מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקרן אור המדהימה שאין עוד כמותה!!ניצוצות07/12/2007
קרן אור מדהימה אחת,
איך הגעתי לפה לפורום? במקרה לגמריי, אחרי מספר פעמים שניסיתי לחפש אותו.
מופתעת לראות אותי?
עברתי על כמה הודעות פה בדף אגב, וראיתי שהזמנת אותי לבילוי שלכם פה, חבל שלא קראתי
את זה את, מקווה שיהיו לנו עוד הזדמנויות, אני אשמח!
גרמת לי להתאהב בך ממש
אין לי תשובה ואין לי מושג למה..
אולי מההודעה הראשונה, אולי מההודעה השניה..זה משהו שלאט לאט פתאום הרגשה כזאתי בלב..
את מבינה?
את מדהימה, אני לא יודעת למי אני צריכה להודות שנכרית בדרכי, ואולי ממש לא במקרה..
את הבנאדם הראשון שלי בהרבה דברים שיוצאים לי מהפה, בהרבה דברים, ואולי אף יותר מדי...
אבל מה אני אגיד?
מצאתי בן אדם מדהים, בן אדם מיוחד במינו, אחת כמוך-שין עוד אחת כמוה
אחת כמוך שאני שומעת אותה, אותך, ועיני מתמלאות הערצה..ומשהו שכבר אני אמרתי שאני לא יודעת מהו, גורם לי ככה להיתפתח אלייך, כאילו מין הרגשה שהיית צריכה להיות.
ותדעי לך שמלבד זה שאולי יורדים ממני כמה דברים, זה קשה..זה קשה פתאום כן להכניס מישהו
לעולם שלי, שיהיה ככה אמיתי, שיהיה ככה איתי..שאני אוכלת להיות אני אני איתו, מבלי הזיופים
שאני רגילה, כ"כ רגילה, וכן אני יודעת שאת מבינה(:
מקווה שתשארי עוד הרבה זמן בחיים שלי,
מבחינתי מהיום את יכולה להישאר תמיד...אך זאת גם בחירה שלך.
תודה לך קרן אור על זה שאת את, קרן אור, ועל זה שמשהו שם אותך פה...שממש מרגיש שאת ליידי
ושיש כזה מישהו שהולך פתאום לצידי, מוזר לי אפילו לומר את זה, את הרי יודעת כמה אני לא רגילה.
שולחת לך את כל אהבתי, תודתי
והמון המון נשיקות
פשוט אני
(תתחילי לחשוב על כינוי אחר בשבילי! )
אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב וברוכה הבאה!
קרן אור07/12/2007טוב לקח לך זמן...אבל אני שמחה שהצטרפת,ואת מוזמנת להישאר כאן בכיף.
מצעטרת שלא עניתי לך להודעות אתמול פשוט נרדמתי מוקדם...את יודעת עם הילדים.
וואי,גרמת לי להסמיק על הבוקר,ותודה.
ראיתי ששלחת לי מיילים על הבוקר,טרם הספקתי לקרוא אותם,אבל אני עוד מעט שולחת את הילדים לפסטיגל עם בעלי,ואז יתפנה לי זמן לענות...
תודה שוב ומאחלת לך בנתיים יום מקסים,
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)