה טוב!
בלונדי02/12/2007משתתפת איתך בכאבך ומחבקת אותך.
ואכן זה טיבו של עולם והכי חשוב שהיא איננה סובלת עוד.
היי חזקה והלוואי ותצליחי לישון היטב הלילה.
נשיקות!
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך המון כוחות
פרפרה02/12/2007לקבל את המוות כחלק מהחיים...אני מאוד מתקשה בכך, ולעיתים המשפט נשמע לי קלישאתי אבל הוא מציאותי ונכון. המוות הוא כנראה באמת חלק מהחיים.
כמה עצוב וקשה לקבל את זה, כמו שאמרתי אני לא ממש מצליחה להרגיש את זה אלא רק להבין...
תהיי חזקה קרן אור יקרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפרה יקרה!
קרן אור03/12/2007אני מקווה שלעולם לא תצטרכי להרגיש את זה!
אני כאמור התמודדתי עם זה כמה פעמים בחיים,פעם מתוכם היתה אובדן חברת נפש שנפטרה מנזקי ה"א..ואכן,לא פשוט.ובמקרה של סבתי,אחרי שראיתי אותה אתמול,ראיתי כמה היא שלווה,כ"כ הרבה זמן לא ראיתי אותה כך...היא היתה מתעוררת למציאות של כאב וישנה לתוך כאב.
את יודעת כשמישהו חולה סופני,יש נטייה של הקרובים אליו לרצות שישאר עוד יום בחיים,בעיקר בשביל עצמם,מתוך מחשבה אגואיסטית.אני יודעת שזה טיבעי,אבל לפעמים צריך לחשוב על החולה ועם מה הוא מתמודד ופשוט לשחרר.ובמובן הזה,עם כל הכאב,אני שמחה שהיא שוחררה.
אישה מדהימה שגם במותה לא רצתה להפריע לאף אחד,היא סחבה ימים נוראיים של סבל,וחיכתה שדודה שלי תסיים עם האירוע של בנה....
וזה קשה בייחוד שכל זכרונות הילדות שלי נקברו באופן ממשי גם,אבל באמת שאין מה לעשות וזה טיבו של עולם.ועכשיו צריך לאסוף את השברים ולהמשיך.
את יודעת זה העלה אצלה שאלות חשובות אתמול,ובהנחה שכולנו נלך מתי שהוא,שאלתי את עצמי האם אני עושה כל שאני יכולה כדי למצות את החיים???האם אני באמת מאושרת,או שחיי כמו רבים הם כמו רובוט קמה למציאות מסוימת וישנה לתוכה בלי רגושים,בלי להנות,פשוט כמו שצריך.מהי הגדרה של אושר??ומי בעצם מאושר??
יש שני דברים שאין לנו שליטה עליהם והם יום לידה ויום פטירה.אבל מה אנחנו עושים באמצע??זה מה שיקבע את איכות חיינו וזה תלוי רק בנו.
מאחלת לך ולכולנו רק אושר ובריאות,מעבר לזה הכל יבוא מעצמו,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)