בוקר טוב בנות,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב בנות,
    קרן אור
    10/12/2007

מצטערת על היעדרותי אתמול,עוברים עליי ימים לחוצים,עד כי נראה לי שכמה שעות נוספות ביום לא היו מכסות על כל העבודה שיש לי,אבל מצד שני,לא הייתי רוצה עוד שעות,כי אני גם כך עייפה.מכירות את התחושה שלא בא לכם לקום בבוקר וללכת לעבודה,שלא מתחשק אפילו לדבר עם לקוחות(שגם הם באים עם המטען שלהם ועם החוויות הלא כ"כ חיוביות שעוברות עליהם..)??בקיצור,כנראה שזה האיתות לחופש.אבל לצערי הוא יאלץ להידחות כיוון שבתקופה האחרונה עם כל הנסיבות המשתנות(מוות של סבתי,מחלות שלי ושל הילדים) אני אפילו לא מעיזה לבקש....אבל לפנטז מותר לא???כמה דקות של מחשבה על האיים המולדביים...
    בלונדי יקרה-קיבלתי את המייל שלך הבוקר תהני יקירה,נראה לי שזה מה שאת צריכה כרגע.
    כרונית אהובתי-תודה על הכיסוי של אתמול..באמת היה לי חם...
    פשוט אני-מכירה את תחושת הפיצול,החלק הבריא ששואף לתפוס חלל יותר גדול ומנגד החלק "החולה" שאומר למה לנסות הרי יש דברים שתמיד ישארו כמו שהם ולא ישתנו.וזה נכון,אי אפשר לשנות את העבר,וגם לא את הדברים שלא תלויים בנו או מה אנשים חושבים\מרגישים\עושים(וטוב שכך,אגב),אבל את העתיד שלנו ועם מי לחבור שיעשה לנו טוב זה נמצא בשליטתנו.
    מאחלת לך שהחלק הבריא יגדל מיום ליום,ויפנה את מקומו לאהבה עצמית,זוגית,והשלמה עם היתרונות וגם עם החסרונות.זאת ערכת חבילה,טוב ורע.
    ולכולכן,יום נעים אחזור לעת ערב להתעדכן.
    שלכן,קרן אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב בנות,

הוספת תגובה

• בוקר טוב!!

ניצוצות
    10/12/2007

בוקר טוב,
    מקווה שאת קרן אור התחלת בכל זאת את היום בצורה נחמדה, למרות הרצון להישאר
    במיטה...ולפנטז על מקומות...כן גם לי זה קורה לא מעט.
    האמת שגם אני קמתי מאוד מוקדם היום, וכן בשבילי מוקדם זה גם רבע לשבע.
    וכל כך היה בא לי להישאר במיטה, למרות שאתמול הלכתי לישון בשלוש, שכן זאת שעה
    טובה בשבילי, ואני שמחה על כך שהצלחתי להירדם! כמה מתסכלת העובדה שמסתכלים בשעון
    ויודעים שעוד מעט צריכים לקום...ואז ספירת השעות היא בלתי נמנעת.
    אז מקווה שהיום מתנהל יחסית טוב, בלי הרבה עומסססס שלא תפלי מהרגליים!
    טוב נו איך קרן אור יכולה לפול מהרגלים??? ממממ

ואתן בנות-שלא מתייחסות אלי כלל, סתם סתם אני מבינה אתכן.
    מקווה שאצלכן הכל בסדר
    ושגם לכן היום עובר טוב וקל.

בנתיים שיהיה לכן המשך יום טוב,

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה, זה מדבק?!

פרפרה
    10/12/2007

בקושי יצאתי היום מהבית - בד"כ אני מזנקת בשש בבוקר , יוצאת לאימון בלי להסס והיום משכתי ומשכתי, בקושי יצאתי..נראה לי שזה משהו באוויר..:)
    זהו - מחר לקחתי יום חופש, אצא לאימון מוקדם, ואח"כ טיול צפונה!
    תנסו גם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף!

קרן אור
    10/12/2007

כן בימים כאלו עדיף פשוט לסיים מוקדם או לחילופין לוותר לעצמנו על "המשימות" שהתחייבנו לעשות.
    איזה כיף לך,יש לך מקום גם בשבילי???
    קרן אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה