עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    אנונימית
    10/01/2011

אני סובלת מבולימיה ואני לא יודעת איך לעצור את זה.
    אני לא רוצה להתאשפז בבית חולים פסיכאטרי מחלקה סגורה, בעבר כבר הייתי 3 חודשיים במחלקה סגרה ומאז אני במעקבים פסיכאטרים וטיפולים פסיכולוגיים אני כבר מיואשת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי , בגלל זה אני גם רוצה להתאבד, הפסקתי טיפול של כדורים נגד דיכאון.
    אמא שלי עוד מקשה עליי שהיא מאשימה אותי בכל זה וחושבת שאני עושה את זה בכוונה בשביל תשומת לב, אז אנחנו כל הזמן רבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• עזרה דחוף - תגובה

קרן אור
    12/01/2011

אנונימית יקרה,

אתחיל מהסוף ואענה על שאלתך-איך לעצור את זה?? חד וחלק לפנות לטיפול.אם תגיעי לטיפול הפעם לא ממקום כפוי אלא מרצון ותהיי נכונה לעבוד על הקונפליקטים שנמצאים בבסיס ה"א שלך,אפשר שתוכלי אפילו להמנע מאשפוז ולהיות מטופלת במרכז אמבולטורי(רשימת מקומות בשימושון למעלה).
    אל תחכי שמצבך ידרדר ,זה הזמן לקום ולעשות.ואני יכולה להבטיח לך שאפשר להחלים מה"א.אף פעם זה לא מאוחר מידי,ובגילך הצעיר,כל החיים עוד לפנייך ואפשר שתחיי אותם מאושרת.
    ממליצה לך לפנות לאינטייק בתה"ש שם יעריכו את מצבך הפיזי והנפשי ובהתאם לכך ימליצו לך על טיפול שיכול להתאים לך.אשפוז הוא תמיד אופציה אחרונה שממליצים עליה,ולהפסיד לא נראה שיש לך.
    עשי זאת עוד היום.
    ואני כאן אם את צריכה עזרה נוספת.
    קרן אור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה