צריך עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    ...
    28/11/2010

אני בן 20 ואני חולה באנורקסיה וגם מקיא מדי פעם. עכשיו שחררו אותי מהצבא בגלל הפרעות אכילה. אני מנסה להשיג עזרה ולהיכנס לאיזה מסגרת בביה"ח לטיפול בבעיות שלי אבל לא ממש מצליח. פניתי לכמה מוסדות אבל רובם רצו שפשוט אשאיר פרטים והם יחזרו אלי. העליתי קצת במשקל ואני נמצא ממש בגבול הנמוך של BMI תקין (גובה 1.72 ומשקל 56-57), ואני מנסה להשתפר, אבל ממש קשה לי. אני מרגיש ממש אבוד ויש לי מאבק פנימי בין מה שאני יודע שנכון לבן מה שאני רוצה...
    בינתיים אני מחכה לתשובות אבל אני מרגיש שכל רגע שעובר אני מתרחק מהמטרה שלי.
    מישהו מכיר דרך לזרז את העניינים? וטיפים איך להישאר במסלול?
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

• צריך עזרה - תגובה

קרן אור
    30/11/2010

שלום לך,
    האמביולנטיות שאתה מתאר היא טיבעית ומובנת בהפרעת אכילה.מצד אחד,ישנה הבנה והכרה בבעיה ורצון להחלים ממנה ומצד שני,לא ממש בטוחים כי רוצים "לשחרר" את הפרעת האכילה ובכך להתמודד באמת עם הקונפליקטים והתחושות הקשות שהיא משרתת ומכהה.אבל בטיפול נכון,אני רוצה לספר לך שלאט לאט הקולות הבריאים תופסים יותר ויותר מקום ומגלים שישנם חיים אחרים ושאפשר לחיות אותם מאושרים.
    אני לא יודעת לאילו מקומות פנית ואני מקוה שפנית למרפאה שמטפלת בכל האלמנטים של הפרעת האכילה.אני גם יודעת שזה לוקח קצת זמן עד שמזמנים אותך לאינטק ויכול לעבור חודש חודשיים עד שבאמת מתחילים טיפול,אבל זה יקרה בסוף וזה שווה את זמן ההמתנה.
    אתה גם יכול להיעזר בשימושון שנמצא למעלה ולראות אולי יש עוד מקומות שניתן לפנות אליהם בהתאם לאיזור המגורים שלך.
    אל תהסס גם להרים טלפון למקומות שדיברת איתם ולוודא שאכן מטפלים בפנייה שלך ולהסביר כמה חשוב לך להיכנס למסגרת טיפולית בהקדם.
    אתה שואל מה עושים בינתיים-אין לי,לצערי,תשובה פשוטה עבורך.בעיקר מנסים להרים את הראש מעל המים,לקבל החלטות ממקום קוגנטיבי בריא,ולקחת כל יום כמלחמה בפני עצמה,כדי לפחות לא לדרדר את מצבך.
    לא כתבת האם במהלך שירותך היית בטיפול כלשהו,אם כן,אולי כדאי בינתיים לפחות להמשיך בטיפול תזונתי שיתן לך תחושת של החזקה.
    אתה גם מוזמן להמשיך לכתוב בפורום ולעדכן אותנו איך אתה מרגיש ומה עובר עלייך מידי יום.
    אתה לא לבד,רק עוד נשימה עמוקה...
    מחזקת אותך,
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה