קרן אור היקרה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן אור היקרה:
    תקווה
    04/12/2010

אני שמחה לשמוע שאת יוצאת לחופשה, אני מקווה ממש שתהני ותאגרי בו כוחות חדשים לתקופה הקרובה..היה חסר לי קצת להכנס לפה ולהתכתב איתך- אני קצת מצוננת אז אני לא יודעת כמה אצליח לספר עכשיו אבל אני מקווה להכנס שוב במהלך השבוע ולהשלים את הפערים-אני בשבוע רגילה...
    הדברים לאט לאט מתחילים להשתנות לטובה עשיתי בדיקות דם שחזרו עם כמה חרוגיות בעיקר ברמה נמוכה של כדוריות דם נמוכות שיכול להסביר למה אני חולה כ"כ הרבה בזמן האחרון,הייתי גם אצל הרופאת נשים שנתנה לי הפניה לבדיקות דם ולכדורים שיגרמו לי לקבל מחזור וגם לאוטרסאונד של הרחם והשחלות אפשר להגיד שזה די מלחיץ וקצת מפחיד ואני לא יודעת עד כמה אני רואה בזה צורך- אולי אני פשוט לא מבינה ורואה בזה חשיבות מספקת, אני עדין נפגשת עם הקב"ן וזה ממש עוזר אבל אני לא מרגישה שהגעתי למקור של הבעיה שגרמה להפרעת אכילה שלי למרות שהוא אמר שמבחינתו הוא מוכן לשחרר אותי..
    חוץ מזה הדברים מתקדמים אשתחרר בע"ה מהצבא בקיץ..נראה לי שאלך להכין קצת תה אכנס שוב בלי נדר במהלך השבוע להשלים את הפערים-תקווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן אור היקרה:

הוספת תגובה

• קרן אור היקרה: - תגובה

קרן אור
    28/12/2010

תקווה יקרה,

רק עכשיו אני רואה את הודעתך.אני שמחה לקרוא על הצעדים שאת עושה בלקיחת אחריות על חייך.הרגלים ותבניות של שנים קשה לנתץ ביום אחד,אבל עם דבקות במטרה והתמדה אני מאמינה שזה יכול לקרות.
    יחד עם זאת,כיוון שאת רק בתחילת הדרך הטיפולית ויש עוד הרבה עבודה לעשות,ממליצה לך להתחיל להתארגן לקראת מסגרת חלופית ואולי כוללנית יותר,ליום שתשתחררי מהצבא.
    אני כל הזמן נדהמת כמה הזמן עובר מהר,אני זוכרת שרק עוד התגייסת...
    אני מקווה שאת ממשיכה לדאוג לעצמך ושהרגשך הפיזית השתפרה מאז שכתבת כאן לאחרונה.וכמובן שאשמח לשמוע עידכונים נוספים.

עד אז-חיבוק גדול!
    קרן אור.,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה