מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרן אור ונטע היקרות:תקווה22/01/2011
מה שלומכן? איך אתן מרגישות? מה קורה בזמן האחרון?
רציתי להכנס ולעדכן אותכן במה שקורה אבל אני מרגישה שכ"כ הרבה קורה בזמן האחרון שאני לא כזה יודעת מאיפה להתחיל..
הקצינה שלי עוברת מקום אחרי שנה וחצי (היא חתמה קבע שני) זה די היה משו שטלטל את כולנו,פשוט לא כזה ציפתי לזה וזה כאילו נפל עלי בבום למרות שידעתי עוד יחסית הרבה לפני שהיא מתכוונת לעבור מקום באיזשהו שלב..נראה לי שהרבה מזה פשוט היה פחד מהלא נודע-היא הקצינה היחידה שהיתה לנו והיא די שכחה מאתנו ופשוט הרגשתי שבאיזשהו מקום אנחנו כאליו לא חשובות לה מספיק היא פשוט לא מתיחסת אלינו יותר מדי..
ביום חמישי שהיינו בכנס מחוזי פגשנו את הקצינה שנכנסת במקומה היא נראת לי ממש אחלה עשתה עלי רושם ממש טוב משו שגם הפיג חששות היינו איתה רק חלק מהיום ובכל זאת היא נראת כאילו אכפת לה מהחיילות שתחתיה.
במוצש שעבר נפגשתי אם אחת החברות שלי שמלא זמן לא ריאתי אותה והיא מכירה אותי ממש ואת כל הסיפור בקיצור אחרי שדיברתי איתה ממש חשבתי על לבקש הקהלה בתנאי שירות שיתנו לי איזה בוקר חופשי או משו אבל מצד שני זה צבא אמורים לעבוד קשה אני לא כזה יודעת עם זה בסדר לבקש מהמערכת בקשה כ"כ חריגה כי יעשה לי יותר טוב עם קצת פחות עומס..
אחת הבנות בדירה גם מתחילה להעלות לי על העצבים אני מרגישה שממש חשוב לה להביע את הדעה שלה ולא כזה בא לי להגיב באמת למה שהיא אומרת כי חבל על האימות שאין מצב שאני אצא ממנו במצב טוב.
היה לי שבוע יחסית קשה אני ממשיכה בטיפול למרות הכל אבל זה לא פשוט ולפעמים אני לא יודעת אם אי פעם אזכה לראות את הצד השני של זה..
אשמח לשמוע מה אתן חושבות תקווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקווה נשמה!
נטע25/01/2011קודם כל מה שלומך יקרה?
יש בלגן פפה בפורום ופיספסתי את ההודעה שלך.
מה שלומך יקרה???
איך את מרגישה?
מקווה שעוברים עלייף ימים טובים!
אני גאה בך בכל יום שאת בצבא. שאת חזקה וגיבורה!!! ולא מתייאשת!
כל ה כ ב ו ד לך!!!
אוהבת אותך המוןןןןןןן
אני לא הרבה במחשב (רשמתי לך בפרטי למה... קיבלת???)
אוהבת
תמשיכי להיות גיבורה!!!
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה,
קרן אור26/01/2011אני מכבדת את רצונך להיות נוכחת שקטה,אבל רוצה לומר לך שאם וכאשר תרצי,
אני יותר מאשמח לשמוע מה קורה איתך...
איתך במחשבותיי,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור תקווה ושירן המדהימות!!!
נטע28/01/2011שבת שלום מה שלומכן?
אני מתגעגעגעת אלייכן נורא
איך הולך?
שירני- נעלמתתתת!!!
ותקווה מאמי שוב אני אומרת לך שאני ג א ה בך!!! וגאה בך שאת שורדת ועוברת את הגיוס בגבורה!
מה שלומכן כולכן?
קרן אור מה שלום ילדייך? ואיך את מרגישה? חל שיפור במצב בריאותך?
אצלי - יש הרבה הרבה חדש אני באיזה שהוא מקום נעולה בתוך עצמי
מרגישה שאני שקועה בבוץ עמוקקק. קשה לי לכתוב בפורום, לא יודעת למה!!! לעומת זאת בפרטי יותר קל לי לשתף...
קשה לי לחייך לכול אחד אני כאילו שומרת מרחק מסויים מרגישה שאם אני אחייך זה יהיה חיוך מזוייף לכן יש אנשים שאני חולפת לידם מבלי לנפנף שלום.ואני לא יודעת למה זה קרה לי. אני חושבת שזה בגלל שעברו עלי הרבה דברים והמון תסכולים.
הכל מתקשר איכשהו להפרעת אכילה זה בטוח.
הכל החריף ביום אחד שהתחלתי עם כאבי בטן אחרי 2 התקפים כבר היה לי עירוי נוזלים ביד. בהתחלה חשבו שזה התייבשות אחרכך התברר דלקת בבטן .אחרכך היה שערוריה האם לנתח או לא. ואז עברתי מסכת קשה עם זונדה ובקיצור לא יכולה להזכר בזה. ואז ירדתי במשקל עליתי וירדתי כמו יויוו.... ושוב הגעתי למצב שהמשקל משחק תפקיד!
זה הכל בקיצור
שיהיה לכם המשך שבת כייפית וסופשבוע נעים וחמים
אוהבת אותכן
וחושבת עליכן!
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה שלנו!
קרן אור03/02/2011צר לי לקרוא על מה שאת עוברת,אך יחד עם זאת שמחה שעל אף הקושי כתבת מעט,גם אם זה כמה משפטים.
אני מכירה את הזמנים האלו שקשה לשתף,שמרגישים מין קהות חושים,הכול מרגיש כאילו בתוך סרט נע,ולא ברור היכן אנו בכל זה.אבל...חשוב לי להזכיר לך שזאת תקופה,והיו לך גם כאלו תקופות,ועם התמדה בטיפול את תעברי גם את זה.
לגביי מצבך הפיזי-לא ברור לי מה בדיוק קרה..ואם הגעת להתייבשות(מצב של עירוי) היו שם כנראה הקאות..אשמח לשמוע מה הוחלט בסוף ומה הטיפול שאת מקבלת.
חשוב לי לומר לך נטע-שבמלחמה בה"א יש תנודות.לא תמיד אנו מצליחות לנצח את הדפוסים האוטומטיים שלנו ולעיתים חלה נסיגה.כן,גם אני מתמודדת עם מצבים אלו לא אחת.אבל בניגוד לפעם,אני עוצרת,וכלמודת ניסיון אני מנסה לברר לעצמי מה הדברים אומרים ,אלו מילים ותחושות אני מנסה לבטא דרך הגוף.מההיכרות שלי איתך,אני יודעת שאולי לאחרים מה שאני כותבת כאן יראה לא ברור,אבל אני גם יודעת שאת מבינה בדיוק למה אני מתכוונת.ואני פותחת לך ערוץ תקשורת נוסף,לא ע"ג הפורום,אלא מזמינה אותך לשתף אותי בכתובת המייל שלי(נמצאת למעלה),אם תמצאי את זה קל יותר.
כך או כך,מחזיקה לך אצבעות,
שלך,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע יקרה שלנו! - תגובה
קרן אור07/02/2011היי נטע,
קיבלתי את המייל שלך,ותודה.
עניתי לך עליו.
נשיקות,
קרן אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן אור ונטע היקרות: - תגובה
קרן אור26/01/2011הי תקווה,
שמחה כמו תמיד לשמוע ממך,ואני כאן תמיד גם בתקופות מורכבות יותר.
לשאלתך,אני לא ממש בקיאה במצבך לאשורו אבל אני מניחה שאם חשבת על אופציה להקלה בשירות(ומההיכרות איתך אני יודעת כמה את תמיד דורשת מעצמך את המקסימום ולא מוותרת בקלות),כנראה שאת באמת מרגישה באיזשהו קצה שמניעת ההתמוטטות ממנו היא באמצעות הורדת לחץ.יתרה מכך,ברור לי שהטיפול הנפשי בה"א שלך צורך אף הוא משאבים נפשיים ופיזיים לא פשוטים,וחשוב יותר לא לעשות הקלות לעצמך דוקא במקום הזה.
הורידי פרופיל ולחץ מעצמך,כי עיקר האנרגיה צריכה להיות מגויסת לטיפול בעצמך,להחלמה ולבנייה.
רק התמדה יכולה לאפשר לך להגיע למקום אחר ,שלם יותר .יש עוד חיים מלאים לפנייך,ואפשר שתחיי אותם מאושרת!.
חוץ מזה,אם אני זוכרת נכון השירות עתיד להסתיים בקרוב,נכון??
אשמח לשמוע מה החלטת.
תחזיקי מעמד!
איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)