מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טוב!אני06/12/2007
מה שלום כולן? מקווה שהכל טוב. עלי עוברים ימים עמוסים, אך לפחות "מריחים" כבר את סוף השבוע. נו, נקודת אור קטנה אחת, אפרופו חנוכה...
קרן אור אהובה - שיגרתי לך עכשיו מייל-מייל. וביחד עמו אני משגרת אלייך המון אהבה אמיתית ואיחולים לתחושות טובות. מקווה שאת ישנה חזק וצוברת כוחות.
בלונדי מתוקתי - תודה לך על המיילון החמוד. בינתיים שלחתי לך משהו קטן להשתעשע בו בתור מתאבן... אשמח לשמוע על קורותייך בהרחבה. מקווה שעובר עלייך לילה נחמד ושאת בטוב.
פרפרה חביבה- אני חושבת שאם יש מצב למשהו טוב - אסור לך לפספס אותו, ומה שיהיה - יהיה. גם כך פספסת הרבה דברים טובים בגלל המחלה הארורה. כפי שכתבו לך הבנות החכמות - את לא נדרשת ללוח זמנים מתוקתק, וכדאי לך לפעול לפי איך שהמצב יתקדם, לאט-לאט. גם אני מאמינה שאהבה אמיתית תחפה על הפחדים ותשאיר את הבחור ביחד אתך גם לאחר ה"גילוי", אך בואי לא נרחיק כרגע ונתקדם שלב-שלב. כרגע יש בחור שמוצא חן בעינייך, אז למה לפסול מראש בגלל פחדי הגילוי? בקיצור - בהחלט גו פור איט וצאי לבלות!
לילה טוב וחג אורים שמח!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה יקרה!
קרן אור06/12/2007קיבלתי את המייל שלך,אני מעריכה את הדאגה והכנות!!
שיהיה יום מקסים,ותתנחמי שמחר חופש!
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יפה שלי.
אני07/12/2007
תרגישי טוב, ונשתמע לנו בהרחבה מחר.
המון נשיקות ואהבה!
ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)