מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדכוניםפרפרה07/12/2007
טוב, מחר טיול של שבת עם ה"דייט"... כל כך הרבה זמן לא המשכתי לפגישה שלישית... אמאלה, אני מתהההההההההההה
תחזיקו לי אצבעות. אני חייבת להתגבר חייבת חייבת חייבת לצלוח את העניין הזה.
קיבלתי את עצותיכן - איזה עוד?
מה אני אעשה אם נגיע לארוחת צהריים (ברור שנגיע, וברור שפעם אחת אפשר קצת לנקר בתואנת אני לא רעבה - אבל מה אח"כ?) טוב, נחשוב חיובי, יהיה בסדר, את חכמה, אומרים שאת יפה, תאמיני בזה וזה יהיה בסדר.
האם?!
לחשוב רק חיובי, למלא את החזה באוויר, להעלות חיוך על הפנים ולזרום בקלילות ככל שניתן.
זה היה מונולוג עצמי .
תחזיקו לי אצבעות.
מבטיחה לעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי פרפרה!!
בלונדי07/12/2007שמחה בשבילך שיש כבר פגישה שלישית. יאללה לכי עם זה, זרמי בכייף, ותחשבי רק מחשבות חיוביות.
ובקשר לאוכל... תתאמצי להסתדר.. אין ברירה.
יאללה שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו.
תזכרי לחשוב חיובי!!!!!!!
ליל מנוחה וחג חנוכה שמח.
בלונדי.
אגב- איתך דיברתי בפורום של המכשפה על האשפוז? זו היית את שגם התאשפזה בתה"ש??? אני לא זוכרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה שלישית זה טוב...
אני08/12/2007
אני שמחה לשמוע! ו-כן, תמיד צריך לחשוב חיובי, כי אחרת הכל עלול "להתחרבש" באמת...
לגבי האוכל - פעלי איך שתרגישי באותו הרגע, ואל תעצרי את עצמך בכוח. נסי לזרום בטבעיות.
אגב, המתכון שלך נשמע ממש מצוין! גם טעים וגם בריא!
מאחלת לך המון בהצלחה!
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב ה צ ל ח ה
פשוט אני08/12/2007תאמיני שתצליחי..תרצי להצליח....ותראי איך את עושה את זה כמו גדולה!!!
ומקווה שרק תהיי מאושרת!!
אגב אני אוהבת מונולוגים עצמיאיים..הם הכי הכי טובים, לא?
ותנסי להיות את,
גם אם זה קשה....לפעמים זה מעביר את תחשות הריקנות שיכולה למלא אותך אם לא תהיי את,
זאת דעתי לפחות.
מחזיקה לך אצבעות,
ומקווה לשמוע ממך מחר או היום..איך היה והאם נהנת....הנאה אמיתית, שממלא וגורמת ללב להתכווץ!
לילה טוב
וינחתו עלייך רק חלומות פז,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפרה==>ב ה צ ל ח ה
פשוט אני08/12/2007תאמיני שתצליחי..תרצי להצליח....ותראי איך את עושה את זה כמו גדולה!!!
ומקווה שרק תהיי מאושרת!!
אגב אני אוהבת מונולוגים עצמיאיים..הם הכי הכי טובים, לא?
ותנסי להיות את,
גם אם זה קשה....לפעמים זה מעביר את תחשות הריקנות שיכולה למלא אותך אם לא תהיי את,
זאת דעתי לפחות.
מחזיקה לך אצבעות,
ומקווה לשמוע ממך מחר או היום..איך היה והאם נהנת....הנאה אמיתית, שממלא וגורמת ללב להתכווץ!
לילה טוב
וינחתו עלייך רק חלומות פז,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכן מקסימות!!!
פרפרה08/12/2007אין לכן מושג כמה זה מחזק...
אני כמובן אעדכן שאחזור בערב.
תחזיקו אצבעות - אני מניחה שאם נתתי לו את הצ'אנס (בניגוד לכל האחרים...) יש בו משהו ששווה את זה.
בלונדי - כן, כן זו אני שהיתה בתה"ש ומתעבת את צביה אלתר, בדיוק כמוך :)
שבת שלום לכולכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב!
קרן אור08/12/2007לכי על זה...מצטרפת לכל האחרות..מגיע לך להנות קצת!
לגביי האוכל-פרגני לעצמך משהו שתוכלי לחיות איתו..גם זה משהו.
מחכה לעידכון
קרן אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)