בולמוס אכילה כפייתי-עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמוס אכילה כפייתי-עזרה!
    ניצן
    22/11/2010

שלום אני עוד מעט בת 18 ואני חושבת שיש לי בולמוס אכילה כפייתי. אני אוכלת ללא מעצורים, במשך היום בבית ספר אני מביאה ארוחה מסודרת של סלט, לחם מלא ואוכל בריא. כשאני מגיעה הביתה וכאשר אני לומדת ולא יוצאת מהבית אני ניתקפת בדחף שלא נשלט. זה מתסכל.
    אני יחסית רזה וגבוהה, אני אומרת את זה להורי והם שמים לב אך הם אומרים לי שאני רזה ושזה גיל ההתבגרות.
    זה ממש לא קשור בעייני, אני מרגישה מאוכזבת ומתוסכלת לאחר אכילה כזו. בנוסף רוב המקרים האלו קורים לי בשישי שבת שאני בבית.
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמוס אכילה כפייתי-עזרה!

הוספת תגובה

• בולמוס אכילה כפייתי-עזרה! - תגובה

אפרת לוי
    29/11/2010

שלום ניצן,

לא כתבת כמה זמן התופעה הזו נמשכת .
    זה נשמע שאת מאוד מרסנת את עצמך ( אוכל מסודר אותו את בוחרת בקפידה ואותו את אוכלת בחוץ כאשר את במסגרת), ולעומת זאת, בבית ( ובעיקר בסופי שבוע בהן את ללא מסגרת) את פורקת כל עול. יתכן וברמת האוכל את מרסנת את עצמך מידי ואז הגוף דורש את הפיצוי, דיאטנית יכולה לעזור לך לבנות תפריט מאוזן. יתכן וזה מבטא קונפליקט רגשי שיש לך סביב איפוק ואובדן שליטה. את זאת תוכלי לברר במסגרת של טיפול פסיכולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה