מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בבלאגןדולפין05/12/2007
טוב ממה להתחיל אני בת 32 בילדותי הייתי אנורקסית ולקחתי הכל משלשלים הקאות הכל....
בחרתי במקצוע מדריכת אירובי כי זה עשה לי טוב ניראתי טוב מאוד
היום אחרי לידה שלישית ושתי הפלות ואני לא עובדת כבר במקצוע מפני שזה בערב והילדים צריכים אותי
אני עובדת בגן בבוקר לא חזרתי לעצמי וזה מכניס אותי לדיכאון עמוק
אני עדיין מקיאה לפעמים מה לעשות היום אני לא מרגישה מאיך שאני נראית מתי אני סוף סוף יגיש טוב עם עצמי...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב דולפין!
קרן אור06/12/2007מצטערת שלא עניתי לך כבר אתמול,פשוט חשתי לא טוב ולא היה נכון לענות לך מהמקום הזה.
תראי גם לי יש שני ילדים,זאת עבודה קשה,לפעמים אולי יותר מלצאת לעבוד באמת.וכמו שנוכחת לדעת,הילדים צורכים מאיתנו(ובצדק) הרבה אנרגיות.הם צריכים לצידם אמא שתאהב אותם,תוך כדי לאהוב את עצמה,ותאמיני לי שהם קולטים יותר ממה שאנחנו חושבות.
וקודם כל כל הכבוד על הויתורים שעשית כדי להיות לצד ילדייך,אני בטוחה שכשהם יגדלו הם יעריכו אותך על שנתת להם מעצמך ולמען בריאותם הנפשית.
אבל את מתארת מבעד לכל הויתורים "החיוביים" גם את ה"א שנמצאת בתוכך.את שואלת מה לעשות ואיך להרגיש טוב עם עצמך.לצעריףכמו שאת יודעת אין לכך תשובה חד משמעית.גם אני לפעמים לא אוהבת את איך שאני ניראת,ודווקא מהמקום הזה אני מנסה לברר לעצמי-למה??מה עולה בי או מה אני מנסה להסתיר בהתעסקות במראה החיצוני שלי?
אני לא יודעת אם עברת טיפול בעבר,אבל נשמע שדווקא מהמקום שאת נמצאת בו כרגע,מהמקום שמחפש את עצמך,רצוי לחזור לטיפול כדי באמת להבין ולפתור דברים.
מאחלת לך בריאות והצלחה,
חג חנוכה שמח,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דולפין!
בלונדי06/12/2007צהריים טובים!
טרם נולדו לי ילדים, אז אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה עבודה והשקעה צריך בשבילם. ויחד עם זאת, עוד להתעסק בהפרעות אכילה.
אין פלא שאת מותשת ומדוכאת.
אני חושבת, כמו שקרן אור אמרה לך, שכדאי לך לפנות לטיפול, כדי שיהיה מישהו שיעזור לך, שיחזיק אותך, שיכוון אותך. את צריכה את זה לעצמך ואת צריכה את זה לילדייך שזקוקים לאמא שלהם...
בהצלחה ויום טוב.
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)