מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס ליים18/01/2011
אני שונאת שהגעתי למשקל יעד כל כך מהר כמו איזה פרה מטומטמת
אני כל כך אוהבת אוכל שזה מגעיל אני פשוט בהמה
אני שונאת את עצמי אני לא יכולה להסתכל על עצמי במראה על הבטן השמנה שלי ועל הרגליים שלי וזה באמת נכון, זה לא רק אני רואה את זה, אני כבר במשקל יעד וזה הכי מכוער ליבעולםםםםםםםםם אני רוצה להוריד הכול ואני לא יכולה יותר עם עצמי
והכי מעצבן אותי שאין לי אומץ להתחיל לרדת שוב, כי יאשפזו אותי בשניידר ואני לא יוכל לעשות ספורט ואין לי כח לזה
איך הגעתי למשקל יעד כל כך מהר? אני בהמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס לי - תגובה
קרן אור22/01/2011ים יקרה,
אוכל הוא צורך אנושי,טבעי,שמשרת לא רק את הקיום הפיזי אלא גם חלק מצורך נפשי.
אין כל רע בלאהוב לאכול,אבל אני מבינה שמשהו בלהשלים עם מילוי הצרכים הטיבעיים שלך ,הוא חויה שאת לא מסוגלת לקבל.מה הפחד הגדול שלך בהגעה למשקל היעד??(שהרי זה רק קילוגרם אחד יותר ותראי איזה חרדה היא מעוררת אצלך!)למה את לא מרגישה ראויה לאכול ולספק את הצרכים שלך???מפני מה ולמה את מלקה את עצמך??
אני חושבת שחשוב לדבר על הדברים האלו בטיפול ולהבין על מה נשענת הפרעת האכילה שלך,במקום להתמקד בבואה שמשתקפת אלייך מהמראה(שהיא לעולם לא תספק אותנו לא משנה כמה נשקול,כי היא תמיד משקפת לנו את הרגשות והדברים שאנחנו כ"כ מפחדות לראות-והם לאו דווקא שומן-,לבד).
אני חושבת שזה הזמן להחזיק בטיפול,להעזר בצות הטיפולי,אולי אפילו לבדוק אפשרות להגדיל את אינטנסיביות הטיפול כרגע,ולא להתמקד במחשבה אם לרדת במשקל או לא,שהרי גם במשקל נמוך יותר,הרשי לי להניח שלא הרגשת מאושרת או שמחה יותר ובודאי שלא אהבת את עצמך.
זה הזמן,יקרה,לא לוותר לעצמך,כי המלחמה הזאת היא מלחמה לא על קילוגרמים,אלא על חייך! ואפשר לחיות אותם אחרת!
החזיקי מעמד ואני כאן תמיד כדי להקשיב
חיבוק,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)