מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב, בנות!בלונדי09/12/2007
תודה על התמיכה שלכן.
מאחלת לכן יום טוב ושבוע קל ונעים!
נשיקות-
בלונדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה כולן??
בלונדי09/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה!
אני09/12/2007
היי בלונדי, מה שלומך הלילה? איך את מרגישה? קיבלתי את המייל שלך. תודה רבה לך עליו מקרב לב!
אני בסדר, תודה. כמובן שיום א' נפתח בשביזות יום א', אך בעצם בכל יום אני שבוזה, לפחות במקומי העכשווי, כך שזה לא כ"כ משנה... נו, יהיה טוב את אומרת??
בכל מקרה, לאחר מקלחת הרותחין שלי בכוונתי לכתוב לך כמה מילים בפרטיות.
שיהיה לנו רק טוב!
שלך באהבה,
כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני פה-עם כאב ראשששש חזק מדי
ניצוצות10/12/2007או שאולי פספסתי אתכן???
מכירות את זה שלא משנה כמה תנסו, מישהו יבוא ויורד מכם את הכוח, את כוח הרצון...?
ששוב תרגישו בהתחלה, וכאילו מה שהשגתן עד עכשיו כבר לא שווה כלום.
ואני מנסה ומנסה לומר לעצמי שזה בסדר ושככה הם, ושאני לא צריכה להיפגע,
וכן אני יודעת שיש אצלי רגישות יתר, ואני יודעת שבקלות אפשר לפגוע בי, ואני מנסה לעשות
את המחסומים האלה, שפעלו בנתיבים שונים בחיים שלי בצורה מעולה עד יוצא דופן!
והיום, המחסומים האלה קשים, וההפרעת אכילה עזרה לי, היא עזרה למחסומים האלה להמשיך
להיות קיימים, ואולי אף הגדילה אותם..את המחסומים.
ולפעמים אני נבהלת מעצמי, מה קורה לי? איפה השליטה שתמיד הייתה לי מאז שהייתי מאוד קטנה,
איזה חומות נשברו?
ואני לא מצליחה לענות על השאלות האלה.
תמיד היה לי את הרצון לשלוט בכל מה שקורה לי, תמיד היה לי את הכפתור הזה שידע לעשות המון
פעולות, כגון: מחק, העלם" וכו'..יש עוד הרבה אבל כמובן רובם זה אלה.
וכן הפרפקציוניזם (אם טעיתי באיות, סליחה) הזה אני יודעת שיש לי אותו, ותמיד היה, גם שהכל יראה טוב מבחוץ, וגם שאני עצמי אסתכל על עצמי מבחוץ והכל יראה טוב, והחיוך תמיד יהיה תקוע
לו שם, ואני אראה תמיד במצב טוב וכמובן שלעולם לא עובר עלי כלום.
ותאמינו לי בנות, אני ניסיתי, ניסיתי להילחם בעצמי, כי תמיד הרגשתי שאני פעמיים, כן אני יודעת אולי
אני מצחיקה אתכן קצת עם הדימויים שלי, אבל תמיד היו קיימות כי שתיים (ואף יותר תתפלאו)..וזה
מה שהיה הכי קשה לי, זה מה שיצר את המודעות אצלי, את ה"לראות" מה אני עושה לעצמי, את המקום שהוא יותר הגיוני, הייתי מסתכלת על עצמי מבחוץ, ולפעמים גם הזדעזעתי, הזדעזעתי באיך אני בדיוק מצליחה להסתיר הכל, ולשחק את המשחק הזה, כל כך מצווין, לפעמים ראיתי שלא היו לה
כוחות יותר..להתמודד, אז איך היא ממשיכה, ממשיכה עם המשחק הזה, שמוביל ספק לא מוביל אותה
לשום מקום, אבל אולי המשחק הזה היה חומות ההגנה שלה...
(וכן, כל מה שאמרתי כרגע אמרתי על עצמי, כבר אמרתי על הפיצול שיש ליייייייי???).
טוב עייפתי אתכן מצטערת, אין לי גם כוח להמשיך נראה לי,
ואף אחת לא פה,
לילה טוב לכן,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)