צהריים טובים!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהריים טובים!!
    בלונדי
    06/12/2007

שלום בנות יקרות.

קודם כל- כרונית- אני שמחה לשמוע ממך..! יופי שנתת פה אות חיים. מה שלומך היום?? האם את חשה בטוב? מקווה מאוד שכן.

קרן אור- מה שלומך, יקירה? איך את מרגישה היום, ביום עמוס ולחוץ זה? אני מקווה שכל הכאבים כבר הספיקו לעבור ואת חזקה יותר.

אצלי הכל בסדר... כרגיל. מנסה להלחם בצורך לנשנושים כל הערב! לא ממש מצליח לי.

אתמול הסתכלתי בתמונות שלי מהזמן בו הייתי מאוד חולה. ומשהו נצבט לי בלב, שהיום אני לא רזה כמו שהייתי. אני מתגעגעת להרגיש רזה, מתגעגעת לקלילות, אבל יודעת שהכל היה שקר אחד גדול.
    מדהים שלא הבנתי כמה רזה באמת הייתי... גפרור מהלך. אך רק כיום אני מסוגלת להבחין בכך..

טוב בנות יקרות שלי!
    שיהיה לכן המשך יום מהנה וקל ונשתמע בהמשך.

נשיקות!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהריים טובים!!

הוספת תגובה

• היי יקרה!

קרן אור
    06/12/2007

כן אני חשה יותר טוב,לבסוף החלטתי שעדיף לי לא לנסוע לאזכרה במבול שיורד בחוץ.הגעתי יותר מוקדם הביתה הדלקתי לילדים את הדוד והעמדתי מרק איטריות חם.עכשיו כולנו נהנים ממנו...תארי לך שהבת שלי ביקשה עוד צלחת..
    גם עליי עברה תקופה של נוסטלגיה,(לא רק מכיוון הפרעת האכילה),ומצאתי בין הספריה שלי קלטת מגיל 15 בה הקלטתי את עצמי,כאילו משאירה משהו אחריי..הייתי בטוחה שאני עומדת למות...אבל היני אני היום ואני חיה יותר מתמיד!וכמוך,לא מתגעגעת למקום הזה,לחולשה ולכאב שהרגשתי.הייתי מת מהלך...סגרתי את ההשמעה אחרי 15 שעה לא יכולתי לשמוע את עצמי מדברת כך על עצמי.אבל אני חושבת שמידי פעם רצוי להיזכר בתקופה הזאת ולהבין כמה התקדמנו וכמה אנחנו לא מתגעגעות.אז היינו יותר רזות,אז מה??זה שינה את ההרגשה שלנו כלפיי עצמנו,זה הפך אותנו למאושרות??בדיוק להיפך.
    טוב יקרה שאת שיהיה לנו ערב נעים,
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאאא, אפשר לבוא לאכול מרק???

בלונדי
    06/12/2007

עכשיו עשית לי חשק למרק אטריות.. וואו קרן אור.. את לא מאמינה כמה זה מתאים לי עם הסופה שיש בחוץ..! הלוואי והיה לי גם מרק אטריות. האמת שכבר הכנתי ארוחת ערב ואנחנו עוד מעט יושבים לאכול כי צריכים כבר לצאת. אבל אעבור בסופר ואולי אקנה אטריות להכנת מרק למחר..

ואוו, הקלטה שלך כביכול "נפרדת" מהחיים? ואוו... זה בטח מעורר הרבה רגשות כששומעים / רואים כזה דבר...
    כן היינו רזות הרבה יותר, אבל זה כל מה שהיה לנו בחיים. נקודה!

יקירה, אני מקווה שיהיה לך ערב נעים.
    צריכה לזוז!

נשיקות!!!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מוזמנת בכיף..

קרן אור
    06/12/2007

אבל יש לי הרגשה שאת אלופה בבישול יותר ממני!
    בכל אופן גם כאן ישנו גשם חזק,והדבר שאני הכי אוהבת זה לשבת בבית עם החימום ולהתפנק במרקים!(מחר בתכנון לשבת מרק דלעת!)
    בהצלחה היום...
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתה על דלעת!!!

בלונדי
    07/12/2007

בדיוק אתמול הכנתי תבשיל דלעת...
    איזה כייף לך.
    וזה סתם נשמע לך כאילו אני אלופה בבישול, פשוט יש לי קצת יותר זמן פנוי, אז אני משתעשעת לי עם בישולים. אבל יש לי עוד כ"כ הרבה מה ללמוד.

מה שלומך?
    איך עבר היום?
    מוכנה למחר?

נשיקות!

בלונדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי מאוחר, את בטח כבר ישנה מזמן!!!

בלונדי
    07/12/2007

לא שמתי לב לשעה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח... בלונדי מצחיקולה...

אני
    07/12/2007

נו באמת - איך לא שמת לב לשעה?? מה, הלא ידעת שרק מטורפות מסתובבות להן כאן בשעות כאלה?? (אין הכוונה אלייך, כמובן. הרי השעה אצלך מוקדמת יותר, כך שזה עוד נורמלי...).

בכל אופן, יקרה - אני בסדר, ותודה על ההתעניינות. אני מקווה שגם את. אגב, היום סוף סוף הדלקתי נרות בדיליי של יומיים, כי רק היום סוף סוף קניתי חנוכיה חדשה. אז חשבתי עלייך... מכל מקום, מחר בערב/לילה אני מתכוונת לפנקך במייל כלבבך, כמו שמגיע לך.

לילה טוב, מתוקה שאת!

כרונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הו שלום, חברה יקרה!!

בלונדי
    07/12/2007

כמה טוב לפגוש אותך.. סוף-סוף!!
    אני בסדר גמור, תודה! ושמחה לשמוע שגם את!
    בדיוק סיימתי לאכול לי יוגרט טעים במיוחד..!

אני לא לבסד הלילה אז זה כבר טוב.

מחכה בסבלנות לפנינה שלי..

ליל מנוחה,
    אוהבת,
    בלונדי!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב!

קרן אור
    07/12/2007

אם רק מטורפות מסתובבות בשעות כאלה(ואגב בתקופה שהילדים היו קטנים השעות האלו באמת עשו אותי מטורפת...חחח...),אז רק כאלו שיש להם ילדים שלא מבינים שהיום יום שישי ואפשר לחרוג מהשעה שש וחצי...מתעוררות.ונראה לי שכשהם ילכו עוד מעט אני אצלול לי למיטה מתחת לפוך עם איזה ספר טוב...
    בלונדי-אני אעשה לך ספר מתכונים.אבל קחי בחשבון שיש לי מתכונים מטורפים שמקוטלגים לפי רמת הקושי וזמן ההכנה שלהם...ככה זה כשאני מנסה להיות יעילה....?(אגב,למעלה חברות רושמות לי ציון שלא תחשבי..חח...)המרק דלעת זכה כבר בהתלהבות גורפת,אפילו מבעלי שלא מת על שלל הירקות.אבל אני הולכת להכין צלי עוד מעט...
    כרונית יקרה-את בטח ישנה עכשיו ומקווה גם שאוגרת כוחות.גם אני אחכה לפנינייך בסבלנות.ובנתיים מאחלת לך אחלה סוף שבוע.
    שלכן,
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה