צהריים טובים!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צהריים טובים!!
    בלונדי
    08/12/2007

הי בנות.
    יש פה פעילות ערה בפורום, אני לא עומדת בקצב.

היה לי לילה לא קל, מבחינה רגשית, אבל אני מקווה שהיום כבר יהיה יותר טוב.

קרן אור- מה שלומך? מה בישלת היום? חחח אני בטוחה שאת בשלנית מעולה.. ואת רק מגרה אותי כל פעם עם התיאורים שלך.

כרוניתוש- כן, את צודקת לגבי השוקולד. אין מה להלחם בזה, צריך לזרום עם זה, כי אחרת זה יתפרץ בשלב זה או אחר! מקווה שאת מבלה לך בנעימים...! ואני בטוחה שגם את בשלנית מעולה, רק עצלנית לא קטנה, חחחח, ולכן את לא זוכה להנות הרבה ממעשה ידייך... חבל!! חחחח...

פרפרה- יש! צדקתי! זו את ששנאת יחד איתי את המכשפה צביה!! מה קורה? יש חדש עם הפגישה שלך? תעדכני אותנו.

פשוט אני- אני גרה בחו"ל.. כן הבנת נכון. אני אחרי שנים של אכילה כפייתית (מגיל ילדות), אנורקסיה ובולימיה. מנסה בכל הכוח לצאת ממעגל האיימים הזה. משתדלת מאוד... אך לעיתים יש נפילות.
    אני גם חושבת, ונראה כי כולן פה תסכמנה איתי, שתמיד יישאר בנו משהו. כי זה הרי לא עובר לגמרי. תמיד תהיינה מחשבות, גם אן לא מעשים. השאלה מה עושים עם המחשבות הללו וכמה חשיבות נותנים להן בסדר היום.

טוב, אני מאחלת לכולכן המשך שבת נעימה וחמימה. ואני בטח אשוב לעת ערב.

נשיקות!

בלונדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהריים טובים!!

הוספת תגובה

• היי יקרה שלי!

קרן אור
    08/12/2007

כתבת שהיה לך לילה קשה מבחינה נפשית מה ארע בלילה הזה??
    אני בטוחה שיום חדש מביא איתו תחושות חדשות וטובות יותר.זאת עניין של החלטה.כך זה אצלי לפחות.אני פשוט משלימה עם הימים האלו,דואגת שיסתיימו כמה שיותר מהר,ואוזרת כוחות להתמודד עם היום הבא.נכון תמיד ישארו בנו ולנו מחשבות בנושא אוכל,זה הרי תמיד היה הדרך הקלה,הדרך "הנוחה"(אם כי המסוכנת יותר),אבל הגדרת את זה נכון-השאלה היא מה אנחנו עושים עם המחשבות הללו וכמה ממשות אנחנו נותנות להן בחיים,ביום יום.
    מה בישלתי???צלי כתף עם פטריות(אני יודעת,לא מדבר אלייך אליי דווקא כן),אורז עם פירות יבשים,ומרק מינסטרונה(יצא מעולה!!!).
    מקווה שעובר עלייך יום נעים,אני כאן קופאת מקור ולאחר שינת הצהריים שלי(שאני אפספס הזדמנות כזאת...),אבל עכשיו קמתי ממחמם המיטה..ברררר...
    קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהרייים יפים שני

פשוט אני
    08/12/2007

שלום לך שני,
    נשמע שאת כן רוצה לעשות את זה בדרך בריאה, אם באת לפה לבקש עצה איך לא
    להרעיב את גופך..ולגרום לא לנזקים שלא צריכים להיות בכלל!
    אני חושבת שהפתרון הוא בשום אופן לא הרעבה!!!
    ואני הרי בטוחה שאם כן תוכלי יותר טוב וכמו שאת צריכה לאכול, את גם לא תהיי רעבה כמו שאת
    מתארת, וגם יהיה לך יותר קל ובוודאי שיותר כייפ לעשות ספורט!
    סלט וביצה זה ממש לא כל אבות המזון שאת צריכה ביום, את מחסירה מעצמך משהו שעוד בעתיד
    גופך יזעק לו..אז אולי כדי לך לשנות גישה מעכשיו.
    אולי כדי שתלכי לדיאטנית שתיתן לך תפריט בריא שיכלול את מה שצריך, כדי שהירידה שלך
    תהיה בטוחה וטובה בשבילך, וכמובן גם ללא נזקים.
    כי הרי באמת בסופו של דבר הכי חוזר חזרה,
    ודיאטה בריאה ומאוזנת ממקום בריא במוח, זה דבר טוב!!!!! רק להתמיד ולא לפזול לצדדים..
    (הכוונה היא לא לחפש דרכי קיצור מיותרים). וגם הרי ברור שלא תוכלי לחיות על סלט וביצה למשך
    כל חייך, ואז כשתרצי לחזור לאכול את מה שהגוף שלי ידרוש, אז הוא פשוט יהיה בהלם בגלל שלא היה רגיל לכמות האוכל.
    בקיצור יש מילה אחת שהלווואי וכולנו נצליח לדבוק בה, או נצליח להגיע לזה..
    א י ז ו ן ! ! !
    זאת המילה.
    רק איזון, ולהגיע לתוצאות טובות ובריאות בלי היסטריה ובלי להסתכל על הזמן שעובר, לפעמים הדברים הטובים ביותר נעשים ביותר זמן, יותר התמדה, השקעה..וככה הרצון הטוב נשאר!!!!

אז בהצלחה לך

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהריים יפים שני

פשוט אני
    08/12/2007

משום מה שמתי את התגובה בנושא אחר, שזה משהו שאני עושה די הרבה.
    טוב עוד אלמד..

אז פשוט העתקתי לך אותה לפה:

שלום לך שני,
    נשמע שאת כן רוצה לעשות את זה בדרך בריאה, אם באת לפה לבקש עצה איך לא
    להרעיב את גופך..ולגרום לא לנזקים שלא צריכים להיות בכלל!
    אני חושבת שהפתרון הוא בשום אופן לא הרעבה!!!
    ואני הרי בטוחה שאם כן תוכלי יותר טוב וכמו שאת צריכה לאכול, את גם לא תהיי רעבה כמו שאת
    מתארת, וגם יהיה לך יותר קל ובוודאי שיותר כייפ לעשות ספורט!
    סלט וביצה זה ממש לא כל אבות המזון שאת צריכה ביום, את מחסירה מעצמך משהו שעוד בעתיד
    גופך יזעק לו..אז אולי כדי לך לשנות גישה מעכשיו.
    אולי כדי שתלכי לדיאטנית שתיתן לך תפריט בריא שיכלול את מה שצריך, כדי שהירידה שלך
    תהיה בטוחה וטובה בשבילך, וכמובן גם ללא נזקים.
    כי הרי באמת בסופו של דבר הכי חוזר חזרה,
    ודיאטה בריאה ומאוזנת ממקום בריא במוח, זה דבר טוב!!!!! רק להתמיד ולא לפזול לצדדים..
    (הכוונה היא לא לחפש דרכי קיצור מיותרים). וגם הרי ברור שלא תוכלי לחיות על סלט וביצה למשך
    כל חייך, ואז כשתרצי לחזור לאכול את מה שהגוף שלי ידרוש, אז הוא פשוט יהיה בהלם בגלל שלא היה רגיל לכמות האוכל.
    בקיצור יש מילה אחת שהלווואי וכולנו נצליח לדבוק בה, או נצליח להגיע לזה..
    א י ז ו ן ! ! !
    זאת המילה.
    רק איזון, ולהגיע לתוצאות טובות ובריאות בלי היסטריה ובלי להסתכל על הזמן שעובר, לפעמים הדברים הטובים ביותר נעשים ביותר זמן, יותר התמדה, השקעה..וככה הרצון הטוב נשאר!!!!

אז בהצלחה לך

פשוט אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס, מדוע נמחקה הודעתי??

אני
    08/12/2007

בלונדי יקרה - רציתי לומר לך שצר לי לשמוע שעבר עלייך לילה קשה, ושאני מאחלת לך לילה קל הרבה יותר הלילה. לפחות הסטטיסטיקות לטובתך...

באשר אלי - אז שוב "נמחקה" לי שבת עקב קימה לא מוקדמת במיוחד, אך אני מתאמצת לראות את הצד הטוב שבדבר - אפשרתי לעצמי מעט לנוח אחרי שבוע קשה ולחוץ, ושמעתי הרבה מוסיקה טובה.

באשר לבישוליי - זה לא רע בהכרח שלא יוצא לי ליהנות מהם, את יודעת... הייתי יכולה להיות "עגולה" הרבה יותר עכשיו אילו זה היה קורה... חחח... אבל מצד שני - כן, אני צריכה לבשל לי יותר אוכל ביתי מזין, ובייחוד עכשיו, בחורף, במקום לחזור הביתה מזת רעב ולהתפשר/להתנפל על שטויות.

באשר לשוקולד - אני באמת התכוונתי למה שכתבתי לך. גם לי היה השבוע קרייבינג מטורף. התנפלתי על מקלות קינמון מסוכרים, כאשר אני בכלל לא מתה על קינמון. אבל עכשיו מסתבר לי שזה היה בגלל ה-PMS, וכעת זה עבר לי. אז לפעמים הגוף צריך, וחבל להילחם בזה ולהתענות. יותר כיף להיענות לזה, ליהנות מזה ולצאת אח"כ לסיבוב נעים בחוץ לעת ערב.

ערב נעים והמון אהבה!

ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה